IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
    Ей,Трейдърче,опасна работа си.....От 20 години съм във форума и чак сега ми светна,защо никога не цитираш даден потребител с цялото му мнение,а пишеш само никнейма му...По този начин намаляваш с почти 100% вероятността мнението ти да бъде изтрито, поради - Причина: Отговор на изтрито мнение.Току-що видях ,че Рублата ми е изтрил мнение с причина - Отговор на изтрито мнение ...За да го напиша тоя,изтрития пост, "изхарчих" цели десет минути да се ровя из досието ти и да цитирам 5-6 теми,които си ги отварял преди петнайсетина години ....

    ПП Трейдърче ,за румънската и нашата борса пак не можах да схвана,какво точно искаш да кажеш....
    Не разбирам защо се занимаваш с него! Едно време имаше един лаф ,, да спориш с радиоточката". Тези хора там зад този никнейм никога няма да те оставят твоят пост да бъде последен. Просто това са им част от указанията. Не си губи времето да влизаш в спор с радиоточка

    Коментар


    • Има Геран 2, който е електрически и сега имат Геран 3 който е свръхзвуков с реактивна тяга. Шахеди не им трябват. Геран 2 го правят от почти една година и имат бройки защото имат технология за отливане от кевлар с която може от един калъп да се вадят на по малко от 1 час отливка. Да кажем че за 24 правят 24 отливки, за месец правят 700. Смятайте какви са количествата, те сега не намаляват оръжията а ги натрупват. Днес украинците им направили нещо, утре ще отговорят с 10 пъти по толкова. Рафинериите им си работят, поправят ги, но на украинците електроцентралите никой няма да им ги възтанови защото по западните стандарти струват луди милиарди не само атомните централи. Те един мост на който могат да му извадят накъсаните железа от водата, да ги заварят и отлеят нови колони само няколко не го правят и щял да струва десетки милиарди, а когато го направят може и до 100 да го докарат. Украинците нови централи няма да имат ако не си ги направят сами, бомбаджиите ще трябва да се преквалифицират в строители.
      D.Y.F-091066

      Коментар



      • Коментар


        • Добро утро ребятки,
          откак Иран го закъса, шефчето ви вече и 3 контейнера шахеди не може да пръцне:

          " Силы ПВО ночью сбили 13 из 13 "Шахедов", атаковавших Украину"

          Click image for larger version

Name:	kukli.jpg
Views:	3
Size:	78.1 КБ
ID:	4173476

          Коментар


          • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

            [ATTACH=CONFIG]n4173431[/ATTACH]
            Затка , що са те облекли с Руска носия тука...

            Искаш като соската ли ?


            СЛАВА НА РУСИЯ !!!
            СЛАВА на ПУТИН .
            ....

            Коментар


            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение


              В результате атаки на аэродром в Джанкое погибли 30 оккупантов и еще около 80 ранены

              Как сообщает "Крымский ветер", в сторону Джанкойского района полетели вертолеты, которые, предварительно, используются для транспортировки раненых. Также сообщается, что самолеты перебрасывают на аэродром Кировское.
              Още малко в този дух, и си победил Путин. Дерзай, Балба.
              Last edited by RUBLA; 18.04.2024, 10:44. Причина: Спазвайте добрия тон!

              Коментар


              • Новый пакет помощи Украине от США предусматривает $61 млрд для Киева и союзников и передачу ATACMS

                Click image for larger version

Name:	Zaz.jpg
Views:	1
Size:	44.3 КБ
ID:	4173453

                Коментар


                • В момента има риск от много голяма криза, която няма да изтрие дълговете а ще умножи тежестта им. Това ще стане защото Украйна продължава, но тя ще загуби най много.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Retro_696, ами по него време нали пред очите ни се затриваше нашата борса ако си спомняш и у нас битуваше схващането че ще е здравословно, в Румъния държавата инвестира пари за да подкрепи борсата, изкупи акции да спре сриването им. Мина достатъчно време и вече може да се види колко е здравословно, много добре знаем че фондовата борса е машина за емитиране на стойност. И тогава писах - нещо като се срине 90%, то повече не възкръсва. А на колко фирми физическите активи бяха дори просто затрити от тези които реално се разпореждат с тях. Сега някой може да каже - откраднаха ги, но не всички и предимно ги затриха. Тон даваха САЩ и твърдяха че било здравословно, което е невярно. Там знаеш ли колко съм чел какво се е случвало с физически активи придобити от банките - захвърлени направо и подложени на варварски вандализъм и това било здравословно. Разбира се че продаваха заложените чрез репата акции с цел да ги купят после евтино..е не успяха и инкасираха загуби в много случаи. Не съм искал да го кажа, то се виждаше какво става.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Ей,Трейдърче,опасна работа си.....От 20 години съм във форума и чак сега ми светна,защо никога не цитираш даден потребител с цялото му мнение,а пишеш само никнейма му...По този начин намаляваш с почти 100% вероятността мнението ти да бъде изтрито, поради - Причина: Отговор на изтрито мнение.Току-що видях ,че Рублата ми е изтрил мнение с причина - Отговор на изтрито мнение ...За да го напиша тоя,изтрития пост, "изхарчих" цели десет минути да се ровя из досието ти и да цитирам 5-6 теми,които си ги отварял преди петнайсетина години ....

                      ПП Трейдърче ,за румънската и нашата борса пак не можах да схвана,какво точно искаш да кажеш....

                      Коментар


                      • satz, Русия има проблеми, но те не са по различни от тези на другите които са против нея сега..Ако Украйна спре конфликта ще получи сериозно виртуално финансиране от ЕС, от тях зависи дали ще го превърнат в огромно реално. Но трябва да се прекрати този конфликт, само с позитивно мислене не става, трябва действие позитивно.
                        Last edited by supertrader; 17.04.2024, 22:08.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Retro_696, и като нямаме фондова борса като Румъния където държавата се намеси не сме ли в пъти по зле от тях сега. И по другите мога да напиша пак същото сега. Левчето да стане лъвче може и сега може. Виж за ЕС стана така че излиза че съм се заблудил, но отнези които го създадоха бяха яки хора, дойдоха сега тези от които нищо не става. Германия като страна изградила общество което е най организирано и да е ядро на ЕС не бе лоша идея. Само с демографията са пълен провал и то отдавна. Още 91 година като влезеш в Лидъл там да кажем, дума няма беше зареден и добре направен но изглеждаше грозно спрямо България, защото тук имаше едни кафенета и лятото бяха пълни с млади и красиви хора, а там само старци и няма какво да се лъжем - младостта е красива. Само заради това не си ли заслужава да се подържа добра демография и населението да не застарява. За иномиката, силата на държавата какъв фактор е демографията не казвам защото това са користни подбуди.
                          Last edited by supertrader; 17.04.2024, 21:46.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                            ......

                            СЛАВА НА РУСИЯ !!!!
                            Ще ги смаже !!!

                            Както съм казал ..................
                            Click image for larger version

Name:	otSOSALA.jpg
Views:	1
Size:	52.4 КБ
ID:	4173431


                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

                              Достатъчно съвременни оръжия не се дават на Украйна под никаква форма нито заем- наем нито подарък- щели да ескалират войната. Те руснаците само ядрена бомба не са ползвали досега срещу украинците, но на украинците не се дават ракети дори с 300 километра радиус..... Пак казвам че ще си носят последствията американците. Дано поне Европа се организира и стане ЕСЩ( европейски съединени щати)със собствена армия и външна политика, че е най- добре човек да разчита на себе си .
                              мм и защо ли правят така??

                              европа нищо не може да организира
                              външна политика се прави от политици, не от зависими отрепки
                              препоръка е

                              Коментар


                              • ...А ето и нещо около Телеграм:
                                https://youtu.be/0cyOY06v1Mg?si=mNAtgyVTNAgHwed0

                                Коментар

                                Working...
                                X