IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Ребята, какво се случва тук? Коментари?
    Не е препоръка за каквото и да било.

    Коментар


    • mitko2848, много от хората нямат личен живот, повечето нямат..а иначе са си нормални.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Това е, защото изтребителите, са проектирани за водене на въздушен бой, като поразяването на земни цели, не им е силната страна. Движат се бавно (наземните цели, по отношение на самолета), изтребителите са в обсега са на ПЗРК и още, нямат тази мощна бронева защита на щурмовите самолети и хеликоптери. Тя също е пробиваема но, поне я има и издържа доста освен, ако не е поразен изключително критичен елемент.
        Ееее, старшинка. Веднъж и аз да те лайкна
        Не е препоръка за каквото и да било.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Същата работа е с русофилите и русофобите, такива хора са изключение, нормалните хора не филват и не фобват. Сега поколението което идва въобще не работи на този древен принцип. Той е за хора които като видят самолет и викат - са..мо.лет и се радват.
          Те " нормалните хора" имат и личен живот и нямат време да пускат по 100 поста на ден от които 90% са толкова безсмислени все едно чат бот ги е писал

          Коментар


          • Украинците сами се предават...
            https://rusvesna.su/news/1682062984
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

            Коментар


            • «Русские не остановятся»: Кедми объяснил, что ждет натовскую Финляндию в конфликте с РФ

              https://inforuss.info/russkie-ne-ost...onflikte-s-rf/
              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

              Коментар


              • Ха-ха. Руснаците продали на Индия оръжие за 2 милиарда долара и ония не им плащат. То като търгуваш с Индия се иска малко акъл да провериш какъв клиент са. С ЕС всеки знае да търгува.
                https://www.actualno.com/europe/rusi...s_1954341.html

                Коментар


                • Същата работа е с русофилите и русофобите, такива хора са изключение, нормалните хора не филват и не фобват. Сега поколението което идва въобще не работи на този древен принцип. Той е за хора които като видят самолет и викат - са..мо.лет и се радват.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Mateev, не знам защо хората с пари отиват на Запад, освен ако не искат да им свършат по бързо Шегувам се но има истина. Имам приятели българи които работят и живеят на Запад , дори му казах при тази обстановка при положение че може да работи по интернет просто прекрасно е да се приберат в България където няма да си дават половината от дохода за наем, а и какво щастливо стечение на обстоятелствата че си имат и прекрасно, почти ново жилище в каквото за да живеят в страната в която пребивават ще трябва да си дават целите заплати за наем и няма и да им стигат. Проблема е че имат хората деца и искат да са край тях, а те учат там и дори са зле с българския език, децата на българите в чужбина говорят български защото родителите им ги научават, обаче българския е с акцент докато местния език го говорят като родените там хора.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • petrg5s, не е важно ваксъри ли са или антиваксъри, то вирус специален въобще никога не е имало, а за разпространението - с години преди 2020 се явиха тези корона вируси и опасни дотолкова че харата се движат на големи растояния бързо и вируса - вирусите срещат хора с абсолютно неподготвени имунни системи за дадени мутации - щамове и се получава тежко разболяване с бързи пневмонии. Така че това е само много шум. За военните, нашите са специално от тези които приемат съкръщения, уволнения и не са създавали никога проблеми, не са хора които изпадат в ступор че няма да могат да се реализират в цивилния живот и това е добре защото има такива армии които собствените си държави ще превземат, но не могат да си представят спиране на безусловния доход. Трябва да се вземат мерки да се адаптират, тези бази трябва да им се организира цивилен бизнес. В България преди десетилетия някой беше се сетил армията да задоволява сама собствените си потребности, от храна а може и много неща още те да ги правят, а защо не както каза Байдън - не може ли да правят соларни панели, аз пък ще добавя рафициране на тези редки химични елементи. Защо ? Азия е просто другия полюс на Света, не може да нямаме нашия полюс тези способности. Чакаме цените да паднат, ще стане ако ги изработваме сами същите неща. Въобще няма да заменят или отменят въглеводородите, но енергийния глад ще се премахне и обществото ще може да си позволи друг начин на живот, различен от урбанизацията.
                      Не работи финансовата система, банките са кредитни институции на които работата е да кредитират. Много силен сигнал че не е наред е проблема с - Креди сюис. Дори името на банковата система е като пътен знак. Сигнала е че не се случва кредитиране, при одита установяват че банката не е кредитирала, тя само е събирала пари които просто държи във фризера и ги е топила за да посреща собствените си разходи с част от тях. Това е много сериозен знак !
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

                        Преносимото е само срещу щурмовата авиация и хеликоптерите, изтребителите си перат отдалече.
                        Това е, защото изтребителите, са проектирани за водене на въздушен бой, като поразяването на земни цели, не им е силната страна. Движат се бавно (наземните цели, по отношение на самолета), изтребителите са в обсега са на ПЗРК и още, нямат тази мощна бронева защита на щурмовите самолети и хеликоптери. Тя също е пробиваема но, поне я има и издържа доста освен, ако не е поразен изключително критичен елемент.
                        Last edited by Pyramid; 22.04.2023, 10:29.

                        Коментар


                        • Украинци превземат Черноморието: Купуват имоти на кило, правят си техни квартали!

                          Най-желаните дестинации, където е и най-скъпо, са Несебър, Слънчев бряг, Лозенец, Созопол, Балчик, Златни пясъци и Свети Константин

                          Коментар


                          • Хората с пари отиват по на запад ...

                            Аз знам за едни други емигранти, защото познавам няколко от тях и дори сме приятели. Тези хора едно време избягаха от Армения, като причината беше пак войната там. Разпродадоха си всичко налично и го превърнаха в стока, която после продаваха тука за да си направят начален капитал. Помня един тир, пълен с метални месомелачки, които им помагахме да го разпродадат в България. Единия от тях беше майстор-обущар. Отвори си обущарска работилница и сега процъфтява. Другият си отвори магазинче на централния пазар на Габрово и го напълни с китайска стока и той също сега процъфтява. Нормални работливи хора, които търсят държава без война да се заселят и да си живеят спокойно живота. Рускоговорящи са, ама какво от това - готини хора са и също са против агресията на Путин. Избрали са България, защото езикът ни е близък, и за тях няма езикова бариера.
                            Last edited by Mateev; 22.04.2023, 09:32.

                            Коментар


                            • sosi, кой ще те гони от ЕС заради тях, в Брюксел си има енкапсулирана общност. Как са икономически мигранти, след като тук няма икономиката която да ги поеме и използва ? Не са икономически мигранти, това са хора с пари за разлика от нас.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Мецобик Разгледай мнение
                                Л
                                Редовия руснак е твърде възможно да е против режима и вожда си, имам такива колеги, нормални хора и избягаха от Русия в Грузия, Южна Африка, Европа, за да продължат да работят и да живеят нормално, а може би и да не ги мобилизират и пратят на заколение. Сега дали това е правилната постъпка, защо не поведат революция срещу диктатора - явно все още няма достатъчно критична маса и може да ги тръшнат в някой затвор и финито, нормално е да се спасяват, не на всички им се мре, а и не можем да ги съдим, защото не е дошло на нашата глава това чудо. Това са нормални хора като нас искащи нормален живот, не са озлобени орки както ги представяте. А и тази ваша позната не си пуска детето пред блока защото другите деца говорили на руски??? Е супер зле е... Във Париж говорят на турски, марокански, арабски, замбийски, по-зле е мисля от един руски?! В Берлин на какво говорят, в Лондон? А това са стожери на мултикултурно общество и цивилизация, която защитавате постоянно. Струва ми се че има омраза към обикновения човек, който навсякъде си е един и същ, да в диктатурите е с по-промит мозък, но не всички са така. Вече ако започнат проруски протести на тези у нас, по подобие в Берлин със Z свастики и руски знамена в защита на режима им - вакзал и Масква.
                                Масово това са икономически емигранти, а не политически. Използват политическата обстановка, за да се представят за момент за политически и пуснат корени някъде, след което заживяват на тумби и енкапсулирани като циганите Носят си културата, която се характеризира с изключително нахалство, безочливост, безчовечност и егоизъм, на хора живели в кочина и да си налагат руските порядки. Следващият път ще правят митинги и ще крещят "Расия", представяйки се и за българи. В Сърбия вече има 200,000 такива. В Турция са поне милион. У нас никой не ги брои. Един го питах, защо е избрал тук. Веднага ми отговори "За да съм в ЕС". Само, че нас ще ни изгонят от ЕС заради тях.

                                Коментар

                                Working...
                                X