IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
    [ATTACH=CONFIG]n4071800[/ATTACH]
    Това си е чист тероризъм, нападение с убийства и палежи при положение че е ясно че то няма никакъв шанс за успех. А репарациите ще се окажат дървени ракети според запада с бойни глави със заряд 16 пъти повече от очаквания максимален за ..Ще се стигне до този момент. Просто с тези простотии трябва да се спре. Тероризъм и терористите наричат другите терористи. Взривиха тръбите за пренос на газ към Европа и обвиниха пострадалата страна в тероризъм, те били терористи а не тези които ги взривиха. Това нещо в момента в който Света се помири ще изплува като истина. Промяна трябва в САЩ , там е много зле с демокрацията и тези които дърпат конците дори се държат вулгарно..избора на такива държавни фигури е точно такава подигравка..каква демокрация, всичко е фалшиво и Байдън е доказателство - човек със старческа деменция казва че трябва да загинат 60 милиона. Тези пари които похарчиха по Украйна ще са трилиони загуби за САЩ, те загубиха пазара си за природен газ и Европа спря да ползва газ. В Европа не искат втечнен прероден газ ! Защо ?
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Click image for larger version

Name:	viber_image_2023-06-02_20-30-51-176.jpg
Views:	2
Size:	11.0 КБ
ID:	4071800

      Коментар


      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

        Ами да спрат да влизат, насякъде осират.
        Украинските набези поставят Русия пред дилемата дали да укрепи позициите си в Русия или в окупираните територии, посочва британското военно разузнаване в анализа си на събитията и опита на диверсионни групи да проникнат в Белгородска област.

        Смърт на Рашизма, свобода за демокрацията!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

          Контранастъпил е.
          Видео публикувано от руснак на атака с украински дронове край Херсон. Войникът на Путин получава заповед да намали, за да изчака другата част от групата отстрани на селски път. От скука той записва с телефона си момента, в който е зад волана на „Панцир-С1”. Записът му е публикуван в руските канали на Telegram, но опитът му да се похвали изглежда комичен. Внезапно боен дрон се вряза в задната част на автомобила. На записа се вижда, че има неочакван взрив след който руснакът започва да се движи бавно и тогава друг дрон удря страничната част на камиона.

          Моментът, в който украински дрон камикадзе удря руския зенитно-ракетен комплекс "Панцер S1"

          https://twitter.com/front_ukrainian/status/1664354403288064003?s=20

          Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            И Путин до сега 10 пъти да беше се пенсиоирал, той е на 70 години и остана само заради диваците от Запада, които се скъсаха да пророкуват че ако се оттегли ще го убият..ей такива простотии. Защото САЩ постоянно избират и те някакви на възраст около 80 -те и постоянно карат по два мандата, защото страшно добре се справят. Ще се види САЩ колко добре се справят и как това нещо всички стоки да се произвеждат в Азия работи, а ние имаме едни много ценни пари с които просто си ги купуваме. Азиатците втечнен газ тна който цената му при криза може да излети до 5000 долара НЕ ИСКАТ. От този скок на газта изкараха някакви пари тези които продават втечнен, но тези които я използват за химия трябва да изхвърлят за 5 пъти повече пари съоръжения, защото като се спрат или са за ремонт или се хвърлят и подменят, а струват много повече от горивото което харчат за 6 месеца. Така че какво ще им даваме срещу техните стоки ? Техните фискални правила са много добри за разлика от нашите, слагат ни 45% такси на стоките които купуваме с нашите много ценни пари и ние им издържаме държавите или производителите им които ни продават техни стоки, няма нужда да събират данъци от бедните си и там много лесно те получават шанс да си променят социални статус и да се измъкнат от бедността.
            Русия -страната която не се върна от втората световна, не я завърши.. Милитаризирането на това население никога не е спирало, сега просто влезна в гореща фаза. Абсолютно логично за тези които ги познават добре. Проблемът е че за тези близо 80 години светът се придвижи много напред не само в технологиите, науката но и в мисленето. Това което "твърдите " руснаци и въобще военнолюбци наричат мекушавост просто са други приоритети на други поколения цивилизовани хора. Пропастта в мисленето между средностатическия руснак и такъв европеец е по-голяма от Големия Каньон. Една от причините европейците и до ден днешен да не могат докрай да разберат какво се случва. Затова ниекоито ги знаем и едните и другите трябва да играем ролята на "преводачи"- да обясняваме какво се крие зад всяко действие на Русия. Не ни вярваха допреди 1 година но вече нещата се промениха.. А че тази Русия се самозакла ритуално завинаги е вече видно с просто око- нито имат човешки ресурси да водят битка с цивилизования свят нито ще имат да се възтановят - те качествените руснаци озъзнавайки че имат 1 живот напуснаха.. Завесата падна. Оттук нататък е една агония . Кървава каквато е традицията по тия земи

            Коментар


            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

              Ами да спрат да влизат, насякъде осират.

              Безаналоговите оръжия на орките отдавна потресоха света със своята несъстоятелност. Нищо, сега ще пратят поредна вълна дронове и ракети по Киев да се порадват на няколко убити цивилни.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                satz, а в Киев искат да спят, предлагат Патриотите да се махнат, да ги пратят в тази част на Украйна по към Полша. Забелязали са че преди без Патриотите са спяли спокойно, сега през нощ --дум..дум
                [B][COLOR=#FF0000]Ко стаа, тавариши?

                От “Киев за 3 дни, полската граница за 5, на втората седмица сме в Берлин” работата отива на “нашу землю на дадим”…

                Предлагам на вниманието ви най-новата подигравка с Русия от страхотния (както винаги) Джейк Броу: атаката с дронове срещу гъзарския квартал Рубльовка, в който живее “елитът на елита” от Путиновата камарила, демонстрира ужасяващата истина: МОСКВА НА ПРАКТИКА НЯМА ПРОТИВОВЪЗДУШНА ОТБРАНА.

                Всичките 32 дрона, изстреляни посред бял ден, са били БЕЗ ВЗРИВЕН ЗАРЯД и всички са достигнали безпроблемно до целите си, а пораженията по жилищни сгради в Москва са нанесени от собствените им рукожопи опити да свалят нещо (московското ПВО - доколкото изобщо го има - е разположено по покривите на високи сгради и стреля по нисколетящите дронове ОТГОРЕ НАДОЛУ, т.е. на практика обстрелва Москва

                Коментар


                • Российских военных преследует «проклятие Мариуполя»

                  Неделю назад мы писали о массовых жертвах среди наших военных в Мариуполе. Там, по состоянию на прошлую пятницу, в результате ракетных ударов врага погибли более 450 российских бойцов. В течение нескольких дней после выхода поста были нанесены новые удары, погибло еще около 300 военных, на этот раз в основном мобилизованных.

                  По словам нашего источника в Генштабе, в связи с угрозами, военных начали перебрасывать из Мариуполя в другие города. Но смерть находит их и там.

                  Так, в пятницу, 2 июня, враг нанес удар по нашим позициям в Бердянске. Ракеты попали в технику и позиции военных, которых два дня назад перебросили сюда из Мариуполя. Погибли, по предварительным данным, более 150 человек – в основном опытные бойцы.

                  А несколько дней назад группа военных была накрыта вражеским огнем во время переброски из Мариуполя в тот же Бердянск. Погибло более 140 человек.

                  «В армии пошли странные слухи – мол, все, кого размещают в Мариуполе или окрестностях, кого перебрасывают сюда, погибнут. Если не в самом городе, так в другом месте. Распространяют слухи про какое-то «проклятие Мариуполя». Боремся с этим, но боевой дух сильно падает», - пожаловался наш собеседник.

                  Коментар


                  • И Путин до сега 10 пъти да беше се пенсиоирал, той е на 70 години и остана само заради диваците от Запада, които се скъсаха да пророкуват че ако се оттегли ще го убият..ей такива простотии. Защото САЩ постоянно избират и те някакви на възраст около 80 -те и постоянно карат по два мандата, защото страшно добре се справят. Ще се види САЩ колко добре се справят и как това нещо всички стоки да се произвеждат в Азия работи, а ние имаме едни много ценни пари с които просто си ги купуваме. Азиатците втечнен газ тна който цената му при криза може да излети до 5000 долара НЕ ИСКАТ. От този скок на газта изкараха някакви пари тези които продават втечнен, но тези които я използват за химия трябва да изхвърлят за 5 пъти повече пари съоръжения, защото като се спрат или са за ремонт или се хвърлят и подменят, а струват много повече от горивото което харчат за 6 месеца. Така че какво ще им даваме срещу техните стоки ? Техните фискални правила са много добри за разлика от нашите, слагат ни 45% такси на стоките които купуваме с нашите много ценни пари и ние им издържаме държавите или производителите им които ни продават техни стоки, няма нужда да събират данъци от бедните си и там много лесно те получават шанс да си променят социални статус и да се измъкнат от бедността.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                      Бахмут асвабадили



                      Одеса еще нет

                      Явно и в Одеса са влезнали на "Пейтриотична вълна". На снимката пораженията са от отломки от ракета, не от попадение. Най-вероятно "Пейтриот". Трябва да си пълен фашист, и въобще да не те е грижа за собственото население, за да разположиш ПВО в обсега на жилищни сгради. Но така пазиш ПВО системата, а пък троловете ще убеждават, че е русйа ракета.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        Дядката пак се притрепал
                        Контранастъпил е.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                          Ребята, напоследък всички новини от фронта са от ... ми от РоZZия. Нещо да мъцнете по въпроса, няма ли И това ли е по план
                          Ами да спрат да влизат, насякъде осират.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • satz, а в Киев искат да спят, предлагат Патриотите да се махнат, да ги пратят в тази част на Украйна по към Полша. Забелязали са че преди без Патриотите са спяли спокойно, сега през нощ --дум..дум
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Ребята, напоследък всички новини от фронта са от ... ми от РоZZия. Нещо да мъцнете по въпроса, няма ли И това ли е по план
                              Руският град Шебекино, близо до границата с Украйна, отново е под масиран обстрел. Горят сгради, според руските медии има поне две цивилни жертви и ранени. Жителите на града бягат и публикуват десетки
                              Не е препоръка за каквото и да било.

                              Коментар


                              • ...Когато някой старец пикае накриво, май така става;
                                • Днес, 17:29
                                  Този коментар от Mateev е изтрит от Andi11
                                  Причина: Неприемливо съдържание.

                                Коментар

                                Working...
                                X