Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Но да се върним към самонавиването. Зада го преодолеетепогледнете картинката от малко по голяма дистанция. Например от дистанция една година. Миналата година по това време се самонавивахте на тема "Контранаступа ще разсече руснаците на две и ВСУ ще излезнат на азовско море!". е какво постигна контранаступа? Отдръпнете се малко по надалеч от фронтовата линия, която е практически статична от миналото лято насам, зада можете да видите,че войната се води на територията на цяла Украйна. Унищожава се втората по територия страна в Европа, това естествено отнема време. Пак се дръпнете малко по-далеч във времето. През 2022 Украйна имаше 43 милионно население и мощен енергиен, металургичен, добивен и аграрен сектор. Сега населението е наполовина, енергийния сектор е в руини, добивния сектор нъц, металургичния без енергийния и добивния е ясно къде е. Аграрния е под чуждестранен контрол. Е ли това независима и жизнеспособна държава?
Отдръпнете още малко и в пространствено отношение, зада можете да видите, че в момента се води поредната световна война, но не се води във формата тотална война каквато е бил ВСВ. По скоро се води по подобие на 30 годишната война - всички противостоящи страни са се събраи на територията на една държава (тоггава Германия, сега Украйна) и я разоряват.
А сега се върнете в лятото на 1991. Тогава Украйна която беше една шеста от населението на СССР и една 60 част от територията му, имаше 25% квота в Политбюро на ЦК ная КПСС, нерядко определяше политиката на едната от двете тогавашни суперсили. Украйна пряко притежаваше непропорционално големи дялове от металургията, еергетиката, машиностроенето, логистиката и т.н. в СССР. А какво имаме днес - руини.
Е кой е победител в това цялото безумие? Кой трябва да бъде съден за престъпления срещу Украинския народ?
ПП:
Внимавайте със жегите! И с климатиците внимавайте! Мен не ме мислете аз, както и миналатяа година по това време, отивам на разходка по лажа, до любимия ми залив, където ще поплувам към 1000м брус, после малко кроул и бътерфлай.
Коментар