IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    GiRo, и като излезеш как ще влезеш в новия цивилизационен център, ще се изместиш в Русия ли ? Като е център той няма да се отличава от Европа, САЩ..въпрос на 20 години е и идват други хора, на които ако кажеш че руснаците са лоши, или американците са лоши или пък европейците са гадни..ще си измият ръцете ако са те пипнали случайно..
    ...А може, и да го заведат на доктор. Ветеринарен.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
      Ватата верно си е качила ПВО-то на покривите

      И правилно. Умно постъпват. Пук това, че мишок като теб, се напиня да ги "съди", е Доказателство за неадекватност.

      Коментар


      • Ватата верно си е качила ПВО-то на покривите

        Не е препоръка за каквото и да било.

        Коментар


        • И ето още едно нещо интересно за един истински? икономически Гигант: https://dzen.ru/a/ZCq-XKnzgDjtYf1y
          Last edited by Pyramid; 05.04.2023, 18:07.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            sosi, някакви хора в Луганск и Донецк се вдигат и се отделят от Окрадена, това се случва лесно защото минават към Русия и пенсиите им стават 4 пъти по големи. Окрадена не стига че е кралството на мизерията праща артилерия, самолети да ги бомбардират и резултата е че те я ненавиждат. Сега Окрадена твърди че това били нейни територии и тя ги освобождавала от агресора..да..да , вярваме им че са освободители, които си разполагат ПВО железарията между жилищните блокове, защото така като свалят ракетка насочена към някой военен обект и тя се забива в жилищен блок. Ако имаше истински международен съд, тези са за присъди.
            Те може и да са но, наш Фоню не е. За присъда, минимум, вменяемост се иска.

            Коментар


            • sosi, някакви хора в Луганск и Донецк се вдигат и се отделят от Окрадена, това се случва лесно защото минават към Русия и пенсиите им стават 4 пъти по големи. Окрадена не стига че е кралството на мизерията праща артилерия, самолети да ги бомбардират и резултата е че те я ненавиждат. Сега Окрадена твърди че това били нейни територии и тя ги освобождавала от агресора..да..да , вярваме им че са освободители, които си разполагат ПВО железарията между жилищните блокове, защото така като свалят ракетка насочена към някой военен обект и тя се забива в жилищен блок. Ако имаше истински международен съд, тези са за присъди.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

                Ти пък как оценяваш кои са по-будни и интелигентни в САЩ? Ти ако идеш в САЩ ще стоиш без работа и ще спиш на палатка на някой паркинг.
                Еййй, я сподели своя опит, а?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                  Много добре се знаете кои сте червените отрепки и дори самите вие се самоидентифицирате като такива. Иска ти се цели държави да са като вас, но това не е така. Вие сте малко и сте изметта на обществото, и това си личи от всеки един ваш постинг.
                  Само да не вземеш и да си посегнеш, ей! Живей дълго и ни разсмивай.
                  Last edited by Pyramid; 05.04.2023, 17:58.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Pyramid, в самите САЩ по будните, по интелигентните младежи не питаят по различни чуства към НАТО и подвизите в кавички на армията им, отношението им е 1 към 1 същото като на това поколение което расте в Европа към тези неща. Дори си мисля дали не е за отмъщение да ги атакуват с джендър - мендър идеи и разни простотии, май дъртаците мразят поколението което расте. Това да се полагат усилия за опротастяването му въобще не е случайна реакция.
                    Ти пък как оценяваш кои са по-будни и интелигентни в САЩ? Ти ако идеш в САЩ ще стоиш без работа и ще спиш на палатка на някой паркинг.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                      Да се върнем кум лафа, че много интересен: Излиза, според него че, "червени отрепки", са още ВСИЧКИ сърби, ВСИЧКИ либийци, ВСИЧКИ иракци, ВСИЧКИ иранци и т.н.и т.п.
                      Ами това, дори само теоретично, НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЯРНО. Следователно, опитваш, в гнева си (породен от комплекси и ментални отклонения), да излъжеш всички нас? НЕСЕРИОЗНО Е, МАТЕЕВ. ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ.
                      Много добре се знаете кои сте червените отрепки и дори самите вие се самоидентифицирате като такива. Иска ти се цели държави да са като вас, но това не е така. Вие сте малко и сте изметта на обществото, и това си личи от всеки един ваш постинг.

                      Коментар


                      • GiRo, и като излезеш как ще влезеш в новия цивилизационен център, ще се изместиш в Русия ли ? Като е център той няма да се отличава от Европа, САЩ..въпрос на 20 години е и идват други хора, на които ако кажеш че руснаците са лоши, или американците са лоши или пък европейците са гадни..ще си измият ръцете ако са те пипнали случайно..
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                          Моите деца, израснаха с честото ми отсъствие от дома, по служба. Израснаха с Cartoon network , Том и Джери и т.н. и говорят английския както българския, без секунда запъване, без да се замислят. Та, оказа се, не мога да им формирам аз мирогледа, да ги уча нам"комунизъм" и др. Глупости, които Матеев си ги измисля. И аз закъснях, и те показват самостоятелност, гордост и т.н. И, изведнъж...
                          ...слушам, как голямата казва на малката, че изобщо и е писнало от тези америка ски лъжи и измислици. Почнах да надавам ухо (малко не е красиво да се подслушва но, аз само отдалеч, каквото дочуя) и се оказва че, те си дават сметка за много повече неща, отколкото баща им де могъл да предполага. НЕ СА русофилки, категорично. Никога не сме говорили за потенциални мои партийни членства (които, НЕ ОТГОВАРЯТ на това, което Матейко разнася като пръдлив) и т.н.ИЗОБЩО. Но, се чувства, как те нямат доверие на всички пропаганди, които се леят от нашите медии. САМИ достигат до същите изводи.
                          Т.е.?
                          Българската младеж НЕ Е загубена, нито е изгубена. Умна е и е будна. Ще се справи и без нас. Спокоен съм.
                          ​​​​
                          Аз не знам кой е твърдял, че САЩ имат някаква идеална система и живот. Сигурно някои малоумни русофили. Ама да твърдиш, че Кочината, Северна Корея, Куба и т.н. са решение на проблемите в системата на Запада си е чиста идиотия. Да се радваш как Кочината е нападнала една по-малка страна и избива там хиляди през 2022г също е идиотия. Да твърдиш, че интересите на българина съвпадат с това Кочината да се разширява и това ти твърдение те прави патриот е също чиста идиотия.

                          Коментар


                          • Pyramid, в самите САЩ по будните, по интелигентните младежи не питаят по различни чуства към НАТО и подвизите в кавички на армията им, отношението им е 1 към 1 същото като на това поколение което расте в Европа към тези неща. Дори си мисля дали не е за отмъщение да ги атакуват с джендър - мендър идеи и разни простотии, май дъртаците мразят поколението което расте. Това да се полагат усилия за опротастяването му въобще не е случайна реакция.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              САМИ достигат до същите изводи.​​​​
                              Кои изводи? Тези, че трябва да излезем от ЕС и НАТО и отново да сме с новия "цивилизационен център" Русия или ... Бъди по-конкретен.
                              Не е препоръка за каквото и да било.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Mateev, немците, французите ги мразят и те какво общо имат с червените които са на власт само в Китай сега. Русия е синя поне в момента все още. НАТО е мразено защото отнема работни места за военни в тези държави, работни места във военна индустрия, не им позволяват да имат собствени армии с възможностите на щатската която пък храни точно много народ който вместо да си стои при бананите се мъкне в САЩ . В интерес на истината у нас младите повече мразят САЩ, защото ходят в Европа, срещат се други с европейци на тяхната възраст и това нещо се предава - намагнитват ги. Новата вълна АнтиНАТО и антиамериканска политика е много млада и при нас идва от Европа. Единственния вариант е НАТО и американската политика да се променят. Байдън случайно или не подхвърли - не може ли нашата армия да се занимава с производство на соларни клетки, тези нови технологии които сега навлизат..Ето това ако направят младите много харесват тези неща, а иначе пълно с руснаци по Света и в Европа и в САЩ ..те много добре знаят какво представляват тези хора и ги приемат за същите като тях.
                                Моите деца, израснаха с честото ми отсъствие от дома, по служба. Израснаха с Cartoon network , Том и Джери и т.н. и говорят английския както българския, без секунда запъване, без да се замислят. Та, оказа се, не мога да им формирам аз мирогледа, да ги уча нам"комунизъм" и др. Глупости, които Матеев си ги измисля. И аз закъснях, и те показват самостоятелност, гордост и т.н. И, изведнъж...
                                ...слушам, как голямата казва на малката, че изобщо и е писнало от тези американски лъжи и измислици. Почнах да надавам ухо (малко не е красиво да се подслушва но, аз само отдалеч, каквото дочуя) и се оказва че, те си дават сметка за много повече неща, отколкото баща им де могъл да предполага. НЕ СА русофилки, категорично. Никога не сме говорили за потенциални мои партийни членства (които, НЕ ОТГОВАРЯТ на това, което Матейко разнася като пръдлив) и т.н.ИЗОБЩО. Но, се чувства, как те нямат доверие на всички пропаганди, които се леят от нашите медии. САМИ достигат до същите изводи.
                                Т.е.?
                                Българската младеж НЕ Е загубена, нито е изгубена. Умна е и е будна. Ще се справи и без нас. Спокоен съм.
                                Last edited by Pyramid; 05.04.2023, 18:13.

                                Коментар

                                Working...
                                X