cyclop, ами готвим се да спрем вината като тръгне великата хинфлация която ще ни разкара дълговете, но върви на обратното и работата стана Ху..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
mitko2848, те руснаците много се изплашиха от дроновете и направиха огромни количества, да има за всеки по едно дронче. С радари, защото ако имаш пари няма проблем да са с радари а не с камери заради които трябва да се осветява. Ако мато тръгне в атака ще е в пъти по несполучлива от знаменитата атака за която се носи техника от презокеана и се трупа, трупа..Last edited by supertrader; 20.02.2024, 23:51.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеВсичко, ама всичковсичко около не-войната на Русия с Украина е толкова скалъпено, манипулирано, скриптирано, фалшиво, пропагандно, лъжливо, извъртяно, невярно, създадено - че за мен съм си решил някои неща, за вас - вие си знаете. Примерно ""интервюто"" на Путин - все съм гледал две-три интервюта през живота си, но досега не бях виждал сянка на камина с формата на ръкава на водещия. Моряк съм бил, пътувал съм и тн, както се пееше в стария шлагер. Хаха, Карлсън, наистина хаха
ПП. ГЕНЕРИРАНО е думата, която съм пропуснал
[ATTACH=CONFIG]n4158516[/ATTACH]
Ако смея да перифразирам Андерсен - ръкавът се изпъва, но генерираната по него сянка остава.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Майсторско изпълнение на украинските оператори на дронове- приключват цял хангар с руска техника
https://youtu.be/SOAs1dnxGBA?si=jTWAhlXNymPL0AoC
- 5 Харесвания
Коментар
� -
GiRo, кой я направи Русия такава, кой създаде руските олигарси и купуваше суровините от тях срещу съгласието и желанието им да оставят парите в банката на купувача ?D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
� -
«Харьковская, Днепропетровская, Николаевская и Одесская области – это абсолютная Россия» Такое заявление сделал губернатор Херсонской области Владимир Сальдо. Также историческую связь с РФ имеют Кировоградская, Сумская, Полтавская, Черниговская и Черкасская области
Одеса.....Одеса....................Както съм казал.....................
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнениеСпоко, още много руснаци ще умрат за тоя дето духа! Обърни се към бункерния ако нещо не ти отърва!Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Жители на Авдеевка още през 2015 на митинг против украинската армия която ги избива.............
Искат немедлено в ДНР......
https://twitter.com/i/status/1759278846270910711
Коментар
� -
Сибирския Бръснар, мислиш че руснаците са го убили ? Не ! Тези които му дават уж пари за хеликоптера са им досвидяли, а този е просто един заблуден идиот.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
� -
Как па ни един либераст не се заинтересува, камо ли загрижи за тоз млад милиардер
Единственият син на директора на руската компания "Роснефт" Игор Сечин - Иван, е починал в началото на февруари, но смъртта му не е била публично обявена и за нея става ясно едва днес, съобщават руски опозиционни Телеграм-канали и медии, като "Зеркало" и ВЧК-ОГПУ, както и беларуският "Некста лайф". Игор Сечин е от близкото обкръжение на Владимир Путин. Версията за смъртта на 35-годишния му наследник е "откъсване на тромб".
Абе кво става с кораба на домус ага? Не съществува потапяне из нашите новини
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Женски членове на батальон Азов, които плачат и имат психически срив, докато са в капан в мазето на коксовия завод преди падането на Авдеевка.
Те обвиняват Зеленски, че изпраща жени на смърт на фронтовата линия.
На ред са бременните и тези със синдрома на Даун ....
И бг русофобите , разбира се ........Нали мечтата им е да се бият срещу Путин .....
https://twitter.com/i/status/1759643882898243935
Коментар
� -
Сибирския Бръснар, променя ли се нещо - не ! Проблема е нарастващите данъци и такси, когато ги измислят са посмяли те да са 1 процент. Никой не иска да обърне тренда при данъците и таксите които са безсмислено отнемани от хората пари за услуга която те не получават - свястна държава, която съществува за да живеят в нея те добре. Много е трудно да се понижат данъци такси. Когато Тръм каза че ще наложи на китайските стоки мита, от другата страна отвърнаха с понижаване на данъците в Китай и пуснаха нови по ниски ставки. Какво се случи ? Служителите които събират данъци там отказаха да чуят че ставките вече са по ниски и продължаваха да събират колкото бяха старите по високи такси. Тогава централната власт в Китай започна да ги търси изпраща силоваци да се разправят с тях по пътя на силата. Това за Запада е огромен проблем, тук дори не се говори за обръщане на тренда при събирането от населението на пари. Напротив - измислят нови данъци, нови такси които да наложат и на авторите им се ръкопляска, тълпата управляващи ги аплодира с пълна сила.
Сащ харчат огромна сума за отбрана, никой няма намерение да ги напада и постоянно палят войни за да доказват че тези разходи са смислени. Това което правят е безпредел, то няма никакви граници нито физически, нито морални или ментални. А Русия за съжаление услужливо се подвежда и материализира думите им за агресия. Някой от САЩ казва - Путин ще нападне ЕС ! От Русия веднага услужливо някой потвръждава, че те са способни да направят тази глупост и се усилва даването на Украйна - оръжие, пари. Те трябва да търсят такива хора при тях и това нещо да се разследва, в този конфликт умират техни бащи, синове. Никоя жена не би родила син ако знае че той ще бъде убит във война, в окопите в калта или ще се върне инвалид от война.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
�
Коментар