IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts



  • Руската икономика е слаба, но преживя 13 кръга санкции, докато е във война.

    Путин е непопулярен, но получи 80% от гласовете.

    Русия е изолирана, но 32 други страни искат да се присъединят към БРИКС.

    Руските въоръжени сили са слаби, оръжията им са стари, войниците необучени, но целият Запад не може да ги победи.

    Някой е жертва на пропаганда и това в никакъв случай не съм аз.......


    СЛАВА НА РУСИЯ !!!!


    Коментар


    • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
      Подлогите на Зеленски... one by one...

      ...Камъните падат, падат от небето...

      Коментар


      • Това нещо за глобалистите не е вярно, причината са огромните дългове, всички големи компании на запад са затънали в многомилиардни дългове. Първо управляващите направиха бизнеса нерентабилен и непечеливш, всички компании губеха пари поради високото данъчно облагане и работеха за да губят пари и да затънат в дългове. Тяхна стратегия стана да се обединяват и една компания от дадения бранш да изкупи всички с пари назаем от банките, за да станат твърде големи за да фалират. Сега това нещо те го правят с цел да се получи инфлация и обезценка на дълговете им защото едно покачване на лихвите и те не могат да си плащат вноските, не че сега ги плащат, в сащ най голямата сума са такива дългове които не се изплащат и правителственния дълг в сравнение с нея е много малък 34 трилиона само., тези пари са към 200 трилиона. Това е причината САЩ да се сетят за Украйна, използват я да се блокира икономиката.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • https://www.facebook.com/reel/722438606726009 народа напуска харков

          Коментар


          • МОСКВА, 31 мар — РИА Новости. Убийцы перебежчика из России Максима Кузьминова стреляли в него шесть раз, а потом переехали на машине, пишет газета New York Times.

            "Двое нападавших вышли из машины, окликнули его и открыли огонь. Несмотря на то, что в него попали шесть пуль, большинство из которых в торс, Кузьминову удалось пробежать небольшое расстояние, прежде чем он рухнул на пандус. Убийцы вернулись в машину и, выезжая, переехали тело", — говорится в публикации.

            Как сообщает издание со ссылкой на следователей, на месте происшествия обнаружили гильзы от девятимиллиметровых патронов к пистолету Макарова.

            По словам представителя Гражданской гвардии Испании, Кузьминов вел "нескромную жизнь", ходил по барам.

            "Двое убийц в капюшонах, которые появились на записи камеры наблюдения, установленной на парковке жилого комплекса Кузьминова, были явно профессионалами, которые выполнили свою миссию и быстро исчезли", — резюмировалось в статье.
            https://ria.ru/20240331/kuzminov-1936965186.html

            Коментар


            • Ukraine war cause and the end game explained: War of the globalist elite, Blackrock, and bankers. Colonel Douglas Macgregor: In Ukraine, which I think happening there. And what, do you know, what is the end game? Well, for the globalists that are running the show, this is a globalist neocon elite, both on the hill as well as in the White House. And these elites in Europe, particularly in Paris, Berlin, London, they're all interested in seeing Blackrock take over Ukraine, number one, so that it can be systematically stripped of its resources and turned into a subjugated state that belongs to the larger globalist elites. But they also want to see that happen to Russia, which is why this war was never about Ukraine. It was always about what can be done to destroy Russia. And of course, since the people in charge didn't perform any strategic analysis, they never thought about purpose, method, or end state..........................................



              „В Украйна глобалистите управляват шоуто . Това е глобализиран неоконсервативен елит, работещ както в Конгреса, така и в Белия дом, във връзка с елитите в Европа, особено в Париж, Берлин и Лондон.
              Това, което всички те искат, е да видят как Blackrock завладява Украйна, така че те да могат систематично да експлоатират нейните ресурси и да станат подчинена държава на тях“, първоначално каза Макгрегър, за да продължи:

              „Но те искат това да се случи и в Русия. Ето защо тази война никога не е била за Украйна. Винаги ставаше дума за това какво може да се направи, за да се унищожи Русия.

              И разбира се, отговорните за тази ситуация никога не са правили стратегически анализи, никога не са мислили за целта, метода или какво ще последва.

              Те заключиха, че Русия днес все още е Русия от 1992 г. Тоест слаба, без власт без икономика. Спомнете си изказването на Маккейн, че "Русия е Испания с бензиностанция" и ще разберете какво си мислят. ¨.

              Всички тези арогантни прояви от страна на САЩ се отнасят към Русия като към треторазрядна нация с четвърторазрядна армия.

              Не обърнахме внимание на руснаците, които имаха основателни притеснения относно това, което правим в Източна Украйна. Създавахме армия, за да ги атакуваме. Ние поставихме враждебно правителство там през 2014 г.

              И ние им повтаряхме, че за нас няма значение какво мислят или се притесняват там, в Москва.

              Те казаха, че не искаме НАТО на нашите граници. Никой не обърна внимание.

              Президентът Тръмп се опита да слуша, но беше заобиколен от хора, които го отказаха, хора, които не бяха лоялни към президента, които се заклеха да се подчиняват на заповедите на президента и след това ги игнорираха“, каза Макгрегър, за да продължи:

              „И така, какъв е резултатът от всичко това?

              Имате много сериозна война, която може да стане регионална, дори глобална, и никой в ​​Белия дом изглежда наистина не осъзнава това.

              Но губим. Глобалистите губят. И когато земята изсъхне, през юни, ще видите масирана руска офанзива.

