IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Много хора настояват да чуят моят коментар за случилото се в Русия. В началото искам да споделя, че отдавна не бях се смял така от сърце на пишман анализаторите и нескопосаната пропаганда.
    Като казах пропаганда е редно да поясня, че Владимир Путин за пореден път направи за смях западната пропаганда, на която все по-малко хора вече вярват.
    На второ място, Владимир Путин за пореден път изнесе урок по провеждане на специална операция, в която западните служби играха ролята на "муле". Само болен мозък може да смята, че с няколко хиляди души може да се превземе Москва и да се извърши военен преврат.
    На трето място бяха идентифицирани всички "плъхове", на които не може да се разчита. В България се оказаха в изобилие "плъховете", които веднага напуснаха кораба и започнаха да плюят срещу Путин и Русия, въпреки, че преди това участваха в походи на мира и се заявяваха като заклети "русофили".
    На четвърто място, Владимир Путин за пореден път показа на Запада, че естествения интелект е непредвидим и трудно може да се прогнозира с компютърни модели за анализ от изкуствен интелект. Простичко казано, Владимир Путин през цялото време водеше западните служби за носа и ги прати за зелен хайвер.
    На пето място, за Западът руския дух и народопсихология продължават да бъдат неразгадани. Много пъти съм казвал, че за да бъде разбран поне малко руския дух е необходимо да учиш, работиш и живееш доста години в Русия. Да усетиш сибирския студ, да осъзнаеш, че тайгата е огромна и претъпкана от природни ресурси.
    Бъдете здрави! Bajraktarov
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

      Да...........................
      РуZия си е една лудница!
      Нагледно показва на останалата част на Света, КАК ЩЕ СЕ САМОРАЗПАДНЕ!
      Лудница настава навсякъде, където си ти. Явно, заразно е.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
        НЕ само руските лидери са бандити, а техният социален ред е бандитски и деградиращ човека!
        ...щото ТИ тъй си рекъл, нали? Бреййй, че влиятелен трол !

        Коментар


        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Да бе дерадиращ, те си направили тази система всички административни услуги на едно място.И там има хора които работят за всички.За Колумбия какво знаеш, мафия и наркотици, да ни виж в нета , нови пътища някой е направил, не е откраднал парите. Така като се говори и да сложиш всички в един чувал. Те нямат пари, това което са изкарвали от суровини не е много. В Китай защо правят пътища със златна маркировка, защото цял Китай като произвежда плаща една такса гледах че слагат 45 процента на износа и държавата има пари и ПРАВИ неща за всички китайци.
          Противни хора, на по-противно ми е, че има хора които копнеят да бъдат управлявани от такива вседържители.
          Има някакъв мазохизъм у част от населението на България, Европа и света. Искат си някой отгоре да определя живота им и не само техния, а на цялата страна и дори на света.
          Като гледам тези карикатури на управници все по-силно обичам демокрацията. Дори в нашата изстрадала страна се живее по-свободно от тези кочини.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Ко стаа братчеди, нещо краматорск даде фира- чета 60 говедарчета ранени, няколко убити

            Между другото хотела го бяха ударили и преди, но явно чорбаджията му не си е взел поука. ииииииии само за сведение затворен е за посетители от преди година. Дано да е имал застраховка, макар че тя май няма да важи
            Click image for larger version

Name:	Straitjacket-rear.jpg
Views:	8
Size:	47.6 КБ
ID:	4084169

            Коментар


            • Ко стаа братчеди, нещо краматорск даде фира- чета 60 говедарчета ранени, няколко убити

              Между другото хотела го бяха ударили и преди, но явно чорбаджията му не си е взел поука. ииииииии само за сведение затворен е за посетители от преди година. Дано да е имал застраховка, макар че тя май няма да важи, а може и да важи, няма обявена война.
              Last edited by v_tin; 28.06.2023, 16:38.

              Коментар





              • Last edited by barbaron; 28.06.2023, 16:27.

                Коментар


                • Да бе дерадиращ, те си направили тази система всички административни услуги на едно място.И там има хора които работят за всички.За Колумбия какво знаеш, мафия и наркотици, да ни виж в нета , нови пътища някой е направил, не е откраднал парите. Така като се говори и да сложиш всички в един чувал. Те нямат пари, това което са изкарвали от суровини не е много. В Китай защо правят пътища със златна маркировка, защото цял Китай като произвежда плаща една такса гледах че слагат 45 процента на износа и държавата има пари и ПРАВИ неща за всички китайци.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Такова наследство са получили, да съдиш някой за това какво е наследил е като да съдиш някой за че не е спечелил от тотото. Не зависи от тях.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Такова наследство са получили, да съдиш някой за това какво е наследил е като да съдиш някой за че не е спечелил от тотото. Не зависи от тях.


                      НЕ само руските лидери са бандити, а техният социален ред е бандитски и деградиращ човека!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Герасимов като се разклатят нещата за Крим и Путин ходи да декларира че няма да ги изоставят. По спешност веднага. Тези заявления че с Крим така са направили че Русия и Украйна ако хукнат да се разделят да не могат, Крим някак си ще ги спира.Те не са случайно казани неща. Ако погледнеш Крим не е чак кой знае каква ценност, освен ако не си падаш по развъждане на козички, природата е дала доста чукари там. И Пригожин толкова казва, той и Путин казал Крим си е на Украйна, но сега друго. Могат да го развиват като самостоятелна територия, гледам не са някакви проклети и лоши кримчани, но явно като военна база трябва да не се пипа че притесненията са големи. Толкова години нищо не са направили, сигурно става въпрос за железа, оставяш ги там да си остареят, да се скапят и това е. Много важно чий Крим. Тя Украйна има Одеса, която е хубав град, нея да не разбият.


                        РуZия е престъпно образувание , маскиращо се като държава !

                        Коментар


                        • Такова наследство са получили, да съдиш някой за това какво е наследил е като да съдиш някой за че не е спечелил от тотото. Не зависи от тях.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Герасимов като се разклатят нещата за Крим и Путин ходи да декларира че няма да ги изоставят. По спешност веднага. Тези заявления че с Крим така са направили че Русия и Украйна ако хукнат да се разделят да не могат, Крим някак си ще ги спира.Те не са случайно казани неща. Ако погледнеш Крим не е чак кой знае каква ценност, освен ако не си падаш по развъждане на козички, природата е дала доста чукари там. И Пригожин толкова казва, той и Путин казал Крим си е на Украйна, но сега друго. Могат да го развиват като самостоятелна територия, гледам не са някакви проклети и лоши кримчани, но явно като военна база трябва да не се пипа че притесненията са големи. Толкова години нищо не са направили, сигурно става въпрос за железа, оставяш ги там да си остареят, да се скапят и това е. Много важно чий Крим. Тя Украйна има Одеса, която е хубав град, нея да не разбият.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

                              Някои изводи от случилото се в РуZия, които местните рус00фили посмъртно няма да си направят:

                              1. Пригожин разкри истината за първопричините за войната в Украйна и за Вагнер, като проверга категорично всички лъжи на Кремъл и руската пропаганда по въпроса. А Пригожин ги знае тези неща като човек от кухнята в буквалния и преносен смисъл.

                              2. За РуZия въобще не е проблем да лъже безогледно на всякакви равнища и за всичко, ако това я устройва. Путин примерно бе принуден публично да признае, че руската държава щедро е финансирала Вагнер, след като години наред преди това той и приближените му лъжеха най-безсрамно, че нямат нищо общо с Вагнер. Точно така, както отричаха и че ще нападат Украйна и се присмиваха на "болните" западни мозъци.

                              3. Стана пределно ясно, че РуZия няма нищо общо с правото, а е държава на правото на силата, което иска да наложи и в т.нар."нов многополюсен свят". Обвинените в метеж и държавна измяна сутринта, биват оправдани и помилвани в аванс още вечерта по волята на върховния вожд, стоящ над всякакво право. "Правото" обаче се прилага с пълна сила, ако някой простосмъртен нарече"войната" война, а не СВО, или постави под най-малко съмнение "авторитета" на руската армия. За това дават доста години затвор.

                              4. Оказа се също така, че народът симпатизира на Пригожин, след като го приветстваше в Ростов и по пътя му към Москва и си правеше селфита с него на изпроводяк. Армията пък пропусна Вагнер почти безпрепятствено да стигне на 200 километра от Москва. Това е точно обратното на твърденията на Путин веднага след метежа, че народът и армията били с него и се противопоставили на метежа.

                              Въз основа на всичко това не мога да си представя как у нас може още да има хора, които искат страна като РуZия да победи в тази война, а ние да постигнем пълен суверенитет и неутралитет, излизайки от НАТО и ЕС и минавайки в руска орбита на влияние.
                              От тези изводи които си обобщил в твоя пост и от въпроса който задаваш, може да се извлекат само в три отговора.

                              1. Хората които поддържат Русия са тъпацаци, ниско интелектуални.
                              2. Нямат съвест и почти никакъв морал.
                              3. Са платени предатели на България.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Най интересното е че ВСУ не се налага нищо да превземат а да сключат договор с два основни параграфа и ще си върнат областите стига да могат да изпълнят написаното в договорите. Проблема е че няма да могат да си поставят държавата на пътя на просперитета и да си върнат тези територии, накрая става така че те ще се отделят и ВСУ ще трябва да отстъпи тези които сега превзема и после всички като помогнат на тези области да се оправят те ще издухат по развитие Украйна и ще им остане спомена колко са били славни, когато сами се славеха.
                                Някои изводи от случилото се в РуZия, които местните рус00фили посмъртно няма да си направят:

                                1. Пригожин разкри истината за първопричините за войната в Украйна и за Вагнер, като проверга категорично всички лъжи на Кремъл и руската пропаганда по въпроса. А Пригожин ги знае тези неща като човек от кухнята в буквалния и преносен смисъл.

                                2. За РуZия въобще не е проблем да лъже безогледно на всякакви равнища и за всичко, ако това я устройва. Путин примерно бе принуден публично да признае, че руската държава щедро е финансирала Вагнер, след като години наред преди това той и приближените му лъжеха най-безсрамно, че нямат нищо общо с Вагнер. Точно така, както отричаха и че ще нападат Украйна и се присмиваха на "болните" западни мозъци.

                                3. Стана пределно ясно, че РуZия няма нищо общо с правото, а е държава на правото на силата, което иска да наложи и в т.нар."нов многополюсен свят". Обвинените в метеж и държавна измяна сутринта, биват оправдани и помилвани в аванс още вечерта по волята на върховния вожд, стоящ над всякакво право. "Правото" обаче се прилага с пълна сила, ако някой простосмъртен нарече"войната" война, а не СВО, или постави под най-малко съмнение "авторитета" на руската армия. За това дават доста години затвор.

                                4. Оказа се също така, че народът симпатизира на Пригожин, след като го приветстваше в Ростов и по пътя му към Москва и си правеше селфита с него на изпроводяк. Армията пък пропусна Вагнер почти безпрепятствено да стигне на 200 километра от Москва. Това е точно обратното на твърденията на Путин веднага след метежа, че народът и армията били с него и се противопоставили на метежа.

                                Въз основа на всичко това не мога да си представя как у нас може още да има хора, които искат страна като РуZия да победи в тази война, а ние да постигнем пълен суверенитет и неутралитет, излизайки от НАТО и ЕС и минавайки в руска орбита на влияние.

                                Коментар

                                Working...
                                X