Първоначално изпратено от Tepix
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Last edited by supertrader; 28.12.2024, 20:15.D.Y.F-091066
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВ момента сме точно на границата, на някой няма да му издържат нервите и ще стане голяма простотия. Сащ не са застраховани срещу война, и при тях може да пламне особенно както са си направили живота на хората невъзможен.
Коментар
-
barbaron, пропуснал си един клип, заглавието му беше че в Русия имало ядрен взрив...защо ги пускаш тези клипове - парцали от министерството на дезинформацията ли те карат. Този самолет азербейджанския защо е бил с изключен транспондер, защото никакви военни ракети по него няма да се изстрелят ако транспондера му отговаря когато му изпращат сигнал за идентификация. Хората които боравят с тези оръжия са технически некомпетентни да ги накарат да стрелят по пътнически самолет с включен, изправен транспондер. Кой е повредил или спрял транспондера на пътническия самолет в Азербейджан ? Те се притесняват че кръжат украински дронове, разбира се че ще стрелят по тях.D.Y.F-091066
Коментар
-
15:21Now playing Пощечина Путину за сбитый борт! Алиев послал Москву к чертям. В Москву больше никто не летает
54 views3 minutes ago
1:27Now playing Вот это ВЗРЫВ! Воронеж словил пропущенный: такой ЖЕСТИ еще не было. Последствия атаки
3.3K views33 minutes ago
14:32Now playing Не для слабонервных! Откровения солдата КНДР попали в сеть. Бой с ВСУ – билет в один конец
8.1K views1 hour ago
2:57Now playing Азербайджан наехал на РФ: это Путину и Кадырову не простят. Развязка со СБИТЫМ самолетом
2.1K views1 hour ago
8:52Now playing Сбили самолет с россиянами над Чечней: Кадыров наградил виновных. Вся правда утекла в сеть
2.7K views2 hours ago
9:50Now playing Эрдоган объявляет ВОЙНУ! У Путина силой ОТЖАЛИ Сирию. Мальцев о реальном замысле Турции
3.8K views2 hours ago
2:59Now playing Победное бегство элитного спецназа КНДР от ВСУ! Эти кадры рвут интернет. Откровения рядового Джонга
6.8K views3 hours ago
28:24Now playing Наконец! Это прикончит армию РФ. Лучшие ракеты в руках ВСУ. Путину придется свалить за Урал. Арсенал
48K views3 hours ago
15:21Now playing Такой брехни еще не слышали! Придворные клоуны Путина свихнулись. Хит-парад зашкваров
9.6K views4 hours ago
26:20Now playing ОБАЛДЕТЬ! Новое НАСТУПЛЕНИЕ России. Штурм Херсона и Запорожья. Путин обрек армию на ГИБЕЛЬ
31K views4 hours ago
7:10Now playing Эти кадры облетели сеть! Серия загадочных ВЗРЫВОВ и пожаров по всей России. Горят псы Путина
14K views5 hours ago
7:18Now playing Эта новость взорвала сеть! Путин хотел УТОПИТЬ побитый самолет из Баку. Всплыли шокирующие детали
9.5K views5 hours ago
19:10Now playing Сбили самолет над Грозным! Путин молчит в тряпочку: Алиев в ярости. Выживших кошмарят
3.2K views6 hours ago
17:31Now playing Путин теряет территории! В России все очень плохо: адские взрывы и пожары. Дед унюхал конец
10K views6 hours ago
5:37Now playing
Байден наносит прощальный удар! РФ - приготовиться. Эти санкции добьют Кремль и экономику
31K views7 hours ago
- 3 Харесвания
Коментар
-
В Орловска област е бил ударен склад за съхранение на дронове камикадзе, съобщиха от Генералния щаб
От ведомството съобщиха, че складът за съхранение, поддръжка и ремонт на дронове камикадзе, състоящ се от няколко защитени бетонни конструкции, е бил ударен на 26 декември.
„Посочената бойна операция значително намали потенциала на противника да извършва въздушни нападения с ударни БЛА по гражданската инфраструктура на Украйна“, се казва в изявлението.
Изданието ASTRA съобщава, че складът е бил поразен с ракети Storm Shadow и поне 3 са поразили целта. В резултат на удара са ликвидирани 2 служители на рф, а други 7 са ранени.