              И повечето от това, което наричаме това нещо, наречено Украйна, ще бъде пометено, особено това правителство в Киев.

              Но това правителство не представлява интересите на украинския народ. Те представляват интересите на този глобалистки елит, който се грижи само за своите ресурси и ги използва, за да прави пари.

              Да, изглежда най-голямата заплаха за Америка всъщност е това, което се случи с петродолара.

              Сега Путин разговаря със саудитците и Си и се отървава от петродолара. И това, което ще се случи, е, че БРИКС , Бразилия, Русия, Индия, Китай, Южна Африка, ще нараснат с още 81 членове. И всички тези хора ще преминат към валута, обезпечена със злато. И след като преминат към тази обезпечена със злато валута, независимо дали е монета или кошница от валути, няма никаква разлика, тогава ще имаме много проблеми.

              Глобалистите знаят това и затова са толкова отчаяни в момента.

              И най-големият страх, който изпитвам, е, че когато руснаците нападнат и стане ясно, че с Украйна е свършено, искам да кажа, че това вече е очевидно за всеки, който е посещавал мястото от известно време. Тя е в руини.

              Но след като това се случи, опасявам се, че ще има натиск за изпращане на американски сили в Полша и Румъния, заедно с полски и вероятно румънски сили в Западна Украйна.

              И ако това се случи, тогава ръкавиците ще свалят, защото честно казано, досега Путин е проявил огромна сдържаност, огромно търпение. Той не иска война със Запада. Ако той го иска, бракът вече го има.

              Но ако се намесим в Западна Украйна, край. Ще бъдем в пълна война. Знаеш ли, мисля, че сгрешихме.

              Путин направи много речи през последните 20 години, повтаряйки многократно, не напредвайте границата към Русия.

              Не се опитвайте да превърнете Украйна във враждебен актьор с враждебни намерения спрямо Русия.

              Това, което се случва в Украйна, е от екзистенциален стратегически интерес за Русия, точно както на теория случващото се в Мексико е от екзистенциален стратегически интерес за нас.

              Русия искаше да сложи край на потисничеството на руснаците, живеещи там, и нямаше да предаде Крим.

              Защо отиде в Крим? Причината да отиде в Крим е, че се страхуваше, че ще бъде превърнат в американска военноморска база.

              Байдън каза: Нашата цел е смяна на режима в Русия. Нашата цел е да се отървем от Путин и в крайна сметка целта ни е да разделим Русия на съставни части и след това да я експлоатираме.

              Всички негови поддръжници, неговите ръководители, всички в лагера на глобализацията знаят, че това е истината. Нищо от това не е новина.

              И накрая, каза Путин , стига. Спри. И създадоха стратегическа защита.

              Сега те имат сила, която може да стигне толкова далеч, колкото е необходимо, дори до полската граница. Те имат план за 31-месечна война срещу нас, ако настояваме да се бием с тях.

              И ние не сме в състояние да водим война.

              Не можем дори да набираме хора в армията на Съединените щати или в морската пехота. Морските пехотинци тичат наоколо, опитвайки се да вербуват нелегални и биват насърчавани да го правят от ръководството.

              Това ли искате от сухопътните сили, да се биете за тази страна?

              Забрави,. Няма да се получи“.

              https://twitter.com/ivan_8848/status/177333...n-tis-rosias%2F

              Коментар


              • barbaron, риска с руснаците е да не ти обърнат внимание и да не те отразяват въобще че съществуваш. Украйнските олигарси и върхушка са виновни за конфликта и го направиха точно защото руснаците им казаха че няма да им обърнат внимание и даването спира. И за нас така и всички които са против тях това ги чака. На нас е достатъчно да ни спрат горивата, да не ни дават петрол, а в момента имаме защото все още продават. Не е да не се е случвало, хората имаха коли и стоят а народа почна да върви пеш - една заплата 70 литра гориво, а повечето хора електромобил не могат да си купят защото няма да го ползват, електромобил трябва да се ползва иначе си отписваш парите похачени за него, максимум 10 години и може и 500к клометра да си изминал, а може 50-70к.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
                  Какво за Косово? То не е присъединено към нито една друга държава.
                  Ама може да се откъсне от Сърбия? И каква е разликата за сърбите в него?

                  Коментар




                  • Чета репликите и си мисля:
                    Горката България, още 100 години ще е под руско иго !
                    Last edited by barbaron; 01.04.2024, 13:38.

                    Коментар


                    • Подлогите на Зеленски... one by one...

                      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                      Коментар


                      • Руснаците решили да се предадат, ВСУ много силни, много подготвена армия и те не можели да им се противопоставят. Затова решили да се предадат, но няма да капитулират защото ще вземе Русия да стане новата Япония или Германия по икономика, а те в никой случай не искат.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          Тая лодка ще потъне много зрелищно и тържествено

                          Коментар


                          • https://www.youtube.com/shorts/xoA7wD8mnlQ Българин сваля слава на украйна в пловдив

                            Мобилизация в украйна- https://www.facebook.com/watch?v=288274577453484 хахахаха
                            Last edited by v_tin; 31.03.2024, 23:15.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

                              То вече знаеш ли кое е истина и кое дезинформация. Тази мисля е истинска
                              охоо, елфчето баболюбче май ще усети руско влияние в ивицата газа
                              препоръка е

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

                                5 мин. гледам стърчащия крак
                                и не мога да разбера на кого от двамата е
                                То вече знаеш ли кое е истина и кое дезинформация. Тази мисля е истинска

                                Коментар

                                Working...
                                X