IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

И не само това. Тогава бях дете и юноша, но бях наясно с тези неща. Баща ми беше в графата неблагонадежден, а такива не им позволяваха да живеят нито в столицата, нито в областните градове, нито по морето та да нямат досег с чужденците. След няколко опита да си намерим място ни забиха в едно село и до там. Да не отварям тема за следенето, че навсякъде му залепяха хора да го следят, дори след години се оказа, че едно от най-близките приятелски семейства са били доносници на ДС! Толкоз за така наречения ,,комунизъм" - отврат
    Който не го е изпитал на гърба си, вероятно е живеел що годе добре, като е нямало база за сравнение, нямало е и как да разбереш, че има по-добре.
    Хахахаха, не знам дали ти самият си вярваш, най вероятно не- нали. Само като инфо мен, баща ми, майка ми - никой никога не ни е следил. Доколкото знам брат на дядо ми е вписан като осъден от народния съд. Бил е военен аташе в 6 държави/германия и египет , около 3-4 септември бяга първо в германия, след това в говедария, сан франциско. Имаше една снимка в къщи на човек облечен в широки дрехи с мачете в ръка и голяма шапка. МАйка разправяше че бил преподавател в някакво военно училище. Починал около 1980г. Аз исках да кандидатствам в долна митрополия, но ме спряха. Родителите ми обясняваха че човека е починал преди 2-3 години, но от военното окръжие казаха- нашето разузнаване не е потвърдило тази информация. Това е единственото ми спиране на мое желание. Навсякъде другаде съм влизал без абсол
    тно никакви проблеми

Та тези глупости които си ги написал, сигурно минават в мазето на козяк и пред децата от децката, но тук..........

Коментар

• Продажните укро-президенти предавайки ракетите срещу 470 млн долара, сами се отказаха от суверинитета си затова Русия ги е признала, че всички освен Янукович са се оказали келеши. А САЩ ги измамиха, като им предложиха 970 млн за ракетите и когато президентът каза да, веднага смъкнаха цената наполовина.
      Last edited by Кисимов; 03.02.2025, 15:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Специлна е както бяха спецялни Чехия и Полша в 39 година. Ако Русия прегази Украйна , апетитите няма да спрат до там Имперският манталитет в момента се подържа от силни и да влиятелни националистичесли среди. Ще се опитат да възвърнат ситуацията не от 97 дори от преди 89. Нищо специално просто така работата Империите в определени ситуации къде успешно къде не.

Иначе за двойните стандарти си прав.
        А еврейската експанзия няма заплаха за Европа и установеният ред. Нито какви ги вършат американците в залива по скоро може да ни удари икономически.
        Докато определено Русия има апетити поне за източната част на Европа и поне силно влияние в западната.

Турците по скоро са съюзници на този етап с Европа и са в НАТО , поне засега не са пряка заплаха.
        Добре, приемам и тази теза - така е, но нека мислим реално - а наистина ли я има тази заплаха? Все пак 2022-25 не е 1939, нали? Мога отново да задам въпроса - а защо путлерчо не нападне трите балтийски котенца, пардон тигри, които можеше да смачка само с пръднята на санкт петербургския военен окръг или както там се води, а нападна Украйна? Там има доста руснаци, с които се отнасят меко казано отвратително - що не ги напдна?

Аз имам друга теза за 1939 - ако бяха оставили хитлер тогава да си вземе половин Полша, той щеше да тръгне на ИЗток и светът такъв, какъвто го знаем сега, никога нямаше да е същият, т.е. Англия и Франция направиха огромна стратегичска грешка. оставям за домашно като как "победителките: реално се оказаха губещи и колониите им изчезнаха, а те самите се напълниха с маймуняци. Сега е нещо подобно
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Сто пъти няма да пиша едно и също, опитай се пак да прочетеш мненията и може и да осъзнаеш нещо.
          Добре, ясно, с теб не може да се комуникира, спирам, твърде ниска си топки си и ти трябват само клишета. Успех
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

И само 50 години по-късно идват комунягите и таварищ Ленин и въвеждат "гражданството". Което e премахнато чак 1990 година - преди 35 години.

По дъртите знаем какво е "гражданство", а за по-младите - това значи че си жител на даден град или село и без разрешението на камунягите не можеш да отидеш в да живееш и работиш в съседното село или град. Демек чрез "гражданството" си закрепостен там където си се родил.
            Мммммммммммддддддаааааа, определено не е хубаво да си дърт, ама и млад да си не си е работа. Ето в германия е почти същата работа, например ходиш на 100км на работа, само че трябва да се прибираш в къщи вечер, или ако наемеш квартира там, трябва да имаш адресна регистрация там където ти е квартирата. И никой не го интересува какво мислиш за гадните комунисти или за подлите империалисти- трябва да имаш адресна регистрация, позната в бг като гражданство. Гадни фрицове, чувствам се закрепостен

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
              Стига грешни въпроси де.

Украйна не е специална. Специални са Законите подписани от путлирчо за границите и!

ако няма реакция, то всеки един закон става кенефна хартия... Туй то. Запада обяснява на тъпака да си спази закона.

Цялото западно устройство се крепи на закона. Да победи путлерчо означава връщане преди Средновековието, че даже и преди Рим и антична Гърция.
              Добре, приемам тезата ти - защо тогава САЩ нападнаха остатъчна Югославия, с която заедно бяха на страната на победителките във ВСВ? Не я признаваха официално ли, нямаха спогодби ли, какво? Договорът стана кенефна хартия ли, кво? Интересна ми е позицията ти по въпроса?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

да де, сами са си тръгнали арменците, след векове живот там Ми не, всичко е въпрос на гледна точка и двойни стандарти, които някакси посточнно се обявяват за демократични, независимо в коя посока се използват - значи САЩ могат да правят СВО в Югославия, ама Путлерчо не може в Украйна? Странна работа - и що така? САЩ не са принзали Югославия като суверенна държава ли? Същата история и в Ирак (втория път) - къде изчезнаха митичните оръжия? А как така Турция (член на НАТО) постоянно си прави СВО в Сирия и Ирак - ей такива въпроси, за които се прилагат двойни стандарти.

Разбира се, че Путлер е агресор - пак да питам - и кво ми пука, че да скачаме така за Украйна, с какво е толкова специална?
                Специлна е както бяха спецялни Чехия и Полша в 39 година. Ако Русия прегази Украйна , апетитите няма да спрат до там Имперският манталитет в момента се подържа от силни и да влиятелни националистичесли среди. Ще се опитат да възвърнат ситуацията не от 97 дори от преди 89. Нищо специално просто така работата Империите в определени ситуации къде успешно къде не.

Иначе за двойните стандарти си прав.
                А еврейската експанзия няма заплаха за Европа и установеният ред. Нито какви ги вършат американците в залива по скоро може да ни удари икономически.
                Докато определено Русия има апетити поне за източната част на Европа и поне силно влияние в западната.

Турците по скоро са съюзници на този етап с Европа и са в НАТО , поне засега не са пряка заплаха.
                Last edited by Майстора233; 03.02.2025, 14:53.

Коментар

ще пробваш ли да обясниш поне веднъж - дай да видим по точки - с какво е специална Украйна и защо следва да ни пука за нея, а не за някои други страни в подобна ситуация?
                  Сто пъти няма да пиша едно и също, опитай се пак да прочетеш мненията и може и да осъзнаеш нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Да? Ти го видя, или как?
                    Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ако беше зубкал? Ти така ли правиш?
                    Ти заяждаш ли се?
                    Това във втори клас ли си го научил?
                    Не ще да си мръднал много от тогава

Коментар

• Стига грешни въпроси де.

Украйна не е специална. Специални са Законите подписани от путлирчо за границите и!

ако няма реакция, то всеки един закон става кенефна хартия... Туй то. Запада обяснява на тъпака да си спази закона.

Цялото западно устройство се крепи на закона. Да победи путлерчо означава връщане преди Средновековието, че даже и преди Рим и антична Гърция.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Сто пъти ти обясниха къде е проблема а ти все не чул, все не разбрал. За какво да ти се обяснява повече, то ефект няма, едно си баба знае едно си баба бае.
                        ще пробваш ли да обясниш поне веднъж - дай да видим по точки - с какво е специална Украйна и защо следва да ни пука за нея, а не за някои други страни в подобна ситуация?

Коментар

прочистванета в Нагорни Карабах има само по руски телевизии
                          та забавляваш се нещо да правиш тюрлюгювечи

Филологическо семантичен е проблема. Запада и путлир спорят за значението на думите Закон и Гаранции.
                          също и за Агресор и Геноцид

е го путлирчо ако беше назубкал правилните значения, война нямаше да има. Милошевич и Асад те така. Цял живот си мислили, че Гаранции значи да правят кото си искат и сега изведнъж двойно стандартно им го втъкват умом непонятно
                          да де, сами са си тръгнали арменците, след векове живот там Ми не, всичко е въпрос на гледна точка и двойни стандарти, които някакси посточнно се обявяват за демократични, независимо в коя посока се използват - значи САЩ могат да правят СВО в Югославия, ама Путлерчо не може в Украйна? Странна работа - и що така? САЩ не са принзали Югославия като суверенна държава ли? Същата история и в Ирак (втория път) - къде изчезнаха митичните оръжия? А как така Турция (член на НАТО) постоянно си прави СВО в Сирия и Ирак - ей такива въпроси, за които се прилагат двойни стандарти.

Разбира се, че Путлер е агресор - пак да питам - и кво ми пука, че да скачаме така за Украйна, с какво е толкова специална?

Коментар

прочистванета в Нагорни Карабах има само по руски телевизии
                            та забавляваш се нещо да правиш тюрлюгювечи

Филологическо семантичен е проблема. Запада и путлир спорят за значението на думите Закон и Гаранции.
                            също и за Агресор и Геноцид

е го путлирчо ако беше назубкал правилните значения, война нямаше да има. Милошевич и Асад те така. Цял живот си мислили, че Гаранции значи да правят кото си искат и сега изведнъж двойно стандартно им го втъкват умом непонятно
                            Ако беше зубкал? Ти така ли правиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Какво ме интересуват арабеските и ония с големите носове?Да си се оправят.В случая Путин избива бели европейци,християни, които са ни много по-близки от мургавите ислямисти.
                              Да? Ти го видя, или как?

Коментар

Mи лесно - отрязваме и санкционираме орките, даваме огромно количество оръжия на Украйна, пращаме им инструктори, правим им цялото целеполагане и сателитно насочване, плюс цялото разузнаване - да, остана само и официално войници да пратим, не че има малко доброволци и не само доброволци (нали знаеш кой оперира техниката). И викаш, това не е малко и не е ва банк? И назагубихме стотици лиарди преки и нпреки загуби от това? И за какво? отново да питам - какво ѝ е специалното на Украйна?
                                Сто пъти ти обясниха къде е проблема а ти все не чул, все не разбрал. За какво да ти се обяснява повече, то ефект няма, едно си баба знае едно си баба бае.

Коментар

Working...
                                X