Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Сибирския бръснар е филма-каламбур на севилския
https://www.videoclip.bg/watch/10660...ip-aleksandra-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
https://x.com/i/status/1895999085423050890
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Вероятно си прав. Аз там приключих. Вече ми е в игнора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
А така, трябва дасе громят соросоидите от сибиряците, само слава на империята си не си написал но е време!
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Така се ходи на аудиенция с император, ако не от Вучич, можеше да си вземе поука от позата на Стармър, който носеше и подаръци. Ама може би сравнението е нечестно че Стармър си има арабски приятел да му купува скъпи костюми и да не се излага по анцуг.
И на мен би ми се искало руснаците да претърпят унизително поражение в тази война, ама без пряка военна намеса от страна на Америка просто няма да стане. А Америка не ще. Спонсориране на още 3г война през които руснаците грабват още пет села, а украинците напредват из Курска област? Защо?
Не се сещам за по-силен гарант за мир от американски фирми копаещи в Украйна. Да, няма да е справедливо за Украйна и по-важно - ще остави Русия недостатъчно наказана, но има ли наистина алтернативи?
Америка отказва да налива пари в бездънни черни дупки като Украйна и Net Zero, а останалият загрижен свят е пред фалит и няма армии.
Realpolitik.
За наливането на пари - ето така са мислили европейците преди да напада Хитлер, няма смисъл да се наливат пари във военна промишленост, нека им дадем Чехия, после Полша, ще ни се размине и т.н.Last edited by troika; 02.03.2025, 13:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеАйде на добър път към обща европейска армия
https://blitz.bg/svyat/manfred-veber...ws1070165.html
Остава и да се предадат блокираните руски 200+ милиарда в Европа на Украйна, които ще са напълно достатъчни за купуване на оръжие и функциониране на Украйна докато рижия клоун отвъд океана излезе от политиката и отиде на бунището на историята където му е мястото
Oбщoевропейска армия начело с Фон дер Лайен ще издържи 20 мин. срещу Русия...... и ще се предаде, заяви вицепремиерът на Италия Матео Салвини
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Тройкарче...... неможеш да четеш явно...........
И къде ''тук'' идвам ? Форумчето инвестор - ''у вас'' ли е , тройчо....
Не съм РУСКИ , а Сибирски ......Бръснар и заигравката е със ''севилският бръснар'' на Росини, натъкмено към темата и събитията ...
Но от къде у тройкарче такава фантазия и полет на мисълта....
Я прошепни каква ''квалификация'' си ми лепнал , да видя стига ли ти мозъчето по далеч от сравнение на Левски със Зеленски и на РУСИЯ със ''новата османска империя'' ( ама къде е бе, някой знае ли )
Треторазряден соросоид......жълтопаветник от най дрънчащите.......На теб и пари не ти дават , тига ти да те погалят по темето
Коментар
-
Терзо, това ще го гледам през седмицата на по-голям екран. Неделя е все пак и “мовата” ще ме измъчи. Нямаш изрична забрана, а дори да я имаш не е оправдание да бастисаш половин милион невинни живота. Муха не се убива с парен чук. Има си мирни методи да се издейства да има руския някакъв статут.
Майка ти да не е поредната рускиня? Или някоя от бабите, че там по крайбрежието сте бая омешани. Само с това си обяснявам когнитивният дисоснанс да цъкаш нон стоп западни акции и да защитаваш незащитими тези. Чакай, чакай ако е тъщата си напълно извинен.
виж и Алексей Гончаренко- настоящ депутат от украинския парламент как си води предаванията на руски. Най смешното е, че ако в БГ някой депутат си направи предаване на турски същите тия защитници на ползването на чужд език ще наддават такъв рев, че ти е бедна фантазията
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Естествено някакъв руски .... бръснар идва тук и казва, че Украйна трява да стане част от русията, утре този същия бръснар ако му платят ще каже, че е добре България да влезе в състава на новата Османска Империя, защо не, някога е била, Левски и другите са направили голяма грешка като са се съпротивлявали...
П.С. Изтриха ми квалификацията по отношение на сибиряка ама се досетете какво може да съм написал по негов адрес...
И къде ''тук'' идвам ? Форумчето инвестор - ''у вас'' ли е , тройчо....
Не съм РУСКИ , а Сибирски ......Бръснар и заигравката е със ''севилският бръснар'' на Росини, натъкмено към темата и събитията ...
Но от къде у тройкарче такава фантазия и полет на мисълта....
Я прошепни каква ''квалификация'' си ми лепнал , да видя стига ли ти мозъчето по далеч от сравнение на Левски със Зеленски и на РУСИЯ със ''новата османска империя'' ( ама къде е бе, някой знае ли )
Треторазряден соросоид......жълтопаветник от най дрънчащите.......На теб и пари не ти дават , тига ти да те погалят по темето
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеРазбрах защо не се разбраха Зеленски с Тръмп, защото не е бил заел подходяща поза, ако беше седял мирно като Вучич, можеше и да помаха с лапичка и да му се размине ама надали...
И на мен би ми се искало руснаците да претърпят унизително поражение в тази война, ама без пряка военна намеса от страна на Америка просто няма да стане. А Америка не ще. Спонсориране на още 3г война през които руснаците грабват още пет села, а украинците напредват из Курска област? Защо?
Не се сещам за по-силен гарант за мир от американски фирми копаещи в Украйна. Да, няма да е справедливо за Украйна и по-важно - ще остави Русия недостатъчно наказана, но има ли наистина алтернативи?
Америка отказва да налива пари в бездънни черни дупки като Украйна и Net Zero, а останалият загрижен свят е пред фалит и няма армии.
Realpolitik.
- 1 like
Коментар
-
Терзо, това ще го гледам през седмицата на по-голям екран. Неделя е все пак и “мовата” ще ме измъчи. Нямаш изрична забрана, а дори да я имаш не е оправдание да бастисаш половин милион невинни живота. Муха не се убива с парен чук. Има си мирни методи да се издейства да има руския някакъв статут.
Майка ти да не е поредната рускиня? Или някоя от бабите, че там по крайбрежие сте бая омешани. Само с това си обяснявам когнитивния дисоснанс да цъкаш нон стоп западни акции и да защитаваш незащитими тези.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Айде на добър път към обща европейска армия
https://blitz.bg/svyat/manfred-veber...ws1070165.html
Остава и да се предадат блокираните руски 200+ милиарда в Европа на Украйна, които ще са напълно достатъчни за купуване на оръжие и функциониране на Украйна докато рижия клоун отвъд океана излезе от политиката и отиде на бунището на историята където му е мястото
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Я пак. https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2704-19#Text
Член 24.
Да не можеш да пееш песен пред публика на руски, но да може на шведски? ТОва не е забрана? Да не можеш да пишеш научна статия на руски, но да може на татарски? И това не е забрана?
Или както казва Митето (с извинение) - няма забрана, щото вкъщи можеш да си пееш на руски.
===
За такива като тебе ги пиша. Новини и видео материали с украински извращения бол. Ама някой ще рече - постановка. Затова с конкретни препратки към действащото законодателство в Украйна ти ги давам. Украинският е лесен за средноинтелигентен българин, ама имаш един кош преводачи. При такава ясна, точна и коректно цитирана законодателна уредба, глупостта вече не те оправдава. Вече можем да говорим с други категории - ирационална омраза, злоба, завист... или като при Митака и Бертола.
Майка ти да не е поредната рускиня? Или някоя от бабите, че там по крайбрежието сте бая омешани. Само с това си обяснявам когнитивният дисоснанс да цъкаш нон стоп западни акции и да защитаваш незащитими тези. Чакай, чакай ако е тъщата си напълно извинен.
Last edited by Selena2024; 02.03.2025, 12:45.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...А, когато казвам че, нещо се мъти в дебрите на бизнеса, пропусна народът и не реагира. Досега съм (за пред ддуги) само заподозрял а, за себе си, съм доказал че, Матеев може много дълго да го играе уравновесен и правилен но, докоснат ли се интересите му по спорен начин (или той да не е разбрал правилно целта и мотивите на някого, който му дори помага), нашият губи самообладание и започват ГРОЗНИТЕ изцепки. Затова, нещата са ясни.
- 1 like
Коментар
Коментар