- 1 like
Коментар
-
Един сапьор от Кацап от 132 ОМСбр по посока Торецк решил да отвори намерена на пътя „кутия за чудеса“, но „кутията за чудеса“ се оказала по-бърза от него и тя го "отворила"
Повече за случилото се във видеото: Кацапският ватник решил да взриви мината с тротил, като преди това стиснал капсулата на детонатора за нея със зъби, което не е препоръчително и изисква специални клещи, тъй като има риск челюстта му да падне съвсем не от изненада.
След това сапьорът-експерт решил да изпробва съдбата допълнително, като побутне мината с пръчка, вместо просто да постави тротиловата шашка до нея.
https://t.me/uniannet/154809
- 2 Харесвания
Коментар
-
Този път Путлер няма късмет. Има оживяли свидетели !
-----------------------------
Стюардът Зулфугар Асадов, който е оцелял при катастрофата на самолета край Актау, разказва подробности за катастрофата
В интервю за азербайджански медии той разказва, че по време на полета над Грозни е имало 3 удара по самолета, в резултат на които е бил ранен в ръката. По думите му ударът от страната на лявото крило се е чул, след като пилотът е вдигнал самолета.
„На 25 декември в 8:00 ч. сутринта самолетът излетя от Баку за Грозни. При захода за кацане виждаме, че летището в Грозни е в мъгла. Командирът се снижава, но поради лошата видимост отива на втори кръг, а след това - на трети. В крайна сметка решава да лети до най-близкото летище. Отвън се чува странен звук. Със Стюардът Айдън Рахимли отиваме в кабината, пътниците изпадат в паника, успокояваме ги. Последва втори удар, удариха ме в ръката, сякаш ме бяха ударили с брадва. Излизам от кабината и усещам третия удар. Ейдън ми помага да превържа ръката си с кърпа.
Капитанът казва, че ще кацнем на вода. Продължаваме според инструкциите. Пътниците си обличат спасителните жилетки - казва той.
След това капитанът решава да се приземи не на вода, както е бил посъветван, а на сушата, като задава курс към Актау, тъй като има голям риск всички да загинат на вода, а работата на двигателя е нарушена поради външните удари, което означава твърдо кацане, за което пътниците са предупредени.
„Пилотите се опитват да задържат самолета, без да губят височина.Удряме се в земята, самолетът се разкъсва на две. Мисля, че съм мъртъв.Но съм в съзнание, кървя, трудно ми е да дишам, с Ейдън лежим до вратата, опитвам се да я отворя, влиза въздух, става по-лесно.Помагаме на пътниците, излизаме заедно.Чака ни спасителен екип. Благодаря на Аллах, че съм жив. И всичко това благодарение на героизма на командира и втория пилот“, - обобщава стюардесата.
Той подчерта, че информацията за предполагаем взрив на кислородна бутилка в кабината, която се разпространява в руските медии, не отговаря на действителността.
Last edited by barbaron; 28.12.2024, 14:12.
- 6 Харесвания
Коментар
-
ССО разкри нова стенограма от дневника на ликвидиран войник от КНДР, в който той пише как е съгрешил пред лидера
Редник Гьонг Хонг Чонг пише, че „израснал в лоното на щедра партия и не знаел как да реагира на щастието, с което бил заобиколен“, след което получил „благословия“ под формата на повишение до главен сержант в ротата си, но „съгрешил пред лидера“, заради което се озовал в Курската област.
„Въпреки това предадох родната си партия, която ми се довери, и извърших неблагодарни действия спрямо върховния главнокомандващ. Греховете, които извърших, са непростими, но моята родина ми даде път към прераждането, към ново начало в живота. Сега не ми остава нищо друго, освен да се отплатя за оказаното ми доверие. Ще отида на фронтовата линия в тази операция и безусловно ще изпълнявам заповедите на върховния главнокомандващ Ким Чен-ун, дори това да ми струва живота“, се казва в бележката.
Накрая севернокорейският военен добавя, че по този начин ще „покаже на света непобедимата храброст и саможертва на Червените специални части на Ким Чен-ун“.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Украйна за първи път получи втечнен природен газ от САЩ през Гърция - OP
ДТЕК прие втечнен природен газ на гръцки терминал, а споразумението с американската компания Venture Global е сключено до 2026 г., заяви ръководителят на дирекцията Андрий Ермак.
----------------------
Президентката на Грузия Саломе Зурабишвили е поканена на встъпването в длъжност на Тръмп
Това съобщи републиканецът Джо Уилсън, който оглавява подкомисията по външните работи в Камарата на представителите.
Той отбеляза, че ще се радва да приветства Зурабишвили на встъпването в длъжност на Тръмп като единствения легитимен президент на Грузия.
------------------------
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар