IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • sosi, никой не лиже нищо, ситуацията е такава че този конфликт се решава веднага щом се спре с доставките на оръжия на Украйна. Трябва съвсем да си се заблудил да си мислиш, че Русия няма да и върне тези територии ако Украйна спре да я заплашва и обиждат на етнически принцип. А те все някога ще спрат, защото неизбежно ще се уморят. Настава тишина, представи си само и никой не се занимава с Украйна, никой не ги обгрижва с какво ви трябва и от какво имате нужда. Ние без китайски технологии трябва да стоим на тъмно сега, не знам машините за производство на крушки с нажежаеми жички дали не са претопени вече. Голямо връщане в първи клас се получава, не може да се наложи на милиарди да го направят. Няма да стане, това е ясно и сега. Иначе Русия е фактор само дотолкова че може да нанесе силен удар с надтермоядрено оръжие, което се явява откритие на един руснак който пък каква ирония беше нобелов лауреат за мир, дисиден после на СССР.
    Реално - спре ли се доставката на оръжия и да се прибере от Украйна това което е получила и те ще и върнат Донбас и Луганск стига местното население в тези области да се разоръжи. Няма нужда Украйна да е в Нато.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
      Ребята, трудни въпроси ли задавам, че се гърчите като настъпан червей За 70 години НАТО колко пъти нападна Русия?
      Заграждането на русия от сатаНАТО СВЪРШИ. Започна разграждането

      Last edited by bota156; 09.04.2023, 10:49.
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

      Коментар


      • Ребята, трудни въпроси ли задавам, че се гърчите като настъпан червей За 70 години НАТО колко пъти нападна Русия?
        Не е препоръка за каквото и да било.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
          Мужикът отново говори за термоядрена война. Ребята, да не са ви опраскали нейде по фронта и да не знаем
          САЩ са домъкнали някакви бомби с подводница в Черно море, това е новината. Щели да ги хвърлят над Крим и Арестович се радва гледах, с Фейкин си говорят в някакъв най нов клип. Русия не се чува да се кани да използва термоядрени бомби, а иначе смята че тя няма нито една такава отдавна.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Хиляди германци излязоха по улиците на страната на великденски шествия с апел за мир в Украйна, прекратяване на военните действия и доставката на оръжие, съобщи германският тв канал NDR.



            В страната се проведоха над 100 демонстрации в различни градове, информира германската телевизия.

            По данни на Мрежата за сътрудничество за мир акции е имало в около 70 града, сред които столицата Берлин, Бон, Бремен, Хановер, Лайпциг, Мюнхен и Щутгарт, пък предадоха ДПА и БТА.

            Демонстрантите настояха за прекратяване на износа на германско оръжие за Украйна, както и за отказ от обявеното превъоръжаване на Бундесвера - германските въоръжени сили.
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

            Коментар


            • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
              и предвид,че Финландия вече е член на НАТО, за украинците следва какво?
              Нищо не следва . Тази държава след 5 години ще е колкото България по територия .
              Това следва . Казал съм го още с отварянето на темата . И ще бъде Разораната Целина . Пустош - никой няма да инвеститра нищо . Ще бъде БУФЕРНА зона на РУСИЯ - и това съм го казал в началото на темата
              Записвай си и пази записките .

              А финландците са едни глупаци , ама много големи . Приличат ми на онзи глупак , който си купил фабрика на 8 IX 44 г.
              Поняль ???

              Коментар


              • Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

                Тъпите шапкари са свикнали да лижат руски задници и така и ще си умрат. Добре, че е САЩ та да осигури някаква справедливост на малките държави като Кувейт, нападнат от Ирак и Украйна нападната от Русия. Без САЩ и НАТО всяка по-голяма и дива държава би нападала по-малките когато си иска, светът би бил изключително див и варварски.

