IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Бахмут преди "освобождението"...

    https://twitter.com/NatalkaKyiv/stat...90636123111424

    Коментар


    • Counter Terrorists wins !

      https://twitter.com/NOELreports/stat...19444473618432

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
        Напред с РУСИЯ !
        Нали беше поход за мир и нямаше руски знамена Сега пък напред с Русия, която води война. Вземете се определете вече
        Не е препоръка за каквото и да било.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
          https://twitter.com/EuromaidanPR/sta...39450155970560
          РАZZпада на "нигерия със сняг" в скоро
          Това го пишеш от година и половина , а за сега се раZZпада само Украйна
          Така и ще продължи
          Амин!

          Коментар


          • https://twitter.com/EuromaidanPR/sta...39450155970560
            РАZZпада на "нигерия със сняг" в скоро

            Коментар


            • Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

              Какво изпадаш в обяснителен режим с някакви с които няма смисъл да комуникираш. Да убедиш русофил в нещо ли искаш? Да припомня, Путин нападна Украйна 2014г защото си мечтаеше за някакъв "Евразийски съюз", нещо като СССР, а украинците му казаха да си гледа работата и че предпочитат да са с ЕС. А късия фашага в Кремъл това нямаше как да го преживее просто ей така. Вече издирват някакви ултараненормални, да повтарят, че Украйна нападнала Русия, което са правели редовно и по времето на ВСВ, както и при съветската окупация у нас. Колкото и да е чудно такива се намират и то не един-двама, а у нас според изборите са към 20%. Вече всички способни млади избягаха на запад, няма работна ръка, няма и млади за университетите в България, но тия ще кряскат докато станат поне 25-30% и дано там някаъде се спре и другите успеят да се коалират, защото реално иначе ще изчезнем. Гласуваме за излизане от НАТО, Русия ни напада и за седмица ще свършим. Аз съм си приготвил всичко да бягам в Гърция, купих си и апартамент там, че не се знае колко време ще имаме за едната емиграция.
              Знам го това, моите писания по- скоро са насочени към това да се види една друга алтернативна гледна точка на руската пропаганда и да може човек да се замисли. Истината е, че основната маса от хората в България си формират мнението от това какво са ги научили в училище или това което са им казали родителите или близките. Малко хора ще тръгнат да се интересуват и да прочетат нещо повече за историческите процеси и събития. А междувременно Русия налива пари за пропаганда на фалшивата соц история, за " референдуми" срещу еврото, срещу НАТО и въобще всичко което може да ни отдалечи от цивилизования свят и да се превърнем в подобие на Беларус. Общо взето ползвам форума за забавление, а ако съм накарал и някой да се замисли покрай това- добре дошло. Иначе гледай по- ведро на нещата- след загубата на Русия във войната новите им управляващи ще имат доста проблеми за решаване( как да плащат репарации, вътрешни борби за власт и т н.) .Влиянието на Русия в световен мащаб ще спадне значително, и няма да има кинти за финансиране на бръснари, копейки, явор- дачковци и т.н. А без финансова подкрепа русофилите в БГ я съберат 5% на изборите- я не. Иначе за апартамента в Гърция не си сбъркал- аз от 2019 година открих real estate- a като вариант за инвестиция и съм взел няколко маломерки в София за отдаване под наем( допреди това само в снп500 и дивидентни акции извън БГ съм инвестирал). За по- натам ако има някой свободен лев бих взел нещо в Солун или Истанбул- и двата града са добър вариант за инвестиция- в Солун имаш университет и дълъг летен сезон. А Турция е с младо и увеличаващо се население. Атина също е добър вариант.

              Коментар


              • Тази змия нервно подава главата си от старото си порутено убежище.
                Той не се крие от Русия - той се крие от собствения си народ, тъй като те разбират че с корупционните си действия, е унищожил родината им. САЩ и НАТО знаят, че прокси войната е загубена, сега търсят тиха стратегия за излизане.

                https://twitter.com/i/status/1650152119889018881

                Коментар


                • sosi, ще те нападне Русия обаче след 500 години, ще трябва да живееш толкова, приготви се и за това.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Това което мотивира Русия не е нахлуването на територията и, а че е поела ангажимент към тези в Луганск и Донбас
                    Русия не беше ли поела и някакви други ангажименти през 1991 г.? Всъщност обясненията които даваш за агресията са изсмукани от пръстите и вършат работа само за ваша вътрешна консумация! Извън Русия хората имат глава на раменете и могат да вържат 2 и 2.
                    Last edited by Агро; 24.04.2023, 17:44.

                    Коментар


                    • По всички новини сме . Даже и в Туитър . Нато - вън . Победа !
                      Напред с РУСИЯ !

                      https://twitter.com/i/status/1650231572619042819

                      Коментар


                      • mitko2848, от теб разбирам че Гиркин е подкупил тези на Майдана да псуват руснаците и да ги обиждат, да заплашват че ще ги избият и да ги гонят от Украйна, да я напускали и да си ходели в Москва. Защото точно това мотивира отцепниците.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
                          Стига едни и същи простотии писахте. ОТ 1989 ДО 2014 ГОДИНА ВСИЧКИ В УКРАЙНА СИ ЖИВЕЕХА МИРНО-това са 25 години. .
                          Какво изпадаш в обяснителен режим с някакви с които няма смисъл да комуникираш. Да убедиш русофил в нещо ли искаш? Да припомня, Путин нападна Украйна 2014г защото си мечтаеше за някакъв "Евразийски съюз", нещо като СССР, а украинците му казаха да си гледа работата и че предпочитат да са с ЕС. А късия фашага в Кремъл това нямаше как да го преживее просто ей така. Вече издирват да повтарят, че Украйна нападнала Русия, което са правели редовно и по времето на ВСВ, както и при съветската окупация у нас. Колкото и да е чудно такива се намират и то не един-двама, а у нас според изборите са към 20%. Вече всички способни млади избягаха на запад, няма работна ръка, няма и млади за университетите в България, но тия ще кряскат докато станат поне 25-30% и дано там някаъде се спре и другите успеят да се коалират, защото реално иначе ще изчезнем. Гласуваме за излизане от НАТО, Русия ни напада и за седмица ще свършим. Аз съм си приготвил всичко да бягам в Гърция, купих си и апартамент там, че не се знае колко време ще имаме за едната емиграция.
                          Last edited by X_Y; 24.04.2023, 16:24.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

                            Дай примери как Украйна си " тормози" гражданите преди 2014 година.
                            Дай по-отблизо. Неслучайно те питам.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                              Пбясни ни, моля те, лак ТОВА се връзва с подтикването на Украйна да си тормози гражданите и да започне войната? Все пак, английски и американски спецназ вършееше там преди 24.02.2022.
                              Дай примери как Украйна си " тормози" гражданите преди 2014 година.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

                                Стига едни и същи простотии писахте. ОТ 1989 ДО 2014 ГОДИНА ВСИЧКИ В УКРАЙНА СИ ЖИВЕЕХА МИРНО-това са 25 години. И изведнъж 2014 след като руснаците финансираха Гиркин( сам си го казва в интервю, че без намесата на него и прикрепените му руски диверсанти и финансирането от руското правителство нямаше да има ЛНРи ДНР) започват проблемите. Това е все едно Ердоган да прати диверсанти, сиви вълци и незнам още какво в Кърджали, да налее пари и да почнат да се бунтуват местните цигани и турци. България да прати полиция и армия да ги усмиряват и Ердоган да каже понеже българите обстрелват нашите братя в Кърджали влизаме с армията в България за да ги защитим и ето ти Кърджалийска република и т.н. а същевременно другите страни да ти казват как трябва да се помирите с Турция отстъпвайки им Кърджали, Разград и т.н. И дори след време това да не им стигне и да тръгнат да завладяват цяла България, както беше случая с Украйна.
                                Пбясни ни, моля те, лак ТОВА се връзва с подтикването на Украйна да си тормози гражданите и да започне войната? Все пак, английски и американски спецназ вършееше там преди 24.02.2022.

                                Коментар

                                Working...
                                X