IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Гледам и слушам някакви идиоти, които с огромна радост ни съобщават как 40 000 украински войници били готови за контраофанзива, как били въоръжени... колко бързо щели да победят....

    Трябва да си тъп като планинска гъба за да си въобразиш, че Украйна може да победи. Че ще си върне дори и Крим с военна сила!
    Абе тъпаци, Путин ви го каза ЯСНО! Русия ще употреби ядрено оръжие, ако целостта на държавата бъде застрашена. И ще го употреби.
    Продължаването на въоръжаването на Украйна води само до смъртта на повече украински и руски войници. Колко още трябва да загинат, двеста хиляди? Или два милиона? Или 10 милиона? Кога ще бъде удовлетворен американският Молох? Щото единствена, които имат нужда от тази война, е американската империя. Само тя. САЩ и подопечните им европейски мижитурки поклаждат войната. Те обричат на смърт все повече и повече украински и руски мъже, жени и деца. Това е истината. Това е американски геноцид спрямо Украйна и Русия.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • Mateev, спътниците на ниска орбита и отломките им веднага си падат. Ти си много неграмотен !!! Тези които не падат са само на геостационарна орбита, всички други падат , бързо или бавно завършват в атмосферата. На ниска орбита ако пръснеш вагони с прах, боя тя ще стои известно време и ще падне в атмосферата, няма никакъв проблем, а и не съществува възможност ниска орбита да се изчисли така че да не е необходима почти постоянна намеса за да стои някакво тяло в нея, гравитационното поле на планетата не е идеално с един и същ интензитет, то се влияе от другите космически тела. Но трябва и да се чете малко повече.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
        Американците са измислили концентратор на слънчева енергия, който може да се помести в една химикалка. Тази химикалка може на свой ред да изстрелва лъч с такъв интензитет,

        За да се концентрира слънчевата светлина, тя трябва да се събере от голяма площ и след това да се концентрира в малка. Това с химикалка няма как да стане, защото науката все още не се е научила да прави магии. Иначе наистина има концентратори с огромна площ, и това са слънчевите централи с огледала, които събират слънчевата енергия от много декари площ и я концентрират в една малка точка метър на метър.

        И да, всяка една от тези огледални централи всъщност се явява и мощно топлинно оръжите, защото с едно чукване на мишката фокуса на всички огледала може да се насочи в коя да е точка от небето. Тоест никакъв проблем летящ самолет или ракета за секунда да бъдат превърнати в топка разтопен метал. При хубаво време могат да разтопяват дори и сателити в космоса, но поради огромното разстояние лъча се разфокусира и интензитета му вече не е толкова голям.
        Last edited by Andi11; 08.04.2023, 13:10.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
          Американците са измислили концентратор на слънчева енергия, който може да се помести в една химикалка. Тази химикалка може на свой ред да изстрелва лъч с такъв интензитет, че може да изпепели всеки обект, създаден от човека. Смята се, че руснаците са изостанали с половин век от тази технология. Американците смятат да въоръжат украинската армия с такива писалки за контранастъплението, което готвят. Надеждата е тази военна помощ да способства за достигане на крайните квартали на Москва, откъдето ще дебнат Путин, когато слиза от правителствената лимузина. С това се предполага, че ще се сложи край на кризата, Русия ще бъде разпарчетосана с помощта на тези писалки на отделни рудници, от които ще извират всякакви ценни материали и блага за бита на прогресивното човечество.
          ---------
          Хиперболоидът на инженер Гарин?
          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

          Коментар


          • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
            Вот ето да! Т34 ще влиза в боя, щял да бъде по-добър от Леопардите
            https://t.me/RVvoenkor/41818

            НАТО вече ТРЕПЕРИ (нищо че го няма да терена)
            мисля че е взета на сериозно стратегията да ги уморят със смях.
            Не пиша в темата но това определено е вица на годината, щели да свалят стотици 34-ки от постаментите и щели да ги модернизират и да са по-добри от леопардите и челинджърите..... Зае*и

            Коментар


            • pinoccio, ако може да се направи такъв концентратор защо не се изпозатворят всички централи и с такива концентратори да пуснат лъчи с които да нагряват казани с вода и с парата да въртят турбини. Няма да трябват никакви горива, никви соларни панели, ветрогенератори и енергийните потребности ще са задоволят с безплатна, свободна енергия.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

                Ти си невеж, преди седмица имаше пуснати много видеа на падащи отломки от спътници. Случайно съвпадна с изявлението на китаеца че почват да чистят спътниците и видеата са от всички краища на Света. Значи могат дори да ги свалят с лазерен лъч или с някакъв друг лъч, факт е че може. А това са свалени спътници, защото постоянно има да падат, но спътникопада не е бил толкова интензивен. Може да не ги свалят китайците, може американците, но в Украйна имат вече проблеми със спътниковия инернет и прекъсва яко и за това има видеа в които демонстрират как работи с прекъсвания.
                Дори и да се взриви някой спътник и да стане на отломки, ТЕ НЕ ПАДАТ ОТ НЕБЕТО, а си остават там в орбита като космически боклук.

                За да "падне" един сателит, трябва собственика му умишлено да го направи това, като подаде команда за запалване на двигателите, насочване и навлизане в атмосферата, където той обикновено изгаря без остатък. Въпреки това орбитата на падане прецизно се изчислява така, щото да завършва в някое безлюдно място из световните океани.

                Иначе да се взривява чужд спътник всеки го може, но никой не го прави, защото ако космоса се задръсти с космически боклук, това ще направи невъзможно излитането в космоса на космически мисии или за изстрелване на пореден нов сателит. То дори и в момента има огромно количество космически боклук, който е реална заплаха за космическите полети на всяка една държава. Говорим за десетки хиляди по-едри парчета, които активно се проследяват и орбитите им се знаят, но също така има и стотици хиляди дребни парчета с неизвестни орбити. И всичките тази парчета или парченца се движат със скорост, 1000 пъти по-висока от тази на куршум, и при сблъсък с космически кораб или космическа станция преминават през тях като през масло и правят големи дупки, а понякога предизвикват дори и взривове.
                Last edited by Andi11; 08.04.2023, 12:39.

                Коментар


                • Американците са измислили концентратор на слънчева енергия, който може да се помести в една химикалка. Тази химикалка може на свой ред да изстрелва лъч с такъв интензитет, че може да изпепели всеки обект, създаден от човека. Смята се, че руснаците са изостанали с половин век от тази технология. Американците смятат да въоръжат украинската армия с такива писалки за контранастъплението, което готвят. Надеждата е тази военна помощ да способства за достигане на крайните квартали на Москва, откъдето ще дебнат Путин, когато слиза от правителствената лимузина. С това се предполага, че ще се сложи край на кризата, Русия ще бъде разпарчетосана с помощта на тези писалки на отделни рудници, от които ще извират всякакви ценни материали и блага за бита на прогресивното човечество.
                  Last edited by pinoccio; 08.04.2023, 12:38.

                  Коментар


                  • США закрывают небо над Украиной: ВСУ получили уникальные подарки


                    ВСУ приняли на вооружение уникальный зенитно-ракетный комплекс, который способен поражать любые цели, летающие на низких высотах. ПВО Aveger с легкостью сбивает шахеды, ракеты и даже самолеты как днем, так и ночью. А, главное, очень прост в управлении. Сколько таких "подарков" приехало в Украину - узнавайте в сюжете.

                    От мене:
                    ПВО системата Aveger е в състояние да свали всичко летящо на височина под 4.5 километра. Представлява ракетна установка, която се зарежда с 8 ракети Stinger. Лесна е за работа и само с 1-2 часа обучение всеки войник на ВСУ вече може да я ползва. Автоматизацията е пълна и няма никакви проблеми да се свалят дронове шахеди, самолети, хеликоптери или ракети на врага денем и нощем. С добавянето на тази система към вече съществуващите Patriot и старите руски С300 и С400 вече наистина украинското небе може да бъде затворено на 100%.

                    Last edited by Mateev; 08.04.2023, 12:48.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                      Абе стига плещи простотии, плод на крещящото ти техническо невежество.
                      Ти си невеж, преди седмица имаше пуснати много видеа на падащи отломки от спътници. Случайно съвпадна с изявлението на китаеца че почват да чистят спътниците и видеата са от всички краища на Света. Значи могат дори да ги свалят с лазерен лъч или с някакъв друг лъч, факт е че може. А това са свалени спътници, защото постоянно има да падат, но спътникопада не е бил толкова интензивен. Може да не ги свалят китайците, може американците, но в Украйна имат вече проблеми със спътниковия инернет и прекъсва яко и за това има видеа в които демонстрират как работи с прекъсвания.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Фенерче да е, важното е че камерата не вижда като я светнат на растояние много километри.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

                          То може да излъчва 5 000 лъча, не го знам какво представлява..поредната военна простотия, ами камерите и спътниците и 1 милион да са, все тая , 1 милион лъча също е възможно да ги направят предполагам.
                          Абе стига плещи простотии, плод на крещящото ти техническо невежество.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                            Обявена е награда от 20 000 000 гривни за този украински дрон, който на 9-ти май успее да достигне и да кацне на Червения площад в Москва. Дрона трябва да бъде лесно опознаваем, че е украински - например да е боядисан с цветовете на украинското знаме. Също така на него трябва да има надписи "Слава на Украйна", "Путин - ля,ля,ля" и "Героем слава".



                            Най-интересното е, че в Украйна има много производители на дронове, и най-вероятно всичките ще се пробват да спечелят наградата. Така че голямо шоу ще е тазгодишният парад на 9-ти май с почерняло небе от Украински дронове. Сред тях може да има и дронове на ВСУ, който също ще се опитат да поздравят Путин със салют и фойерверки, кацайки не на самия площад, а направо на трибуната при него.

                            Друго поздравление, което му готви ВСУ, е започването на контранастъплението през нощта на 8-ми срещу 9-ти май. Това са официални изказвания от Пентагона, че контранастъплението ще започне до 2-3 седмици, а в мрежата вече се спряга и датата 9-ти май, избрана в чест на Путин. Така че салюти ще има не само на Червения площад, но и по цялата линия на фронта.

                            Някои губернатори в областите, близо до Украйна, директно са отменили парада на 9-ти май именно поради страх от украински бомбардировки. Това обаче е нещо невиждано и нечувано - да се отмени Парада на победата. Срам и позор ...
                            Още водица за мелницата на китайската икономика, много части за дронове ще се купят от богатите украинци, които се чудят какво да си правят парите. Могат да дадат някоя и друга гривна на това момче да си направи операция и протеза, да може да се движи и да разнася - СЛАВАТА НА ВОЙНАТА.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

                              Той да не е концентриран в петно с диаметър 5 см. те правят петното на такова с размер километри сигурно, не знам. А лазерния лъч много лесно се детектва , като падне върху повърхността той и придава енергия, има и бой с които като боядисаш нещо и върху него попадне лазерен лъч и боята ти произвежда енергия - ток ..на всичко отгоре тези добавки за боя се правят лесно, лесни са. Така че просто не знам, нито спътниците които намериха начин да свалят лесно, нито тези лазери - фенерчета са супероръжие..Така излиза. Но по принци се занимат с такива глупости.
                              Гледах едно видео, младо момче в добра физическа форма, симпатично и отишло на война. Сега е без крак, без да му е направена операция и без протеза..ето това е истина, това момче вече е оръжие срещу войната - Който го види с очите си и намразва войната !
                              Глупости на търкалета - лазерния лъч или е с петно 0.1mm, за да има достатъчно голям интензитет, или ако го разфокусират до 1 метър, за да покрие всички камери, то тогава интензитета на единица площ пада 1 милион пъти. Тоест както казах - най-обикновено фенерче.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                                Лъча е един, а спътниците - много. Освен това всеки един спътник има по няколко камери, така че една заслепена въобще няма да му попречи на разузнавателните наблюдения.
                                То може да излъчва 5 000 лъча, не го знам какво представлява..поредната военна простотия, ами камерите и спътниците и 1 милион да са, все тая , 1 милион лъча също е възможно да ги направят предполагам.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X