IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Mateev, сметни колко е инфлацията от момента в който петрола удари 120-130 долара през 2008 година, а сега го искат 60-70 долара. В Сащ продължават да карат коли, които лапат по 20 литра и ако им се качи цената власта ще се разклати. Мъск им прави електромобили, но те не ги купуват защото електропреносната им мрежа там където могат да си ги зареждат в гаража на бараката - къщата е жалка, ето че почват и колонки за зареждане на електромобили да вандалстват. Имат си вътрешен проблем и що да не се занимават с Русия и Украйна. А укрите са нагли, искат да стават пъпова държава на света, поне са толкова глупави да си го въобразяват. Тези лумпита в Европа ясно какво си говорят с янките - вземаме суровините на Русия и ще ви ги даваме ние почти без пари. Суровини има, и в Европа има находища които никой не е разработил, добива ще бъде скъп, но местен, той и в Русия е много скъп добива. Ето такива глупости се случват.
    - На всичко отгоре всичко което мърда е задлъжняло към банките на Запад толкова, че с доходите които има не може да се издължи следващите 500 години. Една единственна еврейска фамилия ги държи всичките им дългове и казват - ние ще печелим от лихвите които ще ни плащате за парите които никога не сме ви давали, и няма да се откажем от тази печалба. Всичките им банки са собственост на една еврейска фамилия, която се е клонирала както са клонирани банките на Фед, а то всъщност е една единственна частна банка притежава държавата. Нека тоталитаризма да не е силна форма на управление, на тези евреи им се получава, всички дето ги гледа публиката са длъжници. А тяхната мечта е да притежават всяка една банка по Света, защото иначе са притеснени че не държат бизнеса и някой може да им го отнеме.
    Last edited by supertrader; 07.03.2025, 19:52.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

И за тях същото каквото за Русия. Никъде не съм писал кой крив и кой прав. И янките няма да излязат от предстоящите събития такива каквито им се иска да излязат. Не са чели книгата на Далио да видят какво ги чака.
      ... А би трябвало. Човекът е много наблюдателен и откровен, не си измисля.

Коментар

• Германия вади 900 милиарда евро за оръжие.

https://bultimes.info/%D0%BC%D0%B0%D...8%D0%B0%D1%80/

Партиите, които преговарят за кабинет в Германия, са се споразумели да финансират с 900 милиарда евро два фонда – за оръжие и за инфраструктура. Не за покупка на американско оръжие, а за собствено производство. Само Германия. Другите 800 милиарда и тях ги има, но ще ги събира цяла Европа. Общо - 1700 милиарда. Честито на Путин. Честито на Тръмп. Изглежда този път и двамата изтеглиха късата клечка.
        Last edited by Mateev; 07.03.2025, 19:46.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от filchef Разгледай мнение

Това е само резюме - ето я книгата https://bg.annas-archive.org/slow_do...826e2da483/0/0
            Нерде 27 страници, нерде над 560....
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Тъй, ами. А щатите, да си вземат там, к'вот'решат. Датчани, канадци, мехиканос кон сомбрерос - д.г.д.
              И за тях същото каквото за Русия. Никъде не съм писал кой крив и кой прав. И янките няма да излязат от предстоящите събития такива каквито им се иска да излязат. Не са чели книгата на Далио да видят какво ги чака.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Чела съм я. Бях я забравила. Сега я гледам по диагонал през малък екран на мобилен телефон. 27 страници. Стига си врякал и не учи кака си как се правят деца. Като я опресня ще приказвам с Пинокчо.

Наблегни на правописа, че нямаш пост без грешки.

https://www.ozone.bg/media/pdfs/635a49af46ac0.pdf
                Това е само резюме - ето я книгата https://bitcoinbg.eu/forum/download/file.php?id=3569
                Last edited by filchef; 07.03.2025, 20:48.

Коментар

Чела съм я. Бях я забравила. Сега я гледам по диагонал през малък екран на мобилен телефон. 27 страници. Стига си врякал и не учи кака си как се правят деца. Като я опресня ще приказвам с Пинокчо.
                  Що се мъчиш през телефон?Пък и не си ми кака а аз съм ти батко. Имам грешки в писането, но доколкото знам това не е литературен форум....нищо, че за книга говорим Ти също имаш грешки. Нямаш запетайки Освен това важното е какво съм написал а не как съм го написал.
                  И не се тръшкай като женка, не съм искал да те обиждам. Иронията и закачките не са обиди.
                  Life won't wait for you.

Коментар

Знам ли . Отивам на концерт на Верди.

Духът на кръстника ме чака - Ариведерчи!
                    +10

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                      И само що си толкоз мой човек, кака!
                      Знам ли . Отивам на концерт на Верди.

Духът на кръстника ме чака - Ариведерчи!

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Знаеш ли каква е истината? Няма кинти за хората и трябва някак си да бъде оправдана беднотията, към която ни тикат, защото вече няма газ, и няма нефт, и хлябът е от мъката по-чер. Затова - Русия ще ни изяде утре за закуска и ще сме бедни, но въоръжени и свободни. Свободни от стандарта, който имахме и го похарчихме за розови гащи.
                        Абе Остави го този, и той се е побъркал. Щял бил да "изтрива от картата". Да си види града, за начало, как "просперира, благодарение на Неговата помощ" и едва после да "изтрива".

Коментар

И само що си толкоз мой човек, кака!

Коментар

Матеев понеже днес цял ден съм се разписал за неща, които е циклични и повтаряеми в исторически план, заради простата логика.....Много хора са се опитвали да направят това, за което пишеш и искаш.....понеже сме инвестиционен форум с наклон към фондовата борса, нали знаеш една от най-големите заблуди на инвеститорите? "Този път ще е различно".....Така е и в политиката.Няма да е различно.Пак така ще е. Въпросът е как да бъдат държани алчните за територия и влияние в разумни граници. Не само Русия, но и САЩ. На Русия трябва да се начертае една линия и да се каже:" No pasaran".
                            Тъй, ами. А щатите, да си вземат там, к'вот'решат. Датчани, канадци, мехиканос кон сомбрерос - д.г.д.

Коментар

Книга се чете, не се гледа Или ще чакаш филм да направят?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Защото Русия трябва да бъде изтрита от картата на света, иначе никога няма да има световен мир. Затова и в момента не само Европа, но и целия свят се подготвя за деня Х, когато всички държави ще си премерят пи..ките и след това които останат цели, ще преразпределят отново картата на света. Карта, в която няма да има държава Русия.
                                Веселяк. Gay.

Коментар

Working...
                                X