IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Има и нещо повече от психологическа гледна точка.
    ТЕСЛА=МЪСК
    МЪСК=ТРЪМП
    Следователно ТЕСЛА=ТРЪМП !!!

Тоест на марката ТЕСЛА ще си отмъщават не само хората, намразили Мъск, ще си отмъщават и всички останали, намразили Тръмп, а това е повече от половината свят. И заащо ще си отмъщават точно на ТЕСЛА? Ами защото няма как, по какъв начин, и на кого другиго да со отмъстят. Тоест марката ТЕСЛА стана заложник на политиката на Тръмп. Мъск и той е в кюпа, но той е само един полезен идиот, правещ връзка между Тесла и Тръмп.

Помислете си и за други подобни случаи:
    1. Хората по света си отмъщават на руснаците, а не на Путин, просто защото няма как да отмъстят на самия Путин.
    2. Хората в България си отмъщават на Митрофанова, а не на Путин, по същата причина - защото няма как да отмъстят на самия Путин.

Този бойкот, това отмъщение може да се разшири не само до Тесла или до руснаците, може да се разшири и до всички руски или американски стоки например, които хората няма да ги купуват. Вероятно го има вече и това, но все още не го е забелязала статистиката.

Има и още нещо в Българските условия:
    РАДЕВ=ПУТИН
    Следователно посмъртно няма да гласувам на него на следващите избори. Посмъртно няма да гласувам и за проруски президент или за такъв, издигнат от проруска партия.

Това отмъщение към руснаците и към Тесла не е само сега. То си остава за цял живот. Докато съм жив няма да си купя Тесла. Докато съм жив, ще оплювам Путин, Тесла, Мъск и Тръмп. Докато съм жив няма да си купувам руски стоки. Докато съм жив ще мразя и презирам всички руски копейки или партии, и няма да гласувам за тях. И ако ми се отдаде възможност, ще им отмъщавам навсякъде и във всичко, което ми се отдаде като възможност.
    Печелиш с нокаут

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Изпреварил си ме. Мъск=Тесла.

То там е и проблемът. Не може да си хем капиталист хем бюрократ. Все едно да си хем съдия, хем адвокат. Е как да стане? Не става.

И за тръмп важи същото или си частник капиталист или си държавник президент. Държавата не е фирма.
      И не върви, след като си избран президент да вървиш да рекламираш на една частна фирма продукцията. И съответно пазарите си реагират на риска два некомпетентни идиота да си разиграват коня.

Дяволска дихотомия. Неразрешимая в една демокрация.

Как беше по Нютон - всяко действие си има равно по сила и обратно по посока противодействие. Пинокчо да ме поправя, че физиката ми е ръждясала на̀ука
      Няма нищо за поправяне, точна си като формула на Нютон

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Виждат се ясно- американците в момента водят преговори да купят големи дялове( на преференциална цена) в северен поток и компаниите които го обслужват-тоест едно 30% от парите от продажба на руски газ в Европа ще отиват в американците
        Не, не, има цяла макроикономика зад цялата тази работа. Учил ли си нещо по икономика? Знаеш ли какво е това - макроикономика?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Гледайте всяко видео на Хазин на скорост 1.75, иначе ще заспите
          Опровергаваш ли го с нещо или си приказваш пенсионерската?

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
            Ето ви едно видео, където да ви стане ясно за какво става въпрос. Ако някой плюе, защото това е руско видео на банално известния Хазин, иначе никога няма да разберем какво се случва, нека опита да го опровергае дори само по една единствена точка.
            https://www.youtube.com/watch?v=cpRN...channel=Khazin
            Видеото може да бъде изгледано и от пенсионери, без да се притесняват, че някой им вземе пенсията през това време.
            Гледайте всяко видео на Хазин на скорост 1.75, иначе ще заспите

Коментар

Виждат се ясно- американците в момента водят преговори да купят големи дялове( на преференциална цена) в северен поток и компаниите които го обслужват-тоест едно 30% от парите от продажба на руски газ в Европа ще отиват в американците
              Руснаците не обичат посредниците, няма и гаранция че Европа ще купува през посредници. Не знам.
              D.Y.F-091066

Коментар

Знам, че цивилизованият човек трябва да се бори със зъби и нокти срещу варварите. Иначе пак ще влезем в цикъл от поне десет века тъмнина.
                Варварите отдавна са из Европа. Десетте века тъмнина са ни почти в кърпа вързани. А цивилизованият човек се отдава на мечти, спасява климата и раздава плюшени мечета.

Коментар

Защо да го притиска, като те имат общи задачи за решаване? Ти не виждаш общите им интереси, нали?

Коментар

Официално- Путя се е съгласил на прекратяването на огъня, но имал някои въпроси
                    Сега ще видим дали Тръмпи ще има топки да го притисне заради " допълнителните въпроси" както направи с Украйна или пак ще играе по свирката на Путя( което е по- вероятния сценарии)
                    Изглежда някои хора бъркат Путин с клетия император Петър III. Не само че го бъркат с него Ами и смятат че Путин не е наясно по каква причина Петър III е бил сполетян от клетата си съдба.
                    Да приеме примирие в момента когато руското настъпление си върви като валяк по целия фронт, означава да предаде народа си както е направил гореспоменатия клетник сключвайки мир с разгромения Фридрих II.

Коментар

Защо да го притиска, като те имат общи задачи за решаване? Ти не виждаш общите им интереси, нали?
                      Ама това е Митко, моля ти се !

Коментар

Официално- Путя се е съгласил на прекратяването на огъня, но имал някои въпроси
                        Сега ще видим дали Тръмпи ще има топки да го притисне заради " допълнителните въпроси" както направи с Украйна или пак ще играе по свирката на Путя( което е по- вероятния сценарии)

Коментар

• Официално- Путя се е съгласил на прекратяването на огъня, но имал някои въпроси
                          Last edited by mitko2848; 13.03.2025, 19:05.

Коментар

А, това няма как да го знам. Знам простички конкретни работи аз. Например: настъпи ли веднъж варварщината и дръпне ли някоя държава назад, после са необходими столетия нещата да се оправят. А винаги сме само на крачка от варварите, сатрапите и диктаторите.

Знам, че цивилизованият човек трябва да се бори със зъби и нокти срещу варварите. Иначе пак ще влезем в цикъл от поне десет века тъмнина.
                            Нищо не могат да ти направят ако не тръгнеш на война, и територия не могат да ти отцепят, защото силите им за конвенционална война стигат за 30 км. ивица на бойните действия. Всички като се напънаха направиха 30 км. война широка, от тук до по следващото голямо село.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• И Радев е прав, те не искат да признаят резултата на бойното поле, а искаха да се бият защото си мислеха че ще победят Русия..Резултата е ясен - загубиха още територия. Приемат го за да си ограничат щетите, и повече никога не се занимават да дразнят Русия.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Аз не се радвам, не съм и русофил. Просто го играя адвокат на дявола.
                                А, това няма как да го знам. Знам простички конкретни работи аз. Например: настъпи ли веднъж варварщината и дръпне ли някоя държава назад, после са необходими столетия нещата да се оправят. А винаги сме само на крачка от варварите, сатрапите и диктаторите.

Коментар

Working...
                                X