IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
    Ами знаят гражданите.Аз бедняци не мога да видя,а не живея в някои от големите градове. Трафика нараства всеки ден,въпреки че населението намалява. Което означава, че хората имат пари да си купят,поддържат и шофират.
    ...Добре, оставяме те да пасеш. Демокрация сме, имаш право на това.

Коментар

Тия приказки за краха на долара ги слушам от 43 години. А преди това и моите родители са ги слушали.
      Не че толкова много ги обичат американците, ама САЩ са най-големият пазар в света с платежоспособно население. Затова и всеки се стреми там да изнася.
      Ти регистрираш текущо състояние с голям лаг и пропускаш тенденциите. Има време да осъзнаеш цялата картинка. Друг въпрос, дали тя ти харесва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Момче, ако България би била по-добре, гражданите, щяха да знаят. Стига си пасъл трева.
        Ами знаят гражданите.Аз бедняци не мога да видя,а не живея в някои от големите градове. Трафика нараства всеки ден,въпреки че населението намалява. Което означава, че хората имат пари да си купят,поддържат и шофират.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Те гражданите знаят, има си статистика и всичко може да се види, това че вие рос феновете не изкарвате пари и не живеете по- добре е друг въпрос
          Ти за мен не се тревожи, Митко.

Коментар

Обяснявам: Хегемонът залязва и БРИКС вече не смятат да му цепят басма. От какъв зор да.му се слагат оттук насетне? Да, няма да изчезне доларът веднага и даже съвсем но, делят му намалява и чудо голямо, че били облагани двойно. Големинпроблеми им изникнаха на щатите, до тук беше бащинията им. Поне в свободния свят. За нас, в ЕС и НАТО, ми е тъжно да си помисля, какво ни чака.
            Тия приказки за краха на долара ги слушам от 43 години. А преди това и моите родители са ги слушали.
            Не че толкова много ги обичат американците, ама САЩ са най-големият пазар в света с платежоспособно население. Затова и всеки се стреми там да изнася.

Коментар

Момче, ако България би била по-добре, гражданите, щяха да знаят. Стига си пасъл трева.
              Те гражданите знаят, има си статистика и всичко може да се види, това че вие рос феновете не изкарвате пари и не живеете по- добре е друг въпрос

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
                Не четете или не помните, бяха публикували статистика че последните тримесечия Русия продава нефта няколко долара над световните цени - през юни на 92$ беше а вие сякаш си живеете във времето на Залужни още. Затова и Индия намали вноса. Много е търсен явно уралският нефт - смесват го от Венецуела до Саудитска арабия със собствения добив. Бях го изложил някъде - проверете в световната икономика
                Да не четеш вестници от март 2022
                Защото сега е 65, при падащ добив
                https://tradingeconomics.com/russia/...oil-production

Вече са на нивото от 2010, следва 1994 / 1999

Колко да е търсен тежък сернист нефт, подобен на арабски и ирански.
                А колко е добивът във Венецуела
                Last edited by 1984-; 29.10.2024, 18:20.

Коментар

Тия така им промиват мозъците, че направо не е за вярване.В Тик ток има клип, в който някакъв изкукал руснак обяснява колко зле било в Евросъюза.Даже дават за пример България-било закрито производството,пълна мизерия и тем подобни. Написах им,че България има за една година износ за над 90 милиарда лева. Но това са уникални дебили.Надали и севернокорейците са такива.

Коментар

И какво като печатат пари,несвързани с долара?Стават само за тапети, да не кажа нещо друго. А Тръмп ясно каза-държава,която не приема долара за резервна валута нейните стоки ще бъдат обложени двойно на сега.То не че Русия нещо изнася, ама на китайците голяма част от износа им е за САЩ.
                    Обяснявам: Хегемонът залязва и БРИКС вече не смятат да му цепят басма. От какъв зор да.му се слагат оттук насетне? Да, няма да изчезне доларът веднага и даже съвсем но, делят му намалява и чудо голямо, че били облагани двойно. Големинпроблеми им изникнаха на щатите, до тук беше бащинията им. Поне в свободния свят. За нас, в ЕС и НАТО, ми е тъжно да си помисля, какво ни чака.

Коментар

Никакъв разбира се-дори от най- големия им ползвател на военния бюджет " Ростех" има рев че при тия лихви им изчезвала печалбата и трябвало да спират мощности. Та щом тия дето са на държавна хранилка реват представи си какво става с другите. Вече в Рос магазините имаш пакетчета масло със сигнализация срещу кражба. Както писах и преди- ако бяха нормална страна досега да имаше бунтове, но руския " матрял" си е свикнал да търпи и да живее мизерно, прав им път към светлото севернокорейско или иранско бъдеще
                      Тия така им промиват мозъците, че направо не е за вярване.В Тик ток има клип, в който някакъв изкукал руснак обяснява колко зле било в Евросъюза.Даже дават за пример България-било закрито производството,пълна мизерия и тем подобни. Написах им,че България има за една година износ за над 90 милиарда лева. Но това са уникални дебили.Надали и севернокорейците са такива.

Коментар

• ...Думата ми беше, че РЦБ в момента, наводнява Русия с пари, подготвяйки се за момента на тяхното поскъпване. Допреди малко и сам мислех, че подкопават властта на Путин но, като се замисля, май е в ход уникална по мащабите си, стратегическа финансова операция, съгласувано с Кремъл. Ясно е, че не харесва на всички (то и няма как) но, тук се виждат признажи на далечно финансово планиране. Кофти за много руснаци, прочее, т.к.не се планира те да заживеят добре (поне близките 5 години, т.к.някой трябва да понесе тежестта и перското разширяване) но, между 10 и 15 години от днес нататък... Абе наистина интересно става.

Коментар

Признаха си отдсвна историята не ми е сила. Не знам, какво точно е правил капитан Петко войвода. Истина е че, в Русия банкстерите , душат икономиката с давашки лихви. ТАКА Е. Но, за учудване руснаците се справят и аз имам една хипотеза (времето или ще я докаже, или ще я опровергае, ще видим): Сега, те започват да си печатат пари, отвързани от долара. Ако, да речем, Гарретт Джонстън греши 2 (два)ПЪТИ и руската, отнесена към природни ресурси, НЕ Е 6, ами само 3 пъти подценена то след нормализацията на ситуацията и постепенното ревалоризиране на "дървените" пари дори наполовина, у руската фин.система, ще се окажат "хартийки" с едни 50[%] допъл ителна покупателната способност спрямо днес и ще започне масово изкупуване на реални активи в и извън пределите на руската федерация. Накратко, Русия се подготвя за парична експанзия СЛЕД войната като не иска да се отпускат производителните сили.
                          - Нещо такова.
                          Пак казвам, само времето ще покаже но, изглежда, нещо яко се мъти.
                          И какво като печатат пари,несвързани с долара?Стават само за тапети, да не кажа нещо друго. А Тръмп ясно каза-държава,която не приема долара за резервна валута нейните стоки ще бъдат обложени двойно на сега.То не че Русия нещо изнася, ама на китайците голяма част от износа им е за САЩ.

Коментар

Никакъв разбира се-дори от най- големия им ползвател на военния бюджет " Ростех" има рев че при тия лихви им изчезвала печалбата и трябвало да спират мощности. Та щом тия дето са на държавна хранилка реват представи си какво става с другите. Вече в Рос магазините имаш пакетчета масло със сигнализация срещу кражба. Както писах и преди- ако бяха нормална страна досега да имаше бунтове, но руския " матрял" си е свикнал да търпи и да живее мизерно, прав им път към светлото севернокорейско или иранско бъдеще
                            Няма нищо по-скъпо като резултат по време на война от наивността и глупостта в собствените редици. Досега наблюдавам основно повърхностни и откровено глупави коментари. Защо ли не съм учуден?

Коментар

И каква индустрия развива Русия?Какъв бизнес изобщо може да се прави при 21 процента основна лихва?Като се сложи и надценката на банките лихвите са над 25 процента.Навремето капитан Петко войвода е отвлякъл лихвар,защото давал лихва по 10 процента, в Русия е два и половина пъти повече.
                              Признах си отдавна, историята не ми е сила. Не знам, какво точно е правил капитан Петко войвода. Истина е че, в Русия банкстерите , душат икономиката с давашки лихви. ТАКА Е. Но, за учудване руснаците се справят и аз имам една хипотеза (времето или ще я докаже, или ще я опровергае, ще видим): Сега, те започват да си печатат пари, отвързани от долара. Ако, да речем, Гарретт Джонстън греши 2 (два)ПЪТИ и руската, отнесена към природни ресурси, НЕ Е 6, ами само 3 пъти подценена то след нормализацията на ситуацията и постепенното ревалоризиране на "дървените" пари дори наполовина, у руската фин.система, ще се окажат "хартийки" с едни 50[%] допъл ителна покупателната способност спрямо днес и ще започне масово изкупуване на реални активи в и извън пределите на руската федерация. Накратко, Русия се подготвя за парична експанзия СЛЕД войната като не иска да се отпускат производителните сили.
                              - Нещо такова.
                              Пак казвам, само времето ще покаже но, изглежда, нещо яко се мъти.
                              Last edited by Pyramid; 29.10.2024, 17:59.

Коментар

И каква индустрия развива Русия?Какъв бизнес изобщо може да се прави при 21 процента основна лихва?Като се сложи и надценката на банките лихвите са над 25 процента.Навремето капитан Петко войвода е отвлякъл лихвар,защото давал лихва по 10 процента, в Русия е два и половина пъти повече.

Коментар

Working...
                                X