IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Ако стане авария там ще е защото на никой не му пука, те с това че я превзеха попречиха на ВСУ да я взриви, имаше и заплахи че ще го направят. Каховка е била повредена от ВСУ, по всичко личи че не са я взривили руснаците.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Gerasim_Burgaski, така федерация не се прави, хайде да направим федерация щото иначе ще те набия. Голяма държава се прави като създадеш хубав живот за хората в нея и идват хора и се присъединяват без войни и простотии.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Исторически руснаците са популация (не мога да ги нарека народ), която е много склонна към бунтове и възстания, но те никога не са били за идеи, били са за хляб.
        Самия Путин много се бои от бунт, но според него причината за бунтовете в РуZия все е била "отслабената централна власт".
        Очевидно не е (само) това, но и неговата власт забележимо отслабва.
        Всъщност голямата опасност за Путин е Пригожин и въпроса е защо още той е жив.
        Или Путин не може да го отстрани, или го смятя за полезен като плашило за запада.
        Както и да е - руZия се движим към гражданска война и разпад .AMIN

        Коментар


        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          melon, и аз се чудя що стоят тука, има и за Украйна, има и за Русия. Особенно момчета търсят. Руската армия в началото като се застоя и украинките я разбиха, ама не се е чуло мъжете които си намериха да са ги предали, крият ги добре.
          Случи се още едно събитие.
          Армията минира пътя за отстъпление на главорезите от Вагнер. И когато последните започнали да разминират полосата, войниците открили огън по тях. Завързала се престрелка, в която главорезите пленили цял командир на бригада и го показаха на цял свят как са му смачкали фасона.
          Какво предстои?
          Май скоро украинците няма да имат нужда да влизат в бой с мужиците.
          Те започнаха да се самоизтребват.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Gerasim_Burgaski, Германия, Франция, Белгия...са излезли със становище - те оръжие на Украйна да влиза с него и да окупира руска територия не са давали, това всъщност е новината а не падналала стена на язовира която ВСУ при отстъплението си е разрушила - взривила частично и сега май просто падна защото е придошла вода.
            Чудим се дали като се разпадне *Нигер със сняг* дали да не признаем бързо Вложка България и да направим една федерация, с тях.
            хем те ще станат европейци в ЕС хем ние ще имаме бая подземни богатства .

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
              Руските войски, разположени в Белгород, изпращат своите поздрави на терористичните групи, които Украйна и НАТО изпращат в района на Белгород

              Добри пожелания с особенностите на Руския език , това е просто предупреждение към всеки, който си мисли, че може да влезе и да излезе жив. 500+ ликвидирани и нарастват.


              https://twitter.com/i/status/1666075541030551554
              Водещият на Solovyov Live, Роман Голованов, има точното решение за предотвратяване на бъдещи презгранични нахлувания в Русия:

              "Трябва да качим икони на Св. Троица на военните въртолети, заедно със свещенници и да летят над границата и позициите ни."


              https://twitter.com/francis_scarr/status/1661648323231506432

              Коментар


              • Дорогие друзья, вижте мнението за вас в ЕС през 2021 и сега. Най-интересното е, че сами си го направихте, както винаги. После се чудите, защо руснак било мръсна дума
                Броят на европейците, които смятат Русия за противник или съперник се е удвоил от 2021 година насам. Това сочат данните от най-новото проучване на аналитичния център „Европейски съвет за международни
                Не е препоръка за каквото и да било.

                Коментар


                • Украйна е просто инструмент на НАТО (САЩ), тези във Вашингтон ще пожертват всичко, всички, всеки васал, за да защитят своята хегемония.





                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                    Момчета и момичета руски тролчета, защо не вземете чемоданите и към масква? Честно, големи скици сте!
                    Щото им е много лесно от Европа и САЩ да обичат руzzия. А другите просто са психично болни, на които инвалидната пенсия не стига...
                    Last edited by sando1; 07.06.2023, 16:32.

                    Коментар


                    • С взривяването на каховския язовир Путлер всъщност си призна пред света, че вече не се нуждае от Крим, след като го обрече на огромен дефицит на вода.Жителите на Крим (русоробите и колаборантите) го разбраха това послание, и в момента панически напускат полуострова. Отново задръствания по пътищата и по моста ....

                      В един момент ВСУ ще пристигне в Крим и няма да свари нито един русороб или колаборант, а още по-малко орки от предпоследната армия в света.

                      Коментар


                      • melon, и аз се чудя що стоят тука, има и за Украйна, има и за Русия. Особенно момчета търсят. Руската армия в началото като се застоя и украинките я разбиха, ама не се е чуло мъжете които си намериха да са ги предали, крият ги добре.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Gerasim_Burgaski, Германия, Франция, Белгия...са излезли със становище - те оръжие на Украйна да влиза с него и да окупира руска територия не са давали, това всъщност е новината а не падналала стена на язовира която ВСУ при отстъплението си е разрушила - взривила частично и сега май просто падна защото е придошла вода.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Момчета и момичета руски тролчета, защо не вземете чемоданите и към масква? Честно, големи скици сте!

                            Коментар


                            • Click image for larger version

Name:	8cea31e14811299e6eb1e7e777ac54de-9287657.jpg
Views:	5
Size:	49.4 КБ
ID:	4073831
                              Last edited by Сибирския Бръснар; 07.06.2023, 15:29.

                              Коментар


                              • Руските войски, разположени в Белгород, изпращат своите поздрави на терористичните групи, които Украйна и НАТО изпращат в района на Белгород

                                Добри пожелания с особенностите на Руския език , това е просто предупреждение към всеки, който си мисли, че може да влезе и да излезе жив. 500+ ликвидирани и нарастват.


                                https://twitter.com/i/status/1666075541030551554

                                Коментар

                                Working...
                                X