Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Как какво било щяло да те грее? Ами немската индустрия, която е потребител на български полуфабрикати, заради спирането на доставките по СП (1÷2), се изнася от Европа а това, води до свива е поръчките за български фирми. ТОВА значи свиване на БГ износ. Колко непосредствено теб ще засегне не се ангажирам да твърдя но, страната ни, опосредствено, страда. Имал бил "рекордно производство на оръжия." Аха. Забогатя ли от това?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Я ми кажи, какъв ефект би имало, ако взема да ги "критикувам"( да се чете, "нападам") в място като ТОВА ТУК, освен пропаганден шум? Защо ми е да правя безсмислени глупости?
"Критичен" си ми бил. Аха.
И не ти прави чест да пишеш критичен в кавички, щото много добре знаеш какво критикувам. Но ти и чест са несъвместими понятия.
- 3 Харесвания
Коментар
-
рЭбЭтки дайте по същество:
11:46Now playing ATACMS грохнули С-400. Налёт в Крыму и Бердянске
107K views19 hours ago
Newsader
25:42Now playing Россия потеряла Су-34 с экипажем. Похоже, снова работал F-16
24K views1 hour ago
Newsader
Помислете над факта, че с унищожените пари по-горе, могат да се купят и Селидово и Покровск...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
И какво ни грее дали ще има"Южен поток"при положение, че газът нямаше да е за България. И сега има руски газопровод през България "Турски поток'.Същата история, само дето този пренася по-малко газ.А Русия от дълги години наложи високи мита на нашите стоки. Износа ни за там така или иначе не беше висок.Но пък сега имаме рекордно производство на оръжия.Военните заводи работят на три смени и още се строят. Така че за България е изгодно тая война да продължи.
Коментар
-
Моето или вашето?Аз мисля критично и НИКОГА сляпо не се доверявам на медии или политици. Затова и пиша против лъжата глобално затопляне, джендър пропагандата и заселването на Европа с африканци и азиатци. А тия неща идват от САЩ и Западна Европа. И въпреки че съм им фен ги критикувам. Кога някой от вас е критикувал Путин или някой друг руски политик?
"Критичен" си ми бил. Аха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Сега ако имаше малко критично мислене трябваше да се зачудиш защо този огромен и не толкова претенциозен пазар се оказва толкова маловажен за БГ
Защо след началото на войната 2022-ра западните компании трябваше да се изнасят от там а някои даже и си останаха.
Защо те бяха там не трябваше ли като българските да са се изтеглили още 2014-та
Защо беше спрян Южен поток като не отговарящ на европейските изисквания а беше построен северен 2 дето странно отговоряше и тн тн
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това няма значение. Важното е,че Русия изобщо не е толкова важна за България. Нито като пазар,нито като държава, където да работят българи,нито зависим военно от нея.Но има партия "Русофили"и поне още няколко русофилски партии.И нито една"Американофили""Германофили"и така нататък.
Защо след началото на войната 2022-ра западните компании трябваше да се изнасят от там а някои даже и си останаха.
Защо те бяха там не трябваше ли като българските да са се изтеглили още 2014-та
Защо беше спрян Южен поток като не отговарящ на европейските изисквания а беше построен северен 2 дето странно отговоряше и тн тн
Коментар
-
Забавили са ти мозъчното развитие. Тотално. Останало е там нейде.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти си ги чел,но нищо не си разбрал. Да има сатира по отношение на дребните чиновници, но никаква критика по отношение на управниците, нито дума за ГУЛаг или пък за безумната милитаризация.
Коментар
-
Малкия, когато аз съм им чел книгите в оригинал, ти и под масата прав не си ходил. Ще ти се да поучаваш но, нямаш нито капацитета, нито авторитета за това. Продължавай да говориш. Голям смях пада.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Естествено, че е нанесла. 45 години комунизъм забавиха развитието на България. А можеше да сме сред най-богатите държави в Европа. А и в личен план комунистите са конфискували дюкяна на единия ми дядо и нивите и добитъка на другият.
И какво да възхвалявам Русия ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Ако не забелязваш ти и твойте другарчета непрекъснато говорите за Русия
Аз ти обърнах внимание на глупостите дето говориш за инфлацията в световен мащаб вие веднага почвате за Русия
Явно някаква дълбока травма ви е нанесла
И какво да възхвалявам Русия ли?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Сатирата осмива дадено събитие или епоха. И при комунизма национализма беше лошо нещо.Затова са и правили филми,които осмиват създаването на азбуката.
Колкото до Илф и Петров-те имат сатира по отношение на живота в СССР. Но явно не си наясно, че между Сталин и комунистическата номенклатура е имало постоянна борба.Та подобни книги са му помагали в тая борба, за да държи под контрол номенклатурата.Изобщо не си наясно с процесите в СССР, нито пък сега в Русия.
Коментар
-
Каквото и да правят в Русия това по никакъв начин няма да се отрази на финансите ми.Въпросът е,че в България много хора възхваляват държава, където не оценяват подобаващо това,което е направила България за тях.Мазохисти ли сте?Или изобщо не ви пука за България, а важна ви е Русия?
Пък ти не ми вярвай. Не си длъжен.
Коментар
Коментар