Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
После, щатите наистина умеят да обединяват останалите. Този път обаче (въпреки повика "ДРЪЖТЕ КИТАЙ!"), изглежда, Тръмп обединява редица сили основно ...СРЕЩУ САЩ. ЗНАМ, че целта му е друга но, той е притис ат от бюджетните и дългове неволи на страната си, бърза безогледно и действа като слон в стъкларски магазин и ефектът, струва ми се, едва ли ще закъснее. Ей нА, в ЕС (където са Истински Бъзливите), вече взеха да го псуват, къде под Сердика, а къде и над. А китайците, грешно си изтълкувал тяхното поведение, т.к.съдиш от своите разбирания за тяхната реалност. Грешен прочит. Предлагам да бе правиш толкова гръмки изказвания, за които, може да ти се наложи да се червиш. Контактуват съм лично с китайци и, което съм разбрал е че, те не бързат да се конкурират на всяка цена, "понеже конкуренцията трябва да се води". ТЕ ИЗБЯГВАТ конкуренцията, доколкото е възможно не от страх. МОДЕЛЪТ ИМ НА МИСЛЕНЕ Е МНОГО ПО-КООПЕРАТИВЕН от западния. Така, те харчат много по-малко усилия за да постигнат единица движение напред. Говорим за ефективност.
...Иначе, да, имаш право да вярваш.в каквото желаеш. Да не се изненадваш от резултата, обаче.
Коментар