sosi, няма дефицит на масло там, имат онлайн магазини за хранителни стоки, може да провериш там сам. Не може ли да не ни занимавате с откровенни глупости.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
На жена откраднала 29 пакетчета масло в Русия е предложено да иде на фронта
https://www.actualno.com/europe/masl...s_2335528.html
Все още "предлагат". Путето ще направи скоро руснаците по-уплашени и дисциплинирани от севернокорейците.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако московчани са умни, време е вече да бягат или на Запад или в дълбоката руска провинция. Причината - все по-вероятно е Москва да бъде или превзета, или изпепелена. То целта ще е кремъл и телевизионните кули, но като стане голяма пушилка, не се знае кой още ще пострада.
Имперското мислене на Путин и на всички руснаци с промити мозъци е, че ние сме държава с огромна площ и с огромни ресурси, следователно никой не може копче да ни каже какви войни ще водим и къде. Нещастните главорези в кремъл и пияните орки с промити мозъци не се досещат, че грешката им е именно в думичката "следователно". Имат сбъркано мислене, вадейки си грешни умозаключения.
Истината е на съвсем друго място. Именно огромната площ на Русия прави невъзможно тя да бъде охранявана с ПВО и ПРО. Има ги, но само тук-там. Покрита е само 0.1% от площта на русия, и ВСУ успешно се възползва от това. Всеки един украински дрон с лекота се движи по обходни маршрути, и нещастните пияни орки го забелязват чак когато достигне до един километър от целта. И започват да се опитват да го свалят с автомати или с картечници, което в общия случай е мисия невъзможна. Чак ми става жал за такива нещастни наивници.
Украинските дронове с кеф достигат до целта си. Нещо повече - с кеф унищожават прехвалените руски C-300 или C-400, като с това разреждат и без това вече разредена руска ПВО отбрана. Ще дойде ден, в който Украинските дронове свободно ще се движат над руското небе като на парад.и никой копче няма да може да им каже.
Умирам от кеф !!!
Много ме кефят и оправданията на руската пропагандна машина. Разбирате ли, ние сме унищожили 100% от всички летящи над страната дронове, и ако все пак има много пожари, то това е заради падналите отломки. Ебаси колко точни са Украинските "отломки". Всяка една "отломка" си има GPS навигация, инфрачервено виждане и изкуствен интелект, както и 50-100 килограма взривно вещество, и затова уцелва с точност от 1 метър и предизвиква пожар след пожар.
Умирам от кеф !!!Last edited by Mateev; 10.11.2024, 13:54.
- 5 Харесвания
Коментар
-
НУ И ШОУ! ПЕРВАЯ АТАКА ВСУ по Каспийской флотилии РФ! НЕВЕРОЯТНАЯ РАБОТА БПЛА! Новые возможности!
Умирам от кеф. ВСУ подпукаха и Каспийския флот на РФ. Това е много знаково. Според мене плановете на Украйна са не само да освободи собствените си територии, но и да превземе цялата източна част на Русия (Москва и всичко, вляво от река Волга). Време е Москва и Кремъл да започват да треперят от страх ...
Умирам от КЕФ !!!
И името на русия ще се смени с по-старото и по-истинското име - Киевска Рус.
Умирам от КЕФ !!!
Ха-ха - след ударите на ВСУ в Дагестан там са решили нощем да спират тока и да изключват осветлението по градовете си, но нещастните властимащи не знаят, че украинските дронове имат инфрачервени камери.
Умирам от КЕФ !!!Last edited by Mateev; 10.11.2024, 13:23.
- 3 Харесвания
Коментар
-
danetha, за да приключи ВСВ, Запада дават на Украйна всички тези държави които бяха в соц.лагера, защото руските Катюши перат много яко за разлика от стволната артилерия, а Запада има само стволна и няма това оръжие. Така че давали са много повече от Донбас и Луганск и пълния с ядрени отпадъци Крим.
- Започне ли употреба на тактическо ядрено оръжие след тази война всяка следваща ще бъде с такива бомби. Защото сега има дронове които могат да се промъкват и самото съхранение на конвенционални бомби вече е ..не стига че ще хвърлиш маса средства да ги произведеш но и някой с един дрон ще те гръмне с тях..не е опция, ядрените може да ги взриви дрон и дори няма да ги направи неизползваеми.Last edited by supertrader; 10.11.2024, 09:08.D.Y.F-091066
Коментар
-
Mateev, кой иска да си хвърли парите на вятъра, техните съмнения са че Украйна иска да и дават пари за война следващите 20 а защо не и много повече години. В същото време Украйна е държава в която хората не живеят нормално, крият се да не ги мобилизират.
- За тактическото оръжие няма как да е сигурно че няма да го използват, самото съхранение на конвенционалните оръжия е много по опасно отколкото на тези бойни глави за ракети, като им ударят складовете и взривовете се случват на тяхна територия. Тези могат да ги ударят и резултата е много по благоприятен. Мисля че всички вече ще искат само ядрено оръжие от този тип, защото с един дрон другите складове като ги ударят и експлозията е масивна, докато при тези водородните - никакъв взрив не може да се случи вторичен.Last edited by supertrader; 10.11.2024, 08:44.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеВсеки мир, сега ,по руските условия както ги диктува путин на "пича" с полата и на другата си мастия Мъск,ще бъде грешка.След 2 год рижия я го има,я не,докато омаломощената сега русия,тогава ще е още по-силна.Ако има мир трябва да е справедлив,иначе няма да го има.И много ме съмнява украинците да клекнат на пионката.
Руската армия е загубила 80 000 военни за 2 месеца
https://news.bg/int-politics/isw-rus...-2-mestsa.html
Путин ще се задоволи само с 4-те области + още 4 демилитаризирана зона.
Ако не се навият и другите 4 ще са към русия и сама ще си я направи денато зонаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеВсеки мир, сега ,по руските условия както ги диктува путин на "пича" с полата и на другата си мастия Мъск,ще бъде грешка.След 2 год рижия я го има,я не,докато омаломощената сега русия,тогава ще е още по-силна.Ако има мир трябва да е справедлив,иначе няма да го има.И много ме съмнява украинците да клекнат на пионката.
https://news.bg/int-politics/isw-rus...-2-mestsa.html
И понеже аз си мисля, че тази война ще бъде спечелена не от друго, а от високите технологии, които в Украйна са на светлинни години по-добри от на русия, то е само въпрос на време победител да стане Украйна.
Спомнете си как само преди 1 година се чуваше от дъжд на вятър за някой украински дрон гръмнал в русия тук или там веднъж в седмицата, а към днешна дата те летят всеки ден по няколкостотин бройки. Освен всичко друго летят все по-далеко и по-далеко. Ако войната продължи, украинските дронове след година ще бъдат по няколко хиляди на ден. Как си я представяте половината русия да гори в почти денонощни пламъци и тя да продължи да воюва?
Забележете и другото - руската сила се изчерпва. Ракетите им и дроновете им, с които атакува Украйна, с всеки един изминал ден стават все по-малко и по-малко. При Украйна е точно обратното - нарастват с всеки един ден. Още преди година Зеленски каза, че целта им е за 1 година да достигнат до годишшно производство от 1 милион дрона, което прави по 2800 дрона на ден. Ами съдейки по всичко, много бързо се приближават към тази цифра.
В същото време зимата ще спре руското настъпление и ще се премине в позиционна война. Украинските дронове обаче ще летят и ще поразяват все повече и повече военни обекти в русия. Няма да остане рафинерия, която да не гори дни наред, и след една седмица пак, след още една пак - дето се казва, няма въобще да загасват. Това автоматично ще доведе до спиране на руската тежка техника и до война само с живи хора - орки и северокорейци. И тези орки ще са изправени срещу добре работещите и оборудвани с гориво и боеприпаси украйнски БТР-и, танкове и най-вече самолети, които с всеки изминал месец стават все повече и повече.
Производството на снаряди и други боеприпаси в Европа нараства с всеки изминал ден, и всичкото това се изпраща в Украйна. В самата Украйна Райнметал строи 5-6 военни завода и те скоро ще започнат също да бълват оръжия и боеприпаси. Затова аз си мисля, че 2025-та година ще е годината на превеса на Украйна над русия. От там нататък вече знаете какво ще се случи. Дето се казва ако Путин не умре и откаже да прекрати войната, ще се наложи ВСУ да отиде до Москва и да почука на портите на Кремъл, като това вече ми се вижда съвсем реалистично, ако Украйна се сдобие с превес в тежко въоръжение и авиация.
За руските кораби в Черно море въобще не говорим. Цяло чудо ще е, ако след 1 година все още са останали такива. Така че Украйна ще притежава абсолютен контрол над Черно и Азовско море. Тези две морета ще бъкат от украински водни дронове, които само ще чакат някоя подводница да си подаде носа, за да я потопят.
За ядреното оръжие на русия също не се притеснявам най-малкото защото няма да посмеят да го използват, защото отговорът на запада ще е светкавичен и само ще доведе до по-бързото приключване на войната и до отнемането на удоволствието на ВСУ да обеси Путин на някой мост надолу с главата. Също така въпреки че не се говори по медиите, но не знам защо аз имам чувството, че Украйна вече разработва собствени ядрени оръжия. Всъщност няма какво да ги разработва - те вече са разработени, защото Украйна по начало беше разработчик и строител на ядрените оръжия на русия. Така че сега само трябва да извадят старите чертежи, да ги изтупат от прахта и да започнат строителството на бомби и ракети. И знаете ли - мисля си, че това вече се прави.Last edited by Mateev; 10.11.2024, 09:37.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Всеки мир, сега ,по руските условия както ги диктува путин на "пича" с полата и на другата си мастия Мъск,ще бъде грешка.След 2 год рижия я го има,я не,докато омаломощената сега русия,тогава ще е още по-силна.Ако има мир трябва да е справедлив,иначе няма да го има.И много ме съмнява украинците да клекнат на пионката.
губят 1345 войници на ден, или около 41 980 жертви през октомври 2024 г.
Руските сили са дали около 80 000 жертви и са загубили почти 200 танка, над 650 бронирани превозни средстваLast edited by danetha; 10.11.2024, 06:27.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеТръмПИЧА
Какъв е извода, огромен процент от белите, са чисти педали и лесбийки..
Почнаха да му показват какъв клоун е пича с полата
Last edited by danetha; 10.11.2024, 05:29.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ако ги допуснат да изнасят ще вземат голяма част от световния пазар на машинни масла и смазки. Стегнаха се и работят яко, имат резултати. Например масло което може да работи във всеки един двигател е два пъти по издръжливо от всяко друго което се предлага на пазара и ако се постави в износен двигател той работи с него без да го изхвърля или изгаря, не замърсява дори двигател който е износен максимално. Колко масла се продават в Света, за повече пари отколкото Русия някога е изнасяла петрол..
- Тези които ги правят нормално ги хвалят, но гледам такива които ремонтират двигатели и те са в шок - дори двигателите с ограничен ресурс, тези новите работят с тях и не се скапват. Като ги отворят вътре са като нови, не са изцапани частите им, няма никакви отлагания. Значи е вярно че са много по добри от маслата които се предлагат от известните брандове.Last edited by supertrader; 10.11.2024, 00:31.D.Y.F-091066
Коментар
-
v_tin, това не е маргарин точно, има краве масло 60%, пише на него. Затова има нарисувана крава.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДаИма хора, които не знаят, че маргаринът не е краве масло
Коментар
-
analog, глупости, те гласуват с чернокожите защото живеят точно като тях а не защото някакви вини изпитвали - бели изпаднали социалкаджии.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар