If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Ето ти ПРАКТИЧЕСКО ДОКАЗАТЕЛСТВО, че никакъв военен (пази Боже, офицер) не си бил никога. "ТВД"="Театър на Военни Действия". но, кой да ти каже. После ЮК, Япония и Филипините НЕ СА членки на НАТО. Отделно, Китай заяви че до 2026-та, трябва да разполага с над1000 ядрени БГ. Едва ли си хвърлят думите на вятъра.
И последно, член на НАТО, НЕ МОЖЕ да стане страна с НЕрешен териториален спор със съсефите си. Т.е., за Украйна, има твърде малко варианти:
1.Капитулира (и оставя някакви земи за себе си),
2.Изчезва (за да НЕ плаща населението заемите(.
3.Приема загубата на твритории и декларира отказ от твриториални претенции. Само така, може да станв член на НАТО но, ако това се случи, после всякак ще я дърпст да НЕ атакува Русия. Сещаш ли се защо?
Кога съм казал, че съм бил военен. Бил съм офицер, ама офицери има не само в армията. Или смяташ,че само там има?
И няма никакво значение ,че не са членове на НАТО-тези държави са тясно свързани със САЩ.
Украйна естествено няма да стане член на НАТО, но не и необходимо ,щото Русия повече никога няма да я нападне ако има мирен договор.
Не знам какво имаш предвид под ТВД но съюзници на САЩ са Южна Корея ,Япония и Филипините. Плюс Тайван естествено. Така че при една война с Китай има къде да си разположат оръжията.
И естествено ако Китай се намеси в полза на Русия тя ще вземе превес над Украйна. Но Украйна не е член на НАТО.
После ЮК, Япония и Филипините НЕ СА членки на НАТО. Отделно, Китай заяви че до 2026-та, трябва да разполага с над1000 ядрени БГ. Едва ли си хвърлят думите на вятъра.
И последно, член на НАТО, НЕ МОЖЕ да стане страна с НЕрешен териториален спор със съседите си. Т.е., за Украйна, има твърде малко варианти:
1.Капитулира (и оставя някакви земи за себе си),
2.Изчезва (за да НЕ плаща населението заемите(.
3.Приема загубата на твритории и декларира отказ от твриториални претенции. Само така, може да станв член на НАТО но, ако това се случи, после всякак ще я дърпст да НЕ атакува Русия. Сещаш ли се, изобщо, защо?
Да, те точно на теб докладват, какво имат и какво нямат, нали. Ама пък са намерили Правилния Човек, на когото да докладват, тези руснаци..
Иначе, Трейдърко правилно ти каза, ама кой да внимава: Технологичното оборудване, и за една, и за 1000 ракети, Е ЕДНО И СЪЩО. Т.е., много по-вероятно е серията да се произвежда вече.
Това са думи на шефа на украинското разузнаване. Дали той има информация?
Прототипи съм правил, знам как се правят. Ако нямаш съвсем пари за харчене, правиш един, но той не може да стане и почваш да мислиш...мислиш как да го направиш все пак. Накрая става гениално, вместо от 50 части, само с 5 части. Никой няма да го иска веднага такова нещо да го фабрикува и пари не струва..то работи добре обаче не става. Това са школи от конструктори и пари имат и оборудване, имат срокове да гонят, не могат да вложат 50 години да го измислят. Те 1-2 прототипа не могат да правят, време нямат толкова. Преди години съм виждал неща направени от българи в наш университет, те така време има, главите им работят много яко, тогава се чу как се правят изкуствени диаманти. Машината им обаче според материалната част трябва да е максимално проста и с много високи параметри, той въглерода просто така на диамант не става. Биеше всичките параметри в пъти, но диамант не правеше..но друго се получава което не им трябва. Един брой само като може да се позволиш става сложно, и един ако не можеш тогава не се знае какво ще стане. Имаш школа за това нещо, имаш финансиране, оборудване..1-2 броя не правят.
Това са прототипи.Както самолети и танкове има прототипи,така и ракети. Няма още серийно производство.
Да, те точно на теб докладват, какво имат и какво нямат, нали. Ама пък са намерили Правилния Човек, на когото да докладват, тези руснаци..
Иначе, Трейдърко правилно ти каза, ама кой да внимава: Технологичното оборудване, и за една, и за 1000 ракети, Е ЕДНО И СЪЩО. Т.е., много по-вероятно е серията да се произвежда вече.
Абе малкия, НАТО Е РЕГИОНАЛНА (северноатлантипеска) организация с изсмукани ресурси, предназначена ДА КУПУВА американско оръжие, за да генерира търговски постъпления в щатите. НАТО не може и няма да бъде допуснато до източноазиатския ТВД най-малко, защото по пътя си, има десетки страни, дето не му се радват, а икономиките на бнатовските страни, вече се задържат за ресурси. А какви шансове има Китай...Спомни си, какво каза преди време Си (цитирам по памет):
Не знам какво имаш предвид под ТВД но съюзници на САЩ са Южна Корея ,Япония и Филипините. Плюс Тайван естествено. Така че при една война с Китай има къде да си разположат оръжията.
И естествено ако Китай се намеси в полза на Русия тя ще вземе превес над Украйна. Но Украйна не е член на НАТО.
Vergil1975, да го пратят да сади и гледа компир, и да искаш не може да направиш само 2 броя. Дори в начален стадий се правят поне 10, защото и те машини използват, а за 1 брой да ги настройваш никой няма желание. Също са пред серийно производство, което означава десетки бройки за изпитване имат. Как се правят само 2 броя ракети, това е много трудно още. Ще може, технологии има, но никой не ги е развил достатъчно. Дори който ги проектира иска да го направи поне за 10бр, ако използва най новите технологии за изработка на частите, а тези технологии още не може да се използват. И да нямат желание ще направят бройки.
Директорът на украинското разузнаване каза,че Русия имала само два броя от изстреляната балистична ракета. Което означава, че такава ракета може да бъде изстреляна само още веднъж в близките месеци.Изобщо не е сигурно дали ще могат да ги произвеждат в големи количества, та да окажат влияние на войната.
По една друга медия пак украинци твърдяла за "само 10"( ДЕСЕТ) такива ракети. Не е зле да се разберете там, кой какво си измисля, че не ви съответстват приказките.
Коментар