Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеАз сега съм на друга вълна, Барби
Ще си купувам ИИ да ми пише преписките - почвам да търся. По е за дреболиите може да ме разтовари.
Бъдещето е на тези, които ще могат да използват грамотно ИИ
като сътрудници в професията си :-)
Както и тези, които ще създават и развиват по-нататък теорията и практиката на ИИ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеВчера си мислех, че всъщност не емигрантите,
а корумпираните "бизнесмени" и политици са причинили
огромни материални и морални щети на България
Какви са материалните щети може да се изчисли,
като се вземе предвид какво е развитието на другите
бивши социалистически държави (като Полша, Словения, Литва, Латвия, Естония и т.п.)
и каква е деградацията на България,
причинена от корумпираните "бизнесмени" и политици по време на "прехода".
Какви са моралните щети може да ги изчисли кадърен адвокат като теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Аз сега съм на друга вълна, Барби
Ще си купувам ИИ да ми пише преписките - почвам да търся. По е за дреболиите може да ме разтовари.
https://www.argumento.bg/
Имаше и някакво правчо което съм гледал ама не мога да го намеря сега.
Не мога да дам мнение колко са полезни - ползвал съм ги за насоки самоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеАз сега съм на друга вълна, Барби
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеВчера си мислех, че всъщност не емигрантите,
бивши социалистически държави (като Полша, Словения, Литва, Латвия, Естония и т.п.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеДа маха Джон Атанасов от списъка си. Той е емигрант!!!
На Матейко двойните стандарти
И Асен Йорданов тоже и по същата причина!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЩо, да не е повод за гордост, че да се хвалят? Чувал. Затваря се...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Стана същото каквото стана с " обкръжените натовски генерали в подземията на Азовстал", както и с био лабораториите с комари, гълъби и каквото беше още тамИ най смешното е че росфенЮвете вярват във всяка нова казана глупост и забравят старата без проблем, без да търсят доказателства и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеДай малко факти, кога ги унищожиха без даже да се похвалят?Какво стана с обкръжението в Курск, къде е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Дай малко факти, кога ги унищожиха без даже да се похвалят?Какво стана с обкръжението в Курск, къде е?
И най смешното е че росфенЮвете вярват във всяка нова казана глупост и забравят старата без проблем, без да търсят доказателства и т.н.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Да, послъгал е. Не е точно да са обкръжени. Унищожени са.Какво стана с обкръжението в Курск, къде е?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ами не, някъде четох (още миналата година), че са били бая повече, над 20000. Та, май може и още как.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНикога не е имало толкова, казаха че са влезли с 6000, а всъщност само 3000. Няма как да обкръжиш 3000 и да унищожиш 10 000. Цирк е всичко.
Коментар
-
Да, послъгал е. Не е точно да са обкръжени. Унищожени са.
D.Y.F-091066
Коментар
Коментар