Украйна може ли да бъде истински съюзник, те самите говорят че са принудени защото държавата им иначе няма да има пари.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Позор е, даже републиканците са ужасени но но може би той не го вижда така. Или пък руснаците го държат за топките с някой компромат и прави каквото му кажат.
Та нека реално се гледа на нещата, а не да се живее в розови сънища,в които Русия губи войната.Щото заприличваме на копейките, които пророкуват разпад на ЕС и гражданска война в САЩ.
А и най-важното-всеки ден умират украинци в тая война. То е лесно да си военнолюбец пред К
компютъра ,ама я си представи,че твой близък е на фронта и ако продължи войната има опасност да го убият или ранят.Дали ще искаш да продължи войната?Last edited by mirodes; 21.02.2025, 18:07.
- 1 like
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Всички, които публично подкрепяте нацисткия режим на Зеления клоун
трябва да бъдете обявени за врагове на САЩ и на демокрацията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Голям позор за Тръмп и за САЩ. Как ще го измият това петно не знам. Щв влезе в историята и посмъртно няма да може да бъде изчегъртано от там.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Голям позор за Тръмп и за САЩ. Как ще го измият това петно не знам. Щв влезе в историята и посмъртно няма да може да бъде изчегъртано от там.
трябва да бъдете обявени за врагове на САЩ и на демокрацията.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеБаси великата сила, от една година не може да превземе 10хилядно градче като Часов Яр. И то с участието на 600 хилядна войска, хиляди танкове, стотици самолети, милиони снаряди. А пък срещу тях се биели слабо обучени и силно демотивирани украинци, дето само 4% подкрепяли съпротивата.Last edited by Pyramid; 21.02.2025, 17:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеИмаме новина по Евроком преди минути. Доналд Тръмп току-що обвини Украйна че е нападнала Русия.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар