Pyramid, прав си, губя си времето само.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеtroika, не не съм крипто милионер. Време да искаш, изморяват ми се очите, тук правя нещо трябва да се гледа и си почивам.
Коментар
-
troika, не не съм крипто милионер. Време да искаш, изморяват ми се очите, тук правя нещо трябва да се гледа и си почивам.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеtroika, ти ако мислиш че украинците утре няма да се разкаят като махнат Зеленски, всички от Слава Украине които пишеха от Запад като решили да се прибират в Родината се озовават на летището в Русия. Един гледах писал - руский мир по му пасвал, не можел да плаща западна комуналка, бил на запад и разбрал че те не знаели да живеят. Една слава украинка дето лайквала в интернет за ВСУ и перемогата, много надъхана я питали - ти защо така ? Била бедна, сега имала евра и в Русия по и пасва да си поживее с тях, в Украйна дорого станало.
- Те въобще не правят сметка да се ограничават и не си представят че няма да могат да си щъкат до Русия, ако имат файда. Жената казва - как така няма да ме пускат в Русия, аз съм украинка и са длъжни.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Не си прав, как да не са постигнали стратегически цели- ето тук например жителите на окупирания Мариупол, които са чакали " руския свят" сега му се наслаждават
https://youtu.be/sJWyapQgGCE?si=ITesGK7DMuvFToZ2
Ситуация. Мариупол.
Те чакаха Русия и вярваха, че няма да бъдат изоставени. Вече трета година те обикалят по квартири под наем и хостели. Домовете им са съборени и на тяхно място се строят ипотечни жилища. Общо са разрушени над 500 жилищни сгради, а около 70 са построени. Те искат да получат апартаменти на мястото на съборените, както им беше обещано. Има десетки и десетки хиляди такива хора. Казват, че са вярвали в Русия, но сега губят вяра в справедливостта и бъдещето. Няма доверие в местните "власти" и те молят да изпратят независима комисия, за да може Путин да се запознае с реалното състояние на нещата.
__
Путин знае истинското състояние на нещата.
Това не е само в Мариупол, но и във всички окупирани територии. Това се случи и в района на Курск, където се провеждаха военни действия. И в цяла Русия, където не е имало военни действия. Путин знае за всичко това.
Просто всички пари, които биха могли да бъдат използвани за изграждане на нови жилища в собствената страна, се изразходват за разрушаване на жилища в чужда държава. И нечие непостроено жилище днес полетя като бомба към Запорожие и уби 13 души.
- 6 Харесвания
Коментар
-
troika, ти ако мислиш че украинците утре няма да се разкаят като махнат Зеленски, всички от Слава Украине които пишеха от Запад като решили да се прибират в Родината се озовават на летището в Русия. Един гледах писал - руский мир по му пасвал, не можел да плаща западна комуналка, бил на запад и разбрал че те не знаели да живеят. Една слава украинка дето лайквала в интернет за ВСУ и перемогата, много надъхана я питали - ти защо така ? Била бедна, сега имала евра и в Русия по и пасва да си поживее с тях, в Украйна дорого станало.
- Те въобще не правят сметка да се ограничават и не си представят че няма да могат да си щъкат до Русия, ако имат файда. Жената казва - как така няма да ме пускат в Русия, аз съм украинка и са длъжни.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеПо договорите за сигурност, Зеленски обяви, че Украйна сега ще помага на Дания за запазване на Гренландия срешу САЩ. Дания наскоро засили сигурността на острова, като финансира… два патрула с кучешки впрягове.
Коментар
-
mitko2848, те рублата като свърши конфликта ще я правят неконвертируема, както е китайския юан. После лихвения и процент ще е колкото искат, но по малко от 7% няма да бъде както е в Китай от десетилетия, при много ниски лихви се дават кредити които са невъзвратими и дори парите от тях се изнасят в чужбина, Китай така привлече парите от кредитите на Запад. Вземат заеми при ниски лихви и парите ги вкарват там където са двойни, няма значение в какво ще ги вкарат, защото тези 10% са си инфлация и цените си я калкулират без дори да се вижда. Ниските лихви са като безплатните кебапчета, обаче после излизат много скъпо през носа. Там където лихвите са нормално високи кредите се изплащат и не се търкалят по повече от 10 години, значи не може да се получи всички да са взели кредити вече и да няма кой да вземе. Това се получава в САЩ и на Запад - Западна Европа. Когато един военен ти говори за лихви - бягай..бягай надалече.
Виж да беше казал че руснаците направо им скъсаха задните части, че производството на ракети за Пейтрът за една година в Украйна го изстрелват за два дена. Държава която харчи 2000 китайски завода като този на Ксяо Ми за SU7 на година за военните си ? Този човек оглавява най губещото министерство на САЩ, то е в състояние да затрие държавата.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение700 000 руски олигофрена фира,2/3 унижощена армия,икономика и рубла в тоалетната при постигнати 0 стратегически цели,това е резулата за русия от 3(три) дневната операция -Министърът на отбраната Лойд Остин
https://x.com/igorsushko/status/1877879539432653193
https://youtu.be/sJWyapQgGCE?si=ITesGK7DMuvFToZ2
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар