IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts



  • Коментар


    • Сметките на Запада не излязоха - бяха обещали на Зеленски 499 милиарда за изтребване на 60 милиона славяни, но срещу половината сума изчезнаха досега 1 милион души и сметките им не излизат... особено от руска страна и като се има предвид унищоженото въоръжение и инфраструктура за 2 трилиона, срещу което са премахнали 400 хил. руснаци, а това е раждаемостта за едно тримесечие, всичко се попълва от средна Азия и дори от Африка и запада е шашардисан.
      Last edited by Кисимов; 15.03.2024, 21:23.

      Коментар


      • Dнес следобед още един абрамс е дал фира

        Коментар


        • Първоначално изпратено от livret Разгледай мнение
          Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

          Gerasim_Burgaski, .. Путин от 2014 година. ..никакво желание не е имал да напада Украйна, напротив иска да им се случи нещо добро и на украинците. ...

          Аз пък помня това,но овцорусите не помнят....


          Доктрината Путин


          В историческата си реч на 18.04.2014 г. в Георгиевската зала на Кремъл, В.В.Путин изложи съществената част от новата доктрина.



          2.Русия повече няма да разглежда себе си като част от европейската, още по-малко, от евроатлантическата цивилизация... Русия вече не вярва в универсалните ценности за свобода, права на човека и демокрация, както и в всякакви универсални модели. ...

          3.Русия не приема муждународното право като система от правила или като координатна система. Международното право се оказа меню, от което силната страна избира това, което е й изгодно. Силна Русия има правото на „суверенна демокрация”. Слаба Украйна – няма. Светът отново е свободна игра на силните и баланс на техните сили и възможности.

          4.Сферата на действие на „доктрината Путин” е постсъветското пространство.

          5.Модифицира се Вестфалския принцип за непоклатимост на държавния суверенитет и на териториалната цялост. Вече се приема, че този принцип се отнася само за силните, състояли се държави ...
          6.Ролята на международните организации рязко се намалява. С тях трябва да се сътрудничи до момента, когато започнат да пречат на защитата на националните интереси. В такъв случай, тяхната роля трябва да се игнорира.?
          Е то да вярваш на политик и то Путин, че и отгоре на руснак!?!?!? странно....

          Руснаците строяха комунизма. Имаше СИВ, Вършавски договор, ние им бяхме съюзници- помагахме с наша армия за бунтовете в соцблока- Чехия, Унгария . Но дойде един ден в който руснаците ни зарязаха. Когато те трябваше да ни защитят от капиталистите, тях ги нямаше. И това не беше само в БГ- в Румъния на Чаушеско какво му се случи? Та руснаците са си предатели и на тях не може да се вярва. Ето в Херсон влязаха без бой подкрепени от местното население и даже включиха Херсон като руска област в руската конституция и после ги зарязаха и си изтеглиха войските. Те руснаците- "свои не бросают", но явно това че те пише в руската конституция не те прави "свои" и те зарязват както на тях им хрумне. Самата Украйна те сами си я отделиха от Съветският съюз и сега искат да си я върнат. Те не са предали само нас преди години ами си го правят и сега. Да им се вярва е доста наивно поне според мен.

          Западняците ги видяхме и тях - отначалото на украинците 5 звездни хотели на 1ва линия на морето за 2-3 мосеца колкото да клъвнат украинците и после айде в държавни бази в Малко Търново. Щяха да подкрепят винаги Украйна срещу руската агресия, ама нещо свършиха парите и останаха само обещания. Ако сменят Байдън с Тръмп и обещасния няма да има. И нас така ми лъгаха все едно всички ще караме Мерцедеси, но след 35 години демокрация хората се радват на коли на старо и то не на Мерцедеси на старо. Пътувах наскоро с влак- то направо пълна трягедия. Уж сме Европейски съюз и най-развитите, а то като влезнеш в БДЖ все едно си една идея по-зле от соца както беше т.е. по-зле отпреди 35 години.
          Да вярваш на западняците е същото все едно да вярваш на руснаците-и в двата случая си прекаран от руски или западни измамници, подлеци и предатели.
          Не случайно страните/хората от третия свят т.е тези който не са страна в конфликта не подкрепят нито руснаците нито западняците- само лошо са видели от едните и от другите...
          Last edited by baba_meca; 15.03.2024, 20:55.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            baba_meca, защото там война дефакто няма все още, има конфликт който е на няколко процента от територията на Украйна - 2-3 %, ако не се броят тези които от 2014 не са в Украйна.
            Палачилас каг сегда:
            Click image for larger version

Name:	IMG_20240315_204815_586.jpg
Views:	1
Size:	69.0 КБ
ID:	4166514

            Коментар


            • Click image for larger version

Name:	IMG_20240315_203608_954.jpg
Views:	1
Size:	27.2 КБ
ID:	4166510

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                "дядо иван и баба василиса" имат "голям" избор: путлер, путлеров или путлерович
                Пъки и знаят, че няма значение колко и за кого ще гласуват

                А пък Американците акъл "нямат", затова ти им обясни как да правят избори
                Избърши си сополите преди това

                Във Франция резултатите бързо са известни, защото още не си им казал как да правят изборите

                По време на изборния ден комисията (от всяка партия по 1 - 2 души) кани гласуващи да дойдат в 20 часа да броят гласовете.
                Във Франция спират да гласуват в 20 часа, в залата влизат свободно който иска от поканените, както и други лица, искащи да извършват и / или да контролират преброяването на гласовете. Разпределят ги по 4 души на маса, и им дават 100 плика. Един отваря плика с бюлетината, друг отбелязва с чертичка за кого е гласувано в протокола, другите 2 наблюдават. Хората от комисията също наблюдават и се подписват на всяка невалидна бюлетина като същата се маркира също. Накрая се преброяват чертичките и се отбелязва броя за всеки кандидат, както и невалидните в протокола за всяка група от 100 бюлетини..
                В общ протокол се отбелязва общия брой на бюлетините, както и индикацията на брояча на урната. Сумират се гласовете за всеки кандидат от всеки частичен протокол. Отбелязват се и невалидните. Членовете на комисията подписват протокола. Бюлетините и протоколите се отнасят в районната комисия, проверяват се и се съобщават на централната комисия.

                Бил съм член на избирателни комисии вече 35 години
                Не съм чул и видял опити за фалшификация. И не виждам как може да стане това тук

                Там фалшификации се правят само в краен случай.

                Иначе промивката на мозъците е още преди изборите. Имаше една снимка, сега не мога да я намеря за 2017 ако не се лъжа президентските избори във Франция.

                Бяха снимали една будка за вестници (киокс или там както му казват на френски). Значи бяха наредени 20-30 списания, на всичките корици Макрон. И само на една корица Льо Пен.

                Начи нещо такова беше





                А иначе класическото промиване беше срещу Тръмп. Толкова помия се изля и накрая пак спечели. 90% от медиите бяха срещу него и го представяха в негативна светлина. Е да ама като нищо от нещата дето ги пророкуваха не станаха по време на първия му мандат се взеха в ръце и не оставиха нещата на случайността.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  livret, не съществува такова нещо, ако е произвесъл реч нея ще я има и може да се чуе в оригинал. Така извадени думички от контекста не предават съдържанието.
                  Толкова ли си захлупен,ега си !!!!

                  https://pan.bg/view_article-59-22923...ata-putin.html


                  На 9.04.2014 г. в руската преса се появи описание на новата руска политика (www.iraqwar.mirror-world.ru), което напълно може да бъде отнесено към изложение на основните „опорни точки” на нова руска външнонополитическа доктрина и да се нарече накратко „Доктрина Путин”. Смятам, че е полезно българските читатели да се запознаят с нея, като отговор на неограничената, нервна, нахална, високомерна и глупава русофобска медийна агресия в България......

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Не знам какъв ритуал изпълняват, но в говедария дори ритуал не правят. Избори една седмица- какво е това. Избори доколкото ти си писал имате вие- гласувал или не- вечерта в 22ч се знаят резултатите- разбира се ако е така както беше писал преди.

                    И още нещо- в цяла русия всяка изборна секция е с видеонаблюдение в реално време- тоест ти или аз мога да вляза на адреса на секцията и да видя как дядо иван и баба василиса пускат бюлетините. В бг от съобръжения за сигурност това го няма
                    "дядо иван и баба василиса" имат "голям" избор: путлер, путлеров или путлерович
                    Пъки и знаят, че няма значение колко и за кого ще гласуват

                    А пък Американците акъл "нямат", затова ти им обясни как да правят избори


                    Във Франция резултатите бързо са известни, защото още не си им казал как да правят изборите

                    По време на изборния ден комисията (от всяка партия по 1 - 2 души) кани гласуващи да дойдат в 20 часа да броят гласовете.
                    Във Франция спират да гласуват в 20 часа, в залата влизат свободно който иска от поканените, както и други лица, искащи да извършват и / или да контролират преброяването на гласовете. Разпределят ги по 4 души на маса, и им дават 100 плика. Един отваря плика с бюлетината, друг отбелязва с чертичка за кого е гласувано в протокола, другите 2 наблюдават. Хората от комисията също наблюдават и се подписват на всяка невалидна бюлетина като същата се маркира също. Накрая се преброяват чертичките и се отбелязва броя за всеки кандидат, както и невалидните в протокола за всяка група от 100 бюлетини..
                    В общ протокол се отбелязва общия брой на бюлетините, както и индикацията на брояча на урната. Сумират се гласовете за всеки кандидат от всеки частичен протокол. Отбелязват се и невалидните. Членовете на комисията подписват протокола. Бюлетините и протоколите се отнасят в районната комисия, проверяват се и се съобщават на централната комисия.