                Коментар


                • Мужикът отново говори за термоядрена война. Ребята, да не са ви опраскали нейде по фронта и да не знаем
                  Не е препоръка за каквото и да било.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                    Толкова лъжи накуп, че се чудя откъде да започна. НАТО е активирал член 5 само веднъж за 70 години, всички знаем защо, но странно баш това го няма описано във фермана ти. За кланетата в Сърбия нищо не каза, подкрепяни от Русия в Съвета за сигурност. За резолюцията на ООН за Либия пак замълча. Пропусна удобно, че всъщност двете атаки са извършени от шепа държави членки на НАТО, не всички, дори не и една трета. Турция е член на НАТО, напада Сирия постоянно. Това атаки на НАТО ли са? Упс, а Русия какъв го дири в Сирия Бъркаш фундаментални понятия като държава и съюз. Ирак и Сирия са в списъка на НАТО защото ... са ги нападнали САЩ. Гениално Русия нападна Украйна. ОДКС ли воюва в Украйна или Русия Питах много простичък въпрос. Колко пъти НАТО нападна Русия за 70 години? Тишина. Това ви е най-тъпата опорка от всички. НАТО ще воюва с Русия, само ако последната го пожелае. Не виждам да и стиска така, че мужиците може да си отдъхнете по въпроса
                    Стигнахме до гъзолизците. Русороба е странно същество. До такава степен е свикнал да са навежда пред чужда държава, че друго не вижда. Я да видим този ваш САЩ. Какво толкова ви привлича. Ако питаш мен, въпреки всичките сръбски кланета, интервенцията на САЩ в Сърбия беше грешка. Интервенциите в Афганистан и Ирак (не тази за Кувейт) също. Дори Виетнам беше грешка. Не знам чий го дирят в Сирия, както и Русия между другото. Това е. Я сега да видим поне един русороб ще си признае ли, че Русия сгреши в Украйна, Грузия, Молдова, Чечня, Сирия, Афганистан и прочие. Няма. Мълчание. Тишина. Всички руски зверства са оправдани. До едно. Като ви чета опорките и ми се повръща. Черна дупка ви е в душата. Готов съм да се обзаложа, че Русия и в България да нахлуе, ще намерите начин да я оправдаете. Все ще я пишете освободител от нещо си. Вас обаче товарищи, няма кой да ви освободи. Умствени крепостни селяни до гроб. Мъка, мъка, русоробска мъка.

                    п.п. Списъкът на войните водени от Русия не е по къс. Вашата работа е Вуте изнасили Нане, защото Иванчо изнасили Марийка. Дори опорката с негрите, беше по-добра.
                    Какво ти написа Гигов , какво те попита , ти какво изписа . И то още рано сабахлем . Ей , почивайте малко , че вече и тематичноста на постовете ви убягва .
                    И остави ти тази опорка , за негрите , за Нане и Вуте и Ванчо и Мариика . Тия ние с,е ги слушали , от много такива като теб , когато няма какво да кажат

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                      От мрежата:
                      Главният проблем на Русия, това е телевизорът. Поразява мозъка дори и тогава, когато него го няма. На пракитка ПУТЕВИЗОРЪТ е единственото високоточно оръжие на Русия.
                      То и ти си поразен от Байденвизията. А коя е таз "пракитка", идея си нямам.

                      Коментар


                      • От мрежата:
                        Главният проблем на Русия, това е телевизорът. Поразява мозъка дори и тогава, когато него го няма. На практика ПУТЕВИЗОРЪТ е единственото високоточно оръжие на Русия.

                        От мрежата:
                        Нищо друго не обединява руснаците толкова много, колкото НЕНАВИСТА и ЗЛОБАТА към чужди народи и страни. Вместо любов към собствената си страна и желание да я направят по-добра, те търсят начини и средства да разрушат и унищожат постигнатото от по-напредналите от тях народи и страни.
                        Last edited by Mateev; 09.04.2023, 10:11.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                          Има. Булгаристан.
                          Тя и Финландия няма, има малки държави които нямат, но това нищо не променя при положение че е пълно с такива които не могат да се изхранват, но пък имат термоядрено оръжие.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Какво се промени за Финландия с членството и в Нато ? То не може да я защити в случай на термоядрена война. Няма с какво да я защити. Също САЩ не могат себе си да защитят. Тези бази и те не вършат никаква работа за защита при война, те са много далеч от територията на САЩ . При похарчени в последните десетилетия трилиони за Нато от страна на САЩ няма оръжие с което то да може да защити която и да било страна. А термоядрено оръжие имат страни като СК, Пакистан..няма дупка на Света в която то да не е направено.
                            Има. Булгаристан.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

                              Глупости. Това възможно точно толкова, колкото ТВОЯТА идея с рентгенови лъчи да се прави рентгенова смимка на планетата Земя и да се проучва за изкопаеми.
                              А бе ти откъде си купи диплома за инженер. С лъчи от слънчева централа щял да сваля самолети.... Гений, истински гений...
                              Той не знае че, рентгеновите лъчи, проникват само на няколко педи под повърхността. Рентгенът, това са т.нар."меки", а НЕ СА твърди гама лъчи. Поглъщат се стотици пъти по-бързо. Стигат на половин-един метър, ТРЯБВА да се отразят, пак да ги изминат...

                              Такива работи. Уж голям спец, бил аспирант, пък не знае елементарни неща.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                                и предвид,че Финландия вече е член на НАТО, за украинците следва какво?
                                Какво се промени за Финландия с членството и в Нато ? То не може да я защити в случай на термоядрена война. Няма с какво да я защити. Също САЩ не могат себе си да защитят. Тези бази и те не вършат никаква работа за защита при война, те са много далеч от територията на САЩ . При похарчени в последните десетилетия трилиони за Нато от страна на САЩ няма оръжие с което то да може да защити която и да било страна. А термоядрено оръжие имат страни като СК, Пакистан..няма дупка на Света в която то да не е направено.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X