sosi, не ми е известно да сме крали технологии, бяха отделили сериозни пари и купиха Фанук и то бройки, японците искаха да сме им партньори и ни дадоха да произвеждаме някои неща за фирмата..нормално просто, ето за това знам и за други неща предполагам само така е било. В случая с Розонберг от Израел им казват на САЩ да ги освободят и да не се занимават, и е щяло да стане така но надъхани коубойци правят тази работа. Като имаш предвид кой направи САЩ държава с такива възможности, не трябва ли да са благодарни на тези евреи, те са комунисти, те и в момента така си живеят тези фамилии в комуна. Комунизма те го измислят и при тях се практикува ако не знаеш такова общество, Израел тогава е комунистическа държава с действаш комунизъм. Ако погледнеш фактите са разменени технологични знания между свои, и ги дават тези които ги създават. Ами то не е случайно да участват в програмата по разработването и да са с такива възгледи за което службите са знаели, но са ги назначили в програмата защото без тях тя е нямало да се развие..затова.
За случилото се в научните среди се казва - била е предоставена от учените технологията и на СССР за да не се получи дисбаланс и война !
Какво да ти кажа, тези хора са живели в акедимична среда и според мен са били много интелигентни, изпреварвали са в мисленето си политиците и фанатиците от службите. Руски учени също са предоставяли технология с такова приложение на САЩ, също между тях има евреи - руснаци.
За случилото се в научните среди се казва - била е предоставена от учените технологията и на СССР за да не се получи дисбаланс и война !
Какво да ти кажа, тези хора са живели в акедимична среда и според мен са били много интелигентни, изпреварвали са в мисленето си политиците и фанатиците от службите. Руски учени също са предоставяли технология с такова приложение на САЩ, също между тях има евреи - руснаци.
Коментар