bota156, нищо няма да стане, Израел са ментърджии големи, и те са за това САЩ да им дава, няма да дава само на Украйна. На теб известно ли ти е нещо, което да е направено в тази страна различно от оръжие ? Май няма нищо израелско до сега, може някой ден да има. Днес се бият с арабите, утре се женят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
bota156, нас ще ни съборят първо с приемане на еврото както сме във валутен борд. Аржетина махна нейния и от тогава са в амок. Ние така и не достигнахме това финансово развитие да можем да излезем от валутния съвет и да въведем пазарен курс на лева към еврото. Те си представят че България има 20 милиарда евро да ги похарчи за тази екстра - да си купи членство в ЕЗ. Валутния съвет се случва чрез еврото в частни банки на които БНБ е предоставила съответните суми в левове, които те гарантират с наличностите си в евро, в БНБ едва ли има евро, но тя си го е купила с левове и може да го поиска. Ще получат милиарден превод точно на муцуцок в ЕЦБ само ако се навият да му плащат много сочна лихва. Т.е. ЕЦБ да си ни преведе 25 милиарда евро както е и редно, присъединяват икономика с БВП към 50 милиарда евро.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
И кога перси са убивали българи ???? За евреи - знам..... Но перси......
Пак си я измукал тази фактология от най тъмни дебри , затка......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеСмешен плач пинокио, Израел официално е във война със Сирия и Иран. като Иран нееднократно е заявявал че иска да избие евреите... Еми предоставят му за стотен път възможност
А би ли споделил, защо си загрижен за правата на хора убили българи в България? (минимум атентата в Бургас)
Пак си я измукал тази фактология от най тъмни дебри
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
А пък ти откъде черпиш това си глуповато вдъхновение е истинска загадка. И наемