Vergil1975, населението е критерия, ако изчезваш. Как не те е срам да твръдиш че сме добре.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Ти на кое викаш българия?
В бг-то, я има, я няма останали 6 млн. население, от които 2,25 млн пенсионери. Пазарът е тотално смачкан щото вече няма хора.
бг= Някакво провинциално градче в Източна Европа (проспериращо според тебе)
Само Москва е колкото три българии.
Примерно в Китай има 21 града с население над 5 милиона...
А държавите с най-висок стандарт на живот са Исландия с население от 370 хиляди души,Сингапур, Норвегия, Дания.Last edited by Vergil1975; 20.06.2024, 13:20.
- 1 like
Коментар
-
barbaron, те не са нападали Украйна, преди да изпратят армия тя стреля пак в отцепническите области. ИИ не ги ли намира тези неща в интернет. Има нападение над малко летище и е избит персонала там на 19 ти мисля се случва, беше посочена датата или на 21 - ви летището.D.Y.F-091066
Коментар
-
Frosty, защо не напраят преброяване, нямаме 3 милиона, а колко от населението е роми ? Състоянието е стряскащо.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Никога в цялата си история България не е била по-просперираща отсега. Вече сме съвсем близо до Гърция по БВП на човек от населението и догодина ще ги стигнем.
Нито пък сигурността ни е била по-гарантирана някога, отколкото сега.
В бг-то, я има, я няма останали 6 млн. население, от които 2,25 млн пенсионери. Пазарът е тотално смачкан щото вече няма хора.
бг= Някакво провинциално градче в Източна Европа (проспериращо според тебе)
Само Москва е колкото три българии.
Примерно в Китай има 21 града с население над 5 милиона...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЩе опитам да го заменя с отговора:
1. УКРАЙНА НЕ Е суверенна. Тя е жалък васал, също като нас но, смоще по-жалък "президент" - чифут.
2. Ако беше (ама НЕ си) ВНИМАВАЛ последните 10 години, щеше да (ама НЕ си) забелязал, как западът, на своите сборища, чешеше ряпата и се чудеше как "да се сдържа и да се нанесат щети на руската икономика". ДОСТАТЪЧНА ПРИЧИНА е дори "само ТОВА" да бъдат избутани със сила, щом толкова години не желаят да разговарят като с равни. Явно, руското ръководство е решило да спре да търпи навлеци.
Нападението на Русия срещу Украйна е неоправдано и представлява грубо нарушение на международното право и суверенитета на Украйна. Няма легитимна причина за тази война от страна на Русия. Ето някои ключови моменти:
- Русия твърди, че целта е "демилитаризация и денацификация" на Украйна, но тези претенции са неоснователни. Украйна е демократична държава и не представлява заплаха за Русия.
- Друг руски аргумент е за "защита" на руското малцинство в Украйна, но то не е било преследвано преди инвазията.
- Много анализатори виждат войната като опит на Путин да възстанови руското влияние в региона и да попречи на по-нататъшно сближаване на Украйна със Запада и НАТО.
- Нападението нарушава Устава на ООН, който забранява употребата на сила срещу териториалната цялост на други държави. То представлява акт на неправомерна агресия.[1]
- Войната доведе до огромни човешки страдания, разрушения и милиони разселени украинци. Русия е обвинявана в множество военни престъпления.[2][3]
- Международната общност осъди руската инвазия като неприемлива и наложи безпрецедентни санкции на Русия в опит да я принуди да се оттегли.[4][5]
Така че войната в Украйна е неоправдана агресия от страна на Русия срещу суверенна държава в нарушение на международните норми и правила. Тя причинява огромни страдания и дестабилизира региона и света, без да има легитимна причина.
