IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Случаеност
    Делимханов скочи на Пригожин и го накриват с химарси

    Коментар


    • Във връзка с публикувано на 12 юни 2023 г. в социалните мрежи обръщение на извънредния и пълномощен посланик на Руската федерация в Република България, в което се изказват хипотези и предположения относно оказваната от Република България подкрепа за Украйна, Министерството на външните работи напомни, България остро осъжда безпрецедентната и непредизвикана военна агресия на Руската федерация срещу Украйна и допринася към международните усилия за подкрепа на страната.

      "Последователни сме в позицията си на солидарност с народа на Украйна, както и в безусловната си подкрепа за независимостта, суверенитета и териториалната цялост на страната в нейните международно признати граници, включително териториални води. Помощта, която Република България оказва на Украйна, закономерно се обуславя от съответните законови норми и правила, като характерните за демократичния процес форми на общуване и отговорно поведение са несъвместими с каквото и да било изкривяване на информацията в общественото пространство", се казва още в позицията на МВнР.

      "Неприемливи и недопустими са всякакви опити за пропаганда и дезинформация, които компрометират демократичните ценности. В този смисъл, България е участник в редица национални и международни инициативи за борба с дезинформацията с ясното разбиране за основополагащата роля на демократичното ни общество в споделените ни усилия за недопускане на внушения и спекулации", се казва в края на декларацията на българското министерство на външните работи.

      Припомняме, че вчера Атлантическият съвет на България излезе също със своя позиция по повод дезинформацията, която посланикът на Руската Федерация у нас - Елеонора Митрофанова излезе в Деня на Русия 12 юни. В нея те определят твърденията на руския дипломат като "фалшиви новини".

      Коментар


      • Пресс-служба Госдумы - Делимханов ранен.

        Председатель Госдумы Володин - Я только что говорил с Делимхановым, с ним всё хорошо.

        Кадыров - Не могу связаться с Делимхановым, ГУР Украины, помогите, дон!

        Ряд Телеграм-каналов - Делимханов убит в Запорожской области.

        Это даже не Делимханов Шредингера, это какая-то квадросуперпозиция!

        Коментар



        • Click image for larger version

Name:	FykpxxzWwAEKKNs.jpg
Views:	1
Size:	50.3 КБ
ID:	4077224




          "Раненых нет, даже "Скорая помощь" не приехала. Все тела вывозили на вертолетах. Через полчаса прилетели 12 бортов. Чтобы секрет был. Но какой секрет, ради таких новостей разведосы оставались там до последнего"

          Last edited by Yori; 14.06.2023, 12:36.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
            Сообщается о ликвидации в оккупированном Приморске правой руки кадырова и 200 "тиктоковцев"

            Воюющий в ВСУ политолог Кирилл Сазонов сообщил, что кортеж делимханова передвигался на внедорожниках и подвергся атаке артиллеристов из группы ССО "Бандерлоги".

            На место прибыли аж 12 вертолётов, чтобы секретно и оперативно вывезти тела.

            State Duma deputy Adam #Delimkhanov was wounded in #Ukraine, the press service of the State Duma reports.

            Коментар



            • Руското министерство на отбраната продължава да пробива дъното

              Путлеристките окупатори са публикували видеозапис на
              "унищожаването на колона от бронирана техника на ВСУ",
              на който се вижда унищожен танк Т-80ВВ, който се оказва... руски

              Коментар


              • Институтът за изследване на войната потвърждава настъплението на ВСУ в три направления и териториалните успехи, заявени по-рано от Министерството на отбраната

                В доклада на ISW (https://bit.ly/3NvsG36) се посочва, че ВСУ е напреднала доста добре край Бахмут и на границата между Запорожка и Донецка област (на някои места до 3 км).

                Като цяло вече са освободени над 100 кв. км територия.

                В същото време рашистите путлеристи пренасочват войски от левия бряг на Херсонска област към Авдийска област.

                Коментар


                • Коментар


                  • Aй яй яй

                    "Если к середине второго года войны находятся командиры, что возят на передок колонны и строят личный состав в одну большую кучу, а потом дожидаются удара вражеской артиллерии, то таких командиров надо расстреливать перед строем, будь они хоть полковниками или даже генералами."

                    ребятки, а чо слочилось по ПЛАНУ

                    Коментар



                    • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                      Сообщается о ликвидации в оккупированном Приморске правой руки кадырова и 200 "тиктоковцев"

                      Воюющий в ВСУ политолог Кирилл Сазонов сообщил, что кортеж делимханова передвигался на внедорожниках и подвергся атаке артиллеристов из группы ССО "Бандерлоги".

                      На место прибыли аж 12 вертолётов, чтобы секретно и оперативно вывезти тела.

                      Коментар


                      • Сообщается о ликвидации в оккупированном Приморске правой руки кадырова и 200 "тиктоковцев"

                        Воюющий в ВСУ политолог Кирилл Сазонов сообщил, что кортеж делимханова передвигался на внедорожниках и подвергся атаке артиллеристов из группы ССО "Бандерлоги".

                        На место прибыли аж 12 вертолётов, чтобы секретно и оперативно вывезти тела.

                        Коментар


                        • satz, те няма какво да сменят, колективен Путин днес мисли едно, утре ще си променят мнението и ще кажат - може би трябваше съвсем друго. Конфликта като деескалира те ще помогнат най много на Украйна с финанси, да не ги наричаме репарации..стига да имат и в момента в който имат ще и помогнат. Никой не е в състояние да направи нещо сам, това нещо с отхвърлянето на Украйна те - Русия не го направиха сами и не го направиха по своя идея, имаше си друга мощна държава с която заедно..
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Твоето лице, когато си кореспондент от фронта и чуваш шефчето да казва Всичко е ок - Нищо няма нужда да сменяме
                            Click image for larger version

Name:	pizdulqkaozadachen.jpg
Views:	1
Size:	55.9 КБ
ID:	4077176


                            Коментар


                            • Всички имат такива разработки за климата, и Русия има и Китай и САЩ може би са най напреднали. Трябва да се разберат и да се направи каквото е необходимо, а там може да се направи успередно и малък язовир да се увеличи обема на водата. Може да се мисли как да се спрат напълно реакторите после и то много внимателно, може би роботи трябва да се построят за тази цел.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Зеленски и шефа на Магате се срещнаха спешно, руснаците твърдят че имат вода да охлаждат реакторите на ЗАЕЦ, шефа на Магате казва - не им вярвам, Зеленски казва и аз не им вярвам.
                                - Ами ако погрешно преценяват руснаците наистина, ако времето се стопли и тази вода се стопли ?
                                Преговори и спиране на всякакви бойни действия трябват. За Украйна е важно да влезе в ЕС, той има финансовата възможност да я вдигне на крака да я направи добра държава за хората и...за НАТО могат да се спрат. НАТО не е това което им трябва, то не може да махне причината за конфликта там. Причината се премахва като се реформира Украйна като държава и да осигури нормален стандарт на живот на хората в нея. Това да искаш да държиш при себе си хора които бедстват и да търпят свръхниския стандарт на живот не става, естественно те искат да се разделят с държавата. Колаборационисти, но защо са станали такива ? Пари няма там, държавата е фалирала държава и дори продължават да си позволяват неща които не могат - изнесоха зърното и частните му собственици си прибраха парите и не ги държат в Украйна да не вземе някой да им ги вземе и похарчи и държавата Украйна е в окаяно състояние. За това никакви руснаци не са виновни.
                                ПРЕГОВОРИ за да се предотврати катастрафата със ЗАЕЦ, защото гръмне ли ЕС няма да иска да чуе за Украйна. Сега трябва не оръжие, а строителна техника да се струпа там и материали за гоновност да се сложат реакторите под куполи. Другото е да се използва манипулиране на климата, да е облачно и студено там да не се стопли водата която имат да ги охлаждат.
                                Русия се управлява от Михаил Мишустин, той е човека с който трябва да се преговаря и да поеме отговорност. Излишни са глупостите за Путин вече.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X