                    Бил съм член на избирателни комисии вече 35 години
                    Не съм чул и видял опити за фалшификация. И не виждам как може да стане това тук
                    Last edited by X_Y; 15.03.2024, 20:36.

                    Коментар


                    • livret, не съществува такова нещо, ако е произвесъл реч нея ще я има и може да се чуе в оригинал. Така извадени думички от контекста не предават съдържанието.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Капитулация на Украйна и влизат войски на ЕС като мироопазващи сили, разоръжаване първо, в никакво Нато няма да влизат и никакво оръжие няма да произвеждат. Данъците им се спират и се отваря път за инвестиции - работни места там, а не да влизат встрани от ЕС и да създават проблеми. Искат ли европейците в страните си хора които вече са убивали други хора с дронове. Живеем в междудържавен съюз в който смъртни присъди няма и не се издават такива или изпълняват. Сащ да се ориентират към разрешавате на собствените си проблеми, а не тези на Украйна..Европа ще плати и цирка свършва. Това не е война, това е по лошо дори от война, там царува насилието над хора. Онзи повреден мозък Зе пастоянно повтаря че са ги нападнали, а те си защитават териториите. Нищо не става от тях, те милен живот за хората не могат да построят. Без да ги питат казват че оръжието което им се подарило после щели да го изпозват да ходят по други държави да убиват срещу заплащане.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар



                        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

                          Gerasim_Burgaski, .. Путин от 2014 година. ..никакво желание не е имал да напада Украйна, напротив иска да им се случи нещо добро и на украинците. ...

                          Аз пък помня това,но овцорусите не помнят....


                          Доктрината Путин


                          В историческата си реч на 18.04.2014 г. в Георгиевската зала на Кремъл, В.В.Путин изложи съществената част от новата доктрина.



                          2.Русия повече няма да разглежда себе си като част от европейската, още по-малко, от евроатлантическата цивилизация... Русия вече не вярва в универсалните ценности за свобода, права на човека и демокрация, както и в всякакви универсални модели. ...

                          3.Русия не приема муждународното право като система от правила или като координатна система. Международното право се оказа меню, от което силната страна избира това, което е й изгодно. Силна Русия има правото на „суверенна демокрация”. Слаба Украйна – няма. Светът отново е свободна игра на силните и баланс на техните сили и възможности.

                          4.Сферата на действие на „доктрината Путин” е постсъветското пространство.

                          5.Модифицира се Вестфалския принцип за непоклатимост на държавния суверенитет и на териториалната цялост. Вече се приема, че този принцип се отнася само за силните, състояли се държави ...
                          6.Ролята на международните организации рязко се намалява. С тях трябва да се сътрудничи до момента, когато започнат да пречат на защитата на националните интереси. В такъв случай, тяхната роля трябва да се игнорира.?

                          Коментар


                          • https://www.vesti.bg/sviat/medvedev-...latoto-6193907

                            Направо да паладееш с тия румънци! Чак и народност си измислили!

                            Коментар




                            • Ещё по Одессе от Кассада:
                              В Одессе сегодня состоялся удар по одному из центров принятия решений. Скопление руководителей полицаев навестили ракеты ОТРК "Искандер".

                              Среди убитых:

                              заместитель начальника полиции Одессы Дмитрий Абраменко
                              командир батальона «Цунами» Александр Гостищев
                              бывший заместитель городского головы Одессы Сергей Тетюхин

                              Это пока те, кто всплыли из участников совещания.
                              Общее число убитых составляет несколько десятков человек + более 70 раненых.
                              https://t.me/boris_rozhin/116604 16 убити и 53 ранени в Одеса след двойна руска атака с ракети

                              Last edited by v_tin; 15.03.2024, 18:41.

                              Коментар


                              • ПОнеже предполагам че двата игленика не влизат в съответната тема, пускам материала тук- Лекар пред Тъкър Карлсън за страничните ефекти с ваксините срещу Ковид и мълчанието. ВИДЕО (kritichno.bg)

                                Коментар

                                Working...
                                X