Citations:
[1] https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0...B9%D0%BD%D0%B0
[2] https://www.svobodnaevropa.bg/a/31713980.html
[3] https://en.wikipedia.org/wiki/Russia...ion_of_Ukraine
[4] https://www.consilium.europa.eu/en/p...aine-invasion/
[5] https://onu.delegfrance.org/ukraine-...r-of-agressionLast edited by X_Y; 20.06.2024, 12:55.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Каква българия, бе?! Такова нещо отдавна не съществува.
Освен може би само в спомените ти.
Нито пък сигурността ни е била по-гарантирана някога, отколкото сега.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеТова показва само какъв наивник си.
Чест и гордост, че си бил слуга и роб на мутрата от Банкя, на Дебелянчо Беевски, и на Корнела-бсп-то?!Ти добре ли си?
Коментар
-
Защитавал съм интересите на България, не на посочените от теб.И никога не съм бил слуга на когото и да е било.
По същата малоумна логика и ти като плащаш данъци си слуга и роб на управниците, щото тия пари отиват при тях.
Освен може би само в спомените ти.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Това показва само какъв наивник си.
Чест и гордост, че си бил слуга и роб на мутрата от Банкя, на Дебелянчо Беевски, и на Корнела-бсп-то?!Ти добре ли си?
По същата малоумна логика и ти като плащаш данъци си слуга и роб на управниците, щото тия пари отиват при тях.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Изпълних си детската мечта.Щото да съм адвокат със сигурност не ми е било детска мечта.Нито пък и сега ще е,ако отново стана адвокат.
Знам че ти е трудно да си представиш,но има хора като мен,за които да служиш на Родината е чест и гордост.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Демилитаризация на Украйна до дупка, ако трябва ще им се отнемат и вилиците и ще се претопят и ще останат само с лъжици. Денацификация, няма да стане, тя трябва да е до последния украинец и ЕС да почне да ги финансира, но умно и всички украинци на териториите на другите държави обратно в Украйна, един ако остане им се спира финансирането. Там изборите и референдумите трябва да станат ежедневие и без президент. Правят едни бондове, без лихва и без падеж и с тях ги финансират - на първо място образование, после заетост, без данъци - ЕС ще им плаща екстрите на държавата. А тези области да ги дадат целите без разбиване и бой, и други области към съседни страни също да ги дадат. Те имат само територия и много малко хора, толкова са малко че ако се пръснат по нея два човека ще се срещат един път в седмицата което е направо срамно.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Прочее, от "адвокат" да се набъташ там, ЕТО КОЕ , е Съмнителното.
Знам че ти е трудно да си представиш,но има хора като мен,за които да служиш на Родината е чест и гордост.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975, Путин не иска да присъединява Украйна, украинци искат да ги присъедини, да не ги изоставял и го заплашват. Демилитаризацията е единствения вариант за тази страна да излезе от тресавището в което ще потъне, а денацификацията е невъзможна, те са крайни нацисти и при тях е генетично. Хитлер е можел да си свирка и да си управлява Германия с хай..но те го изгориха. Пак ти казвам, в книгите историята е изменена защото да има мира с тях, много се бият. На Хитлер неговите генерали му сервират че са влезли да помагат на украинците които много го обичат, и той е побеснял но е бил пред свършен факт. Той дори не е имал възможност с глутницата около него да претоваря със Сталин за мир, тя глутницата не му дава.
Хем били нацисти,хем искали са се присъединят към държавата, която е победила нацистите.И в която ненавиждат нацистите.
Измислете по-умни опорки.Last edited by Vergil1975; 20.06.2024, 10:54.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Pyramid, не се шегувам, та те вече постепенно се настаняват там да управляват украинците, шега няма. Той и Крим не го е искал да им го взема, но пред свършен факт го поставят. А тези искат да го вземат при положение че руснаците са се огънали, та те са въоръжени силно. Война ли ще им обяви, а и те ти идват и къде хленчат, къде заплашват и става една хем славна, хем сополива. Зеленски не е ли същия херой, украинец та дрънка. Бил евреин, където се е куче окучило, там се е и научило.Last edited by supertrader; 20.06.2024, 10:47.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар