Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Гаджал е тоя,който те гледа в огледалото. Също и педераст. Много сте отворени като сте анонимни във форума отрепки.Що не дойдеш лично да ми ги кажеш тия работи копейка прогнила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аз знам.Живял съм почти 15 години по времето на комунизма и нямаше нито едно нещо, което да е по-добре отсега.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ти просто не знаеш, какво е това, да си наистина по-добре. Детски приказки на килограм.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Това, че сме по- добре в момента отколкото при соца не значи че сме станали Швейцария. Сега поне имаш някакъв вариант и за работа и за лечение в чужбина ако не ти харесва тук. При соца ако не си партийно величие забрави за каквото и да е лечение в чужбина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Я кажи що като е толкоз убаво 5млн са ЗАТЪНАЛИ В КРЕДИТИ включително и за нещата които си споменал че "купуват".
Да споменавам ли за по важните - ЗДРАВЕТО, ОБРАЗОВАНИЕТО. Сигурно има поне 1000 души които в момента набират пари за лечение в ЧУЖБИНА. Нал сме мноо добре, що в ЧУЖБИНА ВЕ? при 5 пъти повече болници отколкото е нужно . При 10 пъти повече вишу училища (имаме повече от АНГЛИЯ), при 5 пъти повече полюция, при 10 пъти повече администрация.
Цяло чудо е че все още не сме обявили поредния ФАЛИТ. САМО 10% от БВП заеми ни държат над водата.
Ще ти дам един пример с мен - НЯМА ЛЕКАР КОЙТО ДА МИ ОПЕРИРА ОКОТО. ЕДИНСТВЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ ПОЧИНА. НИКОЙ ДРУГ НЕ ЩЕ - обиколил съм всички НЕКАДЪРНИЦИ из софията. Сега поне имаш някакъв вариант и за работа и за лечение в чужбина ако не ти харесва тук. При соца ако не си партийно величие забрави за каквото и да е лечение в чужбина.
- 3 Харесвания
Коментар
-
чушки. Занимават се с леки случаи. Комшията е окепазен от тях, а за проста старческа катаракта отиде. Вижда по малко от мен без да има глаукома, разкъсване на ретината, деградация помътняване на макулата (преди операцията). При мен вече липсва и реакция на светлината - виждам само при ярко осветление ама все още виждам нещо (колкото да не се бутна във вратата)
Коментар
-
чушки. Занимават се с леки случаи. Комшията е окепазен от тях, а за проста старческа катаракта отиде. Вижда по малко от мен без да има глаукома, разкъсване на ретината, деградация помътняване на макулата (преди операцията). При мен вече липсва и реакция на светлината - виждам само при ярко осветление ама все още виждам нещо (колкото да не се бутна във вратата)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение[/B]
Клиника “Ден”. Тези пробва ли ги? За бг стандарти стават.
https://www.eyeclinic-den.com/%d0%ba...a%d1%82%d0%b8/Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЩе ти дам един пример с мен - НЯМА ЛЕКАР КОЙТО ДА МИ ОПЕРИРА ОКОТО. ЕДИНСТВЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ ПОЧИНА. НИКОЙ ДРУГ НЕ ЩЕ - обиколил съм всички НЕКАДЪРНИЦИ из софията
- 3 Харесвания
Коментар
-
Я кажи що като е толкоз убаво 5млн са ЗАТЪНАЛИ В КРЕДИТИ включително и за нещата които си споменал че "купуват".
Да споменавам ли за по важните - ЗДРАВЕТО, ОБРАЗОВАНИЕТО. Сигурно има поне 1000 души които в момента набират пари за лечение в ЧУЖБИНА. Нал сме мноо добре, що в ЧУЖБИНА ВЕ? при 5 пъти повече болници отколкото е нужно . При 10 пъти повече вишу училища (имаме повече от АНГЛИЯ), при 5 пъти повече полюция, при 10 пъти повече администрация.
Цяло чудо е че все още не сме обявили поредния ФАЛИТ. САМО 10% от БВП заеми ни държат над водата.
Ще ти дам един пример с мен - НЯМА ЛЕКАР КОЙТО ДА МИ ОПЕРИРА ОКОТО. ЕДИНСТВЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ ПОЧИНА. НИКОЙ ДРУГ НЕ ЩЕ - обиколил съм всички НЕКАДЪРНИЦИ из софията
Клиника “Ден”. Тези пробва ли ги? За бг стандарти стават.
https://www.eyeclinic-den.com/%d0%ba...a%d1%82%d0%b8/Last edited by Selena2024; 23.03.2025, 08:07.
Коментар
-
Цяло чудо е че все още не сме обявили поредния ФАЛИТ. САМО 10% от БВП заеми ни държат над водата
Може би като отявлена копейка се опитваш да ни похвалиш путинията в Русия?
Ами хайде - чемодан, вокзал, москва, украински фронт, черен чувал, натоварен на магаре, бяла лада, ама не за тебе ...Last edited by Mateev; 23.03.2025, 08:06.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
я излез на улицата и виж колите, сградите и тн
я виж приятелите ти къде пътуват, какво купуват и тн
сети се какво беше преди 30г
егати и робството от ес...
Ще ти дам един пример с мен - НЯМА ЛЕКАР КОЙТО ДА МИ ОПЕРИРА ОКОТО. ЕДИНСТВЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ ПОЧИНА. НИКОЙ ДРУГ НЕ ЩЕ - обиколил съм всички НЕКАДЪРНИЦИ из софиятаLast edited by bota156; 23.03.2025, 08:00.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
vtin-e,
ти чий го дириш в Германия тогава?
хем в Германия хем по цял ден във форумите облъчваш с платена руска пропаганда?
отивай в Беларус или Русия или С. Корея - там са построили мечтания от вас строй.. или ..
Абсолютно изкукуригала работа.
Те мнозина са така - това е проблемът.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПовтаряй на глас:
1. Русия не нападна Украйна, но Украйна трябва да спре да се защитава.
2. СВО не е война, но икономическите санкции са война.
3. Войната започна, за да не започне войната.
4. Войници не са изпратени в Украйна, но някои от тях са загинали там. В допълнение, те не окупират, а освобождават.
5. Болница Охматдит беше бомбардирана, защото там имаше нацисти и НАТО-вски генерали, облечени като бременни жени и болни от рак деца, но тя не беше атакувана, украинците сами се самобомбардираха.
6. СВО върви по план, войските не срещат съпротива. Киев ще падне до два, най-много три дни.
7. Всички украински самолети и летища са унищожени от ракети. Украйна не съществува. Но след 3 години украинците продължават яростно да бомбардират цивилното население на Русия.
8. Можете да желаете смърт на украинците по руската телевизия, но пожелаването на смърт на руските окупатори във Facebook е екстремизъм.
9. Руските войски не воюват с цивилни, а с нацисти. Всичките 40 милиона украински нацисти и 450 милиона нацисти от ЕС.
10. Руската армия напълно унищожи НАТО-вските генерали и армия, които запада изпрати в Украйна, и така забави успеха на СВО, но Путин е против изпращането на НАТО-вска мисия в Украйна. И само луд би помислил, че Русия ще нападне Украйна.
11. Русия не иска НАТО на границите си, но Финландия удвои границите на Русия с НАТО и няма проблем.
12. Руската Федерация няма да се разпадне.
13. ЕС се разпада.
14. Западът е деградирал и упадъчен, но искаме да върнем руските активи, блокирани на Запад.
15. Ако Доналд Тръмп беше президент по времето на Байдън, войната, която никога не е започвала, нямаше да започне.
16. Истината не съществува – всичко е гледна точка, но нашата истина е единствено вярната.
17. Сволочите не са сволочи, а самая магучая...
Отрепки в гамаши
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар