Първоначално изпратено от Агро
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнениеКакво доживяха бедните русоробчета! Да се радват, че украинците не са им развалили парада в Москва! Горките хич не помислят, че това не е защото украинците не могат или ги е страх да го направят.
Но виждам русофили да се подиграват на омърлушени русофоби - предатели - либерасти за глупостите изписани и говорени дни наред ....
Двете неща са различни колхозник ....
Четене с разбиране се възприема до 3 ти клас ....... Май не си ходил много в агро школото ......Last edited by Сибирския Бръснар; 09.05.2025, 17:17.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
А защо му е на Зеленски да пуца по Москва баш сега? Да не би Путин да стреля по Макрон, Сунак и Урсулата, докато са били в Киев?
Си, Вучич и Фицо са жив щит. А Покровск си е все толкова непревзет, при все парадите.
Според мен трябва да попиташ мароканското френч , руското габровче или заткитьо ....
Те стоварваха дронове цяла седмица през половин час .............
Ни Кремъл , ни Краснай Площадь останаха ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеСЛАВА НА РУСИЯ и на мен РОСИЯМИР - СЛАВА
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеСЛАВА НА РУСИЯ
- 1 like
Коментар
-
Путин дава команда УРА !!! На парада ............
https://www.facebook.com/reel/720166630346376
В Габрово на Именния ден сигурно има и ЗАРЯ ....
Коментар
-
Tepix, ти гледа ли го, от колко държави са там, от време на време споменават за военни части които участвали в конфликта в Донбас и основно повода е 80 години от края на войната. Ако не бе такава ситуацията и украинците щяха да са там. Но разбра се наистина че някой може да контролира ВСУ, което е обнадеждаващо защото конфликта може да бъде спрян и да се реши така както и без това ще се реши - с преговори. Значи може, не е невъзможно.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнениеТръм се е скарал на Зеленски да не пуцат, защото Си е там и ще се напрегне. Явно е хванало дикиш и ще му държи влага, а може и да е част от договорките за мирен процес - who knows... но факт е че и един дрон не е гръмнал наблизо, т.е. някой контролира Украйна.
Някой да му метне топче тоалет - папир .........
Дрони - НЕТ ....как Я ему сказальLast edited by Сибирския Бръснар; 09.05.2025, 17:03.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Руско ( така най вероятно са викали на галено на Росимирчо) ......... Къде са ти хилядите дронове , със които опищя форума една седмица ще ще се стоварят на Красния Площадь .....бе Руско ????
Де са ???
Всичко ти е фейк на тебе ... името ...постовете , мислите ...ваксините ....всичко ....
- 1 like
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Знам че съм отрепка и национален предател, ама либерасто- соросоидите като ми плаща по 100 долара заплата, за тези пари съм готов дори и българска кръв да проливам.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !!!
ДЕНЯТ НА РОССИЯ , Росимире..................
Много не трябва да се чуди човек , защо мама и тати са те кръстили на РОССИЯ ............
СЛАВА НА РУСИЯ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнениеТръм се е скарал на Зеленски да не пуцат, защото Си е там и ще се напрегне. Явно е хванало дикиш и ще му държи влага, а може и да е част от договорките за мирен процес - who knows... но факт е че и един дрон не е гръмнал наблизо, т.е. някой контролира Украйна.
Си, Вучич и Фицо са жив щит. А Покровск си е все толкова непревзет, при все парадите.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар