Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Изпреварил си ме. Мъск=Тесла.
То там е и проблемът. Не може да си хем капиталист хем бюрократ. Все едно да си хем съдия, хем адвокат. Е как да стане? Не става.
И за тръмп важи същото или си частник капиталист или си държавник президент. Държавата не е фирма.
И не върви, след като си избран президент да вървиш да рекламираш на една частна фирма продукцията. И съответно пазарите си реагират на риска два некомпетентни идиота да си разиграват коня.
Дяволска дихотомия. Неразрешимая в една демокрация.
Как беше по Нютон - всяко действие си има равно по сила и обратно по посока противодействие. Пинокчо да ме поправя, че физиката ми е ръждясала на̀ука
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Виждат се ясно- американците в момента водят преговори да купят големи дялове( на преференциална цена) в северен поток и компаниите които го обслужват-тоест едно 30% от парите от продажба на руски газ в Европа ще отиват в американците
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеГледайте всяко видео на Хазин на скорост 1.75, иначе ще заспите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеЕто ви едно видео, където да ви стане ясно за какво става въпрос. Ако някой плюе, защото това е руско видео на банално известния Хазин, иначе никога няма да разберем какво се случва, нека опита да го опровергае дори само по една единствена точка.
https://www.youtube.com/watch?v=cpRN...channel=Khazin
Видеото може да бъде изгледано и от пенсионери, без да се притесняват, че някой им вземе пенсията през това време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Виждат се ясно- американците в момента водят преговори да купят големи дялове( на преференциална цена) в северен поток и компаниите които го обслужват-тоест едно 30% от парите от продажба на руски газ в Европа ще отиват в американците
D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Знам, че цивилизованият човек трябва да се бори със зъби и нокти срещу варварите. Иначе пак ще влезем в цикъл от поне десет века тъмнина.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Защо да го притиска, като те имат общи задачи за решаване? Ти не виждаш общите им интереси, нали?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеОфициално- Путя се е съгласил на прекратяването на огъня, но имал някои въпроси
Сега ще видим дали Тръмпи ще има топки да го притисне заради " допълнителните въпроси" както направи с Украйна или пак ще играе по свирката на Путя( което е по- вероятния сценарии)
Да приеме примирие в момента когато руското настъпление си върви като валяк по целия фронт, означава да предаде народа си както е направил гореспоменатия клетник сключвайки мир с разгромения Фридрих II.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеЗащо да го притиска, като те имат общи задачи за решаване? Ти не виждаш общите им интереси, нали?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеОфициално- Путя се е съгласил на прекратяването на огъня, но имал някои въпроси
Сега ще видим дали Тръмпи ще има топки да го притисне заради " допълнителните въпроси" както направи с Украйна или пак ще играе по свирката на Путя( което е по- вероятния сценарии)
- 1 like
Коментар
-
Официално- Путя се е съгласил на прекратяването на огъня, но имал някои въпроси
Сега ще видим дали Тръмпи ще има топки да го притисне заради " допълнителните въпроси" както направи с Украйна или пак ще играе по свирката на Путя( което е по- вероятния сценарии)Last edited by mitko2848; 13.03.2025, 19:05.
- 3 Харесвания
Коментар
-
А, това няма как да го знам. Знам простички конкретни работи аз. Например: настъпи ли веднъж варварщината и дръпне ли някоя държава назад, после са необходими столетия нещата да се оправят. А винаги сме само на крачка от варварите, сатрапите и диктаторите.
Знам, че цивилизованият човек трябва да се бори със зъби и нокти срещу варварите. Иначе пак ще влезем в цикъл от поне десет века тъмнина.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Аз не се радвам, не съм и русофил. Просто го играя адвокат на дявола.
Знам, че цивилизованият човек трябва да се бори със зъби и нокти срещу варварите. Иначе пак ще влезем в цикъл от поне десет века тъмнина.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар