IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Григор Начович (1845-1920)
    Водач на консервативната партия на България
    "Аз съм русофоб не защото има русофили в България, които я събличат, но само защото се боя от нашествието на русите в България, от обръщането на последнята в руска област!
    Къде е злото от едно подобно събитие? Ако русите бяха били един цивилизован народ, ако в тях и особено в тяхното чиновничество корупцията да не беше била крайна, злочестината от поробването на България не щеше да е много голяма. Русите обаче ще внесат в отечеството ни не само чиновническия произвол и тирания, но и рушветчилъка, касттофорството, развалата, пиянството, и българският народ, вместо да напредне и се цивилизува, както ще стане ако запази независимостта си, ще стане посмешището на света! Ето защо аз съм русофоб."


    Къде му е благодарността на тоя, че "Русия ни е освободила"? Или като живял тогава интелигент му е било много ясно, че Русия изобщо не е идвала тук за да ни освобождава, а да ни направи от една турска една руска провинция.

    Коментар


    • тролеадата се строила да брани ватнишките фашисти и путлер. И без зърнения коридор света ще оцелее ватнишки тролчета, както се справихме чудесно и без рашистката газ. И тук ви изиграха руски глупаци, през зърнения коридор вече минава само 20% от износа на жито от Украйна. Украйна и развития свят използваха времето да разработят алтернативна логистика, та вече може да хващате след руский корабль.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Едва ли ! В Русия много малко хора искат да отидат на война също и ако се вдигнат никакви 300 частни армии няма да ги спрат, на хората им е писнало. Същото нещо е и в Украйна.
        Споко, скоро украинската армия, с помощта на F16 ще отвори по-голям и стабилен зърнен коридор.
        Руssнята няма да имат думата.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
          Ребята, като фенове на Арестович, те ви едни негови мисли
          Чакай сега, нали тук ватата ни обясняваше, че на Украйна и свършили войниците и вече мобилизирали децата и пенсионерите, кой ги превзема тогава тия села?

          Коментар


          • Click image for larger version

Name:	2377b4b7-8220-4e48-b0f4-5f8b018cb3b0.jpg
Views:	1
Size:	64.2 КБ
ID:	4076594

            Честит праZZник на който праZZнува, малко намигване към бъдещето на империята.
            Image 2377b4b7-8220-4e48-b0f4-5f8b018cb3b0 hosted in ImgBB

            Коментар


            • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
              Ребята, като фенове на Арестович, те ви едни негови мисли
              Ако наистина за Старомалиновка се водят боеве, това е повече от 10 километра за 1 ден + превземането на още 3 села. Браво на ВСУ !!!!! И всичкото това без основните сили на ВСУ да влязат в бой.

              Коментар


              • Ребята, като фенове на Арестович, те ви едни негови мисли
                Времевската височина (Времевский выступ) е превзета от Въоръжените сили на Украйна. Това е стратегически важната позиция на Запорожкия фронт, към която се насочи първият удар на контранастъплението.
                Не е препоръка за каквото и да било.

                Коментар


                • Едва ли ! В Русия много малко хора искат да отидат на война също и ако се вдигнат никакви 300 частни армии няма да ги спрат, на хората им е писнало. Същото нещо е и в Украйна.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Горкият Patriot, цяла заря и нищо улучено... Освен той.
                    Вай-вай-язъкъ!

                    Коментар


                    • Ка-52 "Алигатор" на въоръжените сили на Руската федерация
                      Ухапва стандартните оръжия на НАТО с лекота.




                      Click image for larger version

Name:	clipboard_image_63685ee72744c66d.png
Views:	8
Size:	11.2 КБ
ID:	4076574

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Украинското ГРУ хванали едни прости да им дават пари, защото са ебали майката на държавата. Това е цялата работа. Има едно момче украинец, той казва че Зе е ..какво да обяснявам. То си ги има новогодишните програми в Москва в които е участвал да ги весели.
                        В ход е голямото преселение на части от север на юг към Запорожка област.
                        В Белгород 3000 души се записаха в териториялната отбрана. Формират се е и териториалните части на Брянск и Курск. Всичките тези сами влезнаха в капана, понеже до 1 юли ще подпишат договор с Шойгу, а на следващия ден ще трябва да изпълняват заповедите му и може да се озоват в Украйна.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          barbaron, те като умират да не би да спират да съществуват, времето е имагинерна величина. Има безброй много светове в които съществуваме и там се случва друго и ако наистина не са лоши и подходящи за един по напреднал Свят те отиват - ще ги има в такъв Свят, ако ли не просто информацията която представляват няма да съществува там, заличава се и се изтрива.
                          Производителят на Patriot обещава още системи за Украйна 12.06.2023
                          Raytheon Technologies - производителят на системите за противовъздушна отбрана Patriot, увеличава производството и дава на Украйна ново обещание. Киев ще получи пет системи до края на 2024 г., съобщи The Wall Street Journal на 11 юни. Темпът на производство трябва да нарасне до 12 системи годишно, тъй като ефективността им в Украйна надхвърля очакванията. Литва: Путин вярва, че Patriot са унищожени, никой не смее да му каже истината Приближените до руския президент Владимир Путин не смеят да му признаят, че руската армия не е в състояние да унищожи американските зен... Прочети повече Patriot, заедно с други системи за противовъздушна отбрана, използвани от Киев, успяват да прехванат около 90% от атаките срещу Украйна от страна на Русия, цитира WSJ главния изпълнителен директор на Raytheon Грег Хейс. Съобщава се, че украинските военни са успели да усъвършенстват системите, което им е позволило да проследяват и унищожават хиперзвукови ракети два пъти по-бързо, отколкото са били предназначени. Украйна получи първите си системи Patriot през април 2023 г. Скоро те доказаха своята стойност, като свалиха балистични ракети "Кинжал", изстрелвани от въздуха и възхвалявани от Москва като "неудържими хиперзвукови" оръжия.

                          Коментар


                          • Украинското ГРУ хванали едни прости да им дават пари, защото са ебали майката на държавата. Това е цялата работа. Има едно момче украинец, той казва че Зе е ..какво да обяснявам. То си ги има новогодишните програми в Москва в които е участвал да ги весели.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                              Майдан незалежності. Скоро – площадь России




                              С над 30 частни армии и повече олигарси готови да ръфат другите за власт, гражданската война в оркландия е въпрос на близко бъдеще.

                              Коментар


                              • https://postimg.cc/tnGKpw0D
                                Кво става, бе форумколхоз, пак операция "Нас не догонять" ли протича!? Как се изоставят нови Т-90М в пълна изправност?!

                                Коментар

                                Working...
                                X