satz, https://bg.globalproductprices.com/Russia/egg_prices/, това вярно ли е ? В Русия са по евтини отколкото в Украйна ! А ние сме водачи на 9 -то място.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 16.12.2023, 19:34.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
защото само от мене са ОТКРАДНАЛИ поне 100 000 лв. Водил съм се лежащ в болница поне 50 дена без да съм бил, не че не съм лежал 300 дена. Отделно имам изписани десетки изследвания които не са ми правени
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеДа бъдат ампутирани крайниците на медиците и фармацевтите. Защо?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Invmert, сигурно става въпрос за тези които пишат на български с латински букви. Изявяват се хората, измислят всякакви творчества..да не са тръгнали да ги правят..D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Канас ю биги(княз от бога) е титлата на българските владетели, преди света да е принуден да им признае титлата цар(император).
Хан е титла на управител на ханство или хаганат, докато България винаги е била държава. Хан например е титлата на водача на Златната орда, на която най-верен васал е било Московското княжество.....но това всичко се случило повече от 400г след Крумовото време...
Руско-немската измислица че сме дошли от азиатските степи винаги трябва да се опровергаваНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЗатова те моля да си носиш най- острия меч, за да режеш ръцете, които пишат на латинска реч...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеПисмо до хан Крум Страшни....
Хан е титла на управител на ханство или хаганат, докато България винаги е била държава. Хан например е титлата на водача на Златната орда, на която най-верен васал е било Московското княжество.....но това всичко се случило повече от 400г след Крумовото време...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТе какво го играят страдащи, той не е паметник на руските войници !
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеПисмо до хан Крум Страшни ".... за да режеш ръцете, които пишат на латинска реч, ""
пак ли боте популяризираш турбонеграмотности?
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар