IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    уже 14 из 31 официально завезённых Абрамсов уже уничтожены.
    7 879 от първобитните руските танкове са унищожени от Украинците

Коментар

какво е евроатлантически ценности ?
      Защото става така че всички се кълнат в нещо което го няма, никой не го е виждал, не знае какво е- яде ли се пие ли се, какво е? На такива май им викат религиозни последователи- евроатлантическа религия- остана и църква/джамия/ синагога да и се построи
      Вече 41 години им се наслаждаваме тук на Евроатлантическите ценности

Евроатлантическите ценности са набор от идеали и принципи, споделяни от страните от Европа и Северна Америка, свързани с демокрацията, индивидуализма, свободите и върховенството на закона. Те включват:

- Свобода на словото, вероизповеданието и събранията [1][2][5]
      - Демокрация и върховенство на закона [5]
      - Равенство, справедливост и толерантност [1][2]
      - Индивидуализъм и права на човека [5]
      - Мир, независимост и хуманизъм [1][2]

Тези ценности са формирани исторически, като някои от тях имат корени още от Ренесанса. [2] Те са в основата на политическото, икономическото и военното сътрудничество между държавите от двата бряга на Атлантическия океан чрез организации като НАТО и ЕС. [4][5]

Citations:

[1] https://pogled.info/avtorski/Radko-H...n-razlom.60016
      [2] https://kshishkov.com/%D0%B5%D0%B2%D...1%D1%82%D0%B8/
      [3] https://conservative.bg/shto-e-to-ev...-pochva-u-nas/
      [4] https://european-union.europa.eu/pri...-and-values_bg
      [5] https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95...B7%D1%8A%D0%BC

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Бъркаш "евроатлантически" и "европейски". Първите ги искат ББ, ДП, Меркел, Урсула и т.н.
        Добре, бъркам. Дай определения за европейски и за евроатлантически. Ако искаш ще ти помогна с определението на сталин- аз си мислех че става дума за добруването на народите , но президента ми обясни доста добре че става дума за добруването на американския народ

Чакам, направо тръпна в очакване на определенията, хайде моля

Коментар

Бъркаш "евроатлантически" и "европейски". Първите ги искат ББ, ДП, Меркел, Урсула и т.н.
          Не се измъквай така йезуитски, защото никой не говори вече за европейски ценности, защото те са ребрандирани като евроатлантически, включвайки британците и американците, които не би трябвало да имат нищо общо с европейските ценности по чисто географски признак. Така европейските ценности стават ценности на британците и американците. Войната в Украйна я започнаха британците и американците и така тя стана война за отстояване на ребрандираните европейски ценности. И ти сега ако правиш разлика между европейски и евроатлантически ценности, то ти трябва радикално да преразгледаш собствените си възгледи и разбирания за същата тази война.

Коментар

• Още няколко мереаклии за нови Москвичи няма да могат да подкарат луксозното возило.

https://x.com/albafella1/status/1800072912197583191

Коментар

Сутринта гледах канал 1 някакъв брадат гарван, и този гарван каза- евроатлантизма е спойка на елитите, но в низините никой не го разбира и никой не го иска. Апропо аз много пъти съм питал какво е това евроатлантически ценности. Но никой не иска да обясни, никой не дава определение на тези ценности. И доколкото вчера ми излезе един пост във фейсбук че евроатлантическите ценности това са англосаксонските желания, то аз не съм съгласен с тях. Това че са хванали двама-трима за таш............ и ги стискат и тези същите налагат на хората англосаксонските желания, не означава че това са мои желания и аз не искам друг за голям или малък брат. Но както всички видяхме гласували са 30% и от тези 30% поне половината мислят като мен- тоест не искат желанията на наглосаксите да станат техни постулати

Да попитам още веднъж- тъпихчо, сатката, патката, барби и всички останали ......................... - какво е евроатлантически ценности- линк, ако не ви се пише, или обяснение, или някакво определение или книга където са обяснени тези ценности.

Защото става така че всички се кълнат в нещо което го няма, никой не го е виждал, не знае какво е- яде ли се пие ли се, какво е? На такива май им викат религиозни последователи- евроатлантическа религия- остана и църква/джамия/ синагога да и се построи

Коментар

• satz, не става въпрос за закона, това са държави които един век не са имали граница помежду си и тези документи са проформа, фиктивни когато са подписвани. С тях обаче Украйна 30 години си рекетира Русия и тя си плащала.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Върховенство на закона вутинчо, е туй де толко не си разбрал какво е. Китай също го е обявил за ценност, доскоро и путинча беше, ама се бъгнА нещо от яко халюциниране.Толкова яко че не си помни и разпознава подписите къде е разписвал за украинските граници.
                  http://web.archive.org/web/202303221...ent/news/30820
                  Last edited by satz; 10.06.2024, 15:49.

Коментар

• 14 из 31 завезённых Абрамсов уже уничтожены

8-06-2024, 13:18

Тем временем, уже 14 из 31 официально завезённых Абрамсов уже уничтожены.

Первоисточник публикации:
                    https://politikus.info/events/161637-14-iz-...ichtozheny.html

Коментар

Ако Русия имаше какво да предложи, нямаше да има нужда от "инвазия" - източноевропейците сами щяха да я иска за голям брат.
                      Сутринта гледах канал 1 някакъв брадат гарван, и този гарван каза- евроатлантизма е спойка на елитите, но в низините никой не го разбира и никой не го иска. Апропо аз много пъти съм питал какво е това евроатлантически ценности. Но никой не иска да обясни, никой не дава определение на тези ценности. И доколкото вчера ми излезе един пост във фейсбук че евроатлантическите ценности това са англосаксонските желания, то аз не съм съгласен с тях. Това че са хванали двама-трима за таш............ и ги стискат и тези същите налагат на хората англосаксонските желания, не означава че това са мои желания и аз не искам друг за голям или малък брат. Но както всички видяхме гласували са 30% и от тези 30% поне половината мислят като мен- тоест не искат желанията на наглосаксите да станат техни постулати

Да попитам още веднъж- тъпихчо, сатката, патката, барби и всички останали ......................... - какво е евроатлантически ценности- линк, ако не ви се пише, или обяснение, или някакво определение или книга където са обяснени тези ценности.

Last edited by v_tin; 10.06.2024, 15:33.

Коментар

• Tepix, не искат некачествени стоки срещу суровините които продават, това е цялата работа. Много сте се зомбирали, но те много добре знаят че ако си произвеждат нещата няма да са пълни с боклуци. То е нещо страшно. Гледах един клип индийци правят метални кутии за някакъв препарат - ваниш, тези празни кутии ще ги товарят на кораб и ще ги носят в САЩ, представявате ли си до къде са стигнали, да транспортираш въздух е неоправдано както и да го погледнеш. В Индия малко ламарината я навалял дъжда, малко поръждясала..но няма проблем, горди индийци произвеждат това високо технологично нещо и пазар има - глупаците с лопата да ги ринеш явно. Лохотронна цивилизация се очертава, глупаци накичени с електроника..но лохита. И на индийците им излиза късмета сега както на китайците.
                        D.Y.F-091066

Коментар

Ако Русия имаше какво да предложи, нямаше да има нужда от "инвазия" - източноевропейците сами щяха да я иска за голям брат.
                          Изобщо не става въпрос за това какво Русия предлага. Русия търгува евтини ресурси. Приеми буквално думите на Байдън - еманципация, самоопределение. Самоопределение за това, дали да има скоростен влак между Белград и Будапеща, дали да има заводи за автомобили, дали да има заводи за чипове, ако щеш. Естествено, това са морковите на Китай, които пък обслужват техните големи и велики интереси. Но пък е угодно за малките източноевропейски страни, вместо в хор с брюкселските тиквеници да водят търговски войни с голяма световна сила като Китай и да се нервят унгарските пенсионери. За никакъв по-голям брат не става въпрос - това са наши провинциални конструкти, от които не можем да се освободим.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ти мислиш ли, че местните знаят на колко стола седят? Хората искат елементарни неща - евтини газ и петрол, да няма мангали, да търгуват с когото има полза. А не всичко да е подчинено на опорки и политкоректни брюкселси конструкции. Толкоз е просто, има разлом между две линии - Европа на нациите и Европа на брюкселските чиновници. Източна Европа е чувствителна на тема "Ръката на Москва" или "Ръката на Брюксел". Байдън го каза, преди да седне пак на някакъв въображаем стол в Нормандия - Източна Европа ще се еманципира от Запада, ако Русия победи. Това е инвазията на Русия в Европа, за която надуват вувузели.

Коментар

Междувременно Фицо загуби в Словакия, а Орбан печели, но с 20% надолу от гласовете си отпреди 2 години.

Що така недоволни местните от стоенето на два стола?!?
                              Ти мислиш ли, че местните знаят на колко стола седят? Хората искат елементарни неща - евтини газ и петрол, да няма мангали, да търгуват с когото има полза. А не всичко да е подчинено на опорки и политкоректни брюкселси конструкции. Толкоз е просто, има разлом между две линии - Европа на нациите и Европа на брюкселските чиновници. Източна Европа е чувствителна на тема "Ръката на Москва" или "Ръката на Брюксел". Байдън го каза, преди да седне пак на някакъв въображаем стол в Нормандия - Източна Европа ще се еманципира от Запада, ако Русия победи. Това е инвазията на Русия в Европа, за която надуват вувузели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                                .. .. русофили ......:
                                Пък разговора дечица, е за путлеристите

Рибятки да пАфторим - война няма!!! мь еще не начинали,тия пушеци в Путинията са победни бръснарски салютии

Коментар

Working...
                                X