IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
    Ало, лагеристите и от двете страни, усещатели, че трябва да си траете, защото искат да направят войната световна?
    А следващата стъпка ще е да я направят лична. Това не е нещо, което драскачите тук бихте искали.
    Click image for larger version

Name:	Fukt_NcXsAg_4vo.jpeg
Views:	1
Size:	6.0 КБ
ID:	4055698

    Коментар


    • Първоначално изпратено от mitko2848
      Брокерче, искаш ли да ти пратя телефон на лични и да дойдеш да ми ги кажеш на живо тези неща?
      Брокерчето, варварчето, бръснарчето са си все клонинги на блокирания поради същите простотии РодШмрък. Последният има руска жилка по майчина линия и приема лично нещата. Странното е обаче, че не иска изобщо да чуе да се върне в Мордор и/или да превземе Бахмут
      Last edited by GiRo; 26.04.2023, 08:38.
      Не е препоръка за каквото и да било.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
        Украинский дрон снял Кремль. Работал Black Hornet? Большой план ВСУ


        Невероятно, но факт. Въпреки че около Кремъл се загушават всички радиосигнали, включително и GPS сигналите, и това се прави от дълги години, въпреки това Украйнски дрон проникна над територията на Кремъл и необезпокояван от никого направи пълен комплект видео и снимки на всичко, което може да се види. Говорим за пълноценна разузнавателна операция на ВСУ, която Кремъл не е успял да предотврати. Не само че не я е предотвратил, но дори и не е забелязал летящия дрон, разхождащ се спокойно и снимащ в едър план абсолютно всичко без изключение.

        Така и руснаците нямаше да разберат за тази разузнавателна мисия, ако ВСУ не беше публикувало част от клипа в мрежата. Това обаче доведе до паника в Кремъл по разбираеми за всички причини.

        Само да ви припомня, че поради войната в Украйна и възможните диверсии с дронове от страна на партизаните, РФ официално е забранила полетите на каквито и да било дронове, дори и ако летиш в задния си двор. На фона на това да снимаш Кремъл с дрон е с ранг на героизъм, а това да не го видят съответните служби е възможно най-големият позор на всички времена. Тотална излагация.

        Внимателно разгледах информацията от изображението на дрона. От нея се вижда, че:
        1. Компаса на дрона не работи и иска калибрация. Това означава, че на територията на Кремъл се генерира някакво магнитно поле, объркващо компасите.
        2. GPS-а на дрона не работи. Това означава, че GPS сигнала се заглушава
        3. GLA сензорите не работят, каквото и да означава това (също някакво заглушаване).
        4. R POS (сензорите за позициониране) не работят. Това означава заглушаване на инфрачервения обхват, както и заглушаване на ултразвуковите сензори.

        И въпреки тоталното заглушаване на всичко, което може да се заглуши, включително и целия радиодиапазон от честоти, дрона не е губил управление, както и спокойно е получавал команди и е изпращал обратно видеоизображение на този, който го е управлявал. Иконката за сила на сигнала е на максимум, въпреки заглушаването, така че е цяло чудо по какъв начин дрона успява да комуникира с оператора на земята.

        Дълго време експертите в Кремъл има да се чудят как въобще е възможно това. Явно говорим за технологии, които не са известни на руснаците, и в момента те са в паника, защото ВСУ ги притежава тези технологии. Цялата им концепция и техника за радиоелектронна борба отива по дяволите, след като ВСУ я преодолява толкова лесно. При това не говорим само за Кремъл, но и за целия фронт.
        Яка веселба, при всичките панцири по покривите
        тия дни е имало и взривени складове боеприпаси в бахмуте...ъъъ Самозапалили се или саботаж, трябва да е за ватенките, защото разправят, нямало украинска армия,
        следователно жени и деца опълчение, бават маата на "ФтАрАя в мире"

        пп
        Най-кефещо ще е да успеят да заснемат дърдия джуджак, при реално съвещание, като обсъждат свалянето на атомния крайцер,или потъналата Москва

        Коментар


        • Не е препоръка за каквото и да било.

          Коментар


          • Коментар


            • Коментар


              • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                Свършват им петрол и газ (предполагам, след около 20-30 години) и... КАКВО ПРАВЯТ?
                За Русия ли питаш, старшинка
                Не е препоръка за каквото и да било.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                  Около 1% от хората са психопати. Това го научих тази сутрин от Brain Games по Discovery.
                  Чак сега ли го научи . Нормално , хората се запознават с тази информация още в младежките години . Или поне , по любознателните
                  Може би ума ти е действал в режим ''самосъхранение'' и целенасочено те е пазил да не разбереш истината за себе си .
                  Съжалявам , ще трябва да живееш с тази истина .

                  Коментар


                  • Коментар


                    • Около 1% от хората са психопати. Това го научих тази сутрин от Brain Games по Discovery. Тези хора не могат да изпитват съчувствие към страданията на други хора. Това е на генетично ниво и не може да се промени или да се лекува. Престъпния контингент се състои предимно от такива хора. Лесно могат да бъдат открити по разсъжденията им или по действията им. Това си остава за цял живот и такъв човек не може да се превъзпита, дори и да лежи в затвора за някое от престъпленията си.

                      Не всички психопати стават престъпници и не всички от тях лежат в затвора, но важното е да се знае, че такива хора се разпознават лесно, и че те са потенциално опасни, ако комуникирате с тях или ако прекалено много се сближите.

                      Та се сетих за войните по света, за това кой ги предизвиква и кой ги води. Ами това е именно този 1% от безчувствените и безсърдечните хора. Обикновено те са егоисти и са с престъпни наклонности, започвайки от кражби и мародерство, минавайки през изнасилвания и стигайки до убийства или до одобряването на престъпления или убийства.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

                        Вас фенЮвете на Путин не ви слуша много главата . Как представител на най- бедната страна в ЕС реши да съжалява една от най- богатите страни в Европа не ми е ясно. И не не им е 90% от бвп износ на нефт.Най- големия дял от бвп-55% им е услуги, 35% индустрия и другите 10% туризъм и други.
                        Брей, не думай! Значи, Е раздут от инфлацията. Т.е., Е ЯКО НАДЦЕНЕН. Незавидно, предвид перспективи.

                        Коментар


                        • Ало, лагеристите и от двете страни, усещатели, че трябва да си траете, защото искат да направят войната световна?
                          А следващата стъпка ще е да я направят лична. Това не е нещо, което драскачите тук бихте искали.
                          Last edited by Kris_; 26.04.2023, 03:17.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

                            Вас фенЮвете на Путин не ви слуша много главата . Как представител на най- бедната страна в ЕС реши да съжалява една от най- богатите страни в Европа не ми е ясно. И не не им е 90% от бвп износ на нефт.Най- големия дял от бвп-55% им е услуги, 35% индустрия и другите 10% туризъм и други.
                            Това че сега са богати не означава че вечно ще са богати, реално износа им е на въглеводороди и ако се уредят техния износ да върви, те няма да развият индустрията която да ги преработва, а бъдещето на въглеводородите е в тяхната преработка. Тя петролната ера ще свърши, както е свършила каменната, но употребата на камъни не е спаднала а се увеличила защото се появяват машините с които да ги добиват и да правят пътища и още повече да строят, през каменната ера пътища не е имало. Така и употребата на въглеводороди ще подскочи много, но за който може да ги преработва не само с просто рафиниране да вари петрола като ракия. Колите ще тръгнат с други неща да вървят, но самите коли ще се правят с 70% въглеводороди и къщите ще се правят с доста повече въглеводороди и метали ще се използват по малко в тях, но употребата на метали няма да спадне и тя. И Китай беше най бедната държава в Света, но сега е първата по индустрия..първите стават втори а последните първи, случват се такива неща, защото и преди са се случвали и пак ще се случват. Въпроса е дали Запада толкова ще се омотаят, че наистина да не могат да се оправят скоро. Защото финансите им са една измама, ето в Шв. най голямата банка, най поскъпналата валута защото там всичко е ок и се оказва че тя банката не била никаква банка, събирала пари и ги държала на склад само. И тези от брикс които запада не захранва с капитали, нямат достатъчно от западните пари..ами те просто ще се откажат да ги ползват и ще си разменят стоките направо, а пари в които да ги измерват ще си измислят защото за тях дори банка няма да им трябва и издател - емитент. Въпрос на време е да се усетят че може всеки в неговата си валута да ги мери, а как се обменят цената ще я покажат стоките които се разменят. Така е като няма пари, като са дефицитни и се трупат само дългове, накрая без пари може също да се случва всичко. Работата е там че при стоките инфлацията си върви и е винаги доста голяма, особенно при техническите стойността им бързо пада, остаряват морално и това нещо ще им движи икономиките като първа степен за космическа ракета. А ние - запада освен да паднем по очи хубаво, не виждам какво друго по този път по който се върви с голямото Нато и големите поръчки. България има излъчени навън стотици милиарди създадени на българска земя и тези продажби на оръжие са само неприятности отложени във времето. САЩ никак не са добре, тези катуни от бездомни в големите им градове са много лош знак за икономиката им, те вървят към момента в който вътрешния ред ще се подържа със стрелба и по собствено желание ще си приберат базите, за са има кой да стреля там.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

                              а ние да се притесняваме или да се чувстваме гузни от нашия износ?
                              Откровено признавам че се чувствам не само горд, но и доволен

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Те така и правят, ориентират се към Азия.
                                Това е най-доброто решение за всички. Аз не желая смъртта на никой цивилен крепостен, въпреки че повечето от тях не спират да лаят срещу мене. Просто искам една желязна завеса, при която крепостните да не се размахват пред очите ми в ЕС, да не правим някакви псевдобизнеси с тях, щото където има руснак има и корупция, да не ми определят дали да съм в ЕС или НАТО и каквото и да е в моя живот, да не ми натякват великата си култура като единствена на този свят, руския си език ... и толкозва Нека си живеят, но далече от мен.

                                Коментар

                                Working...
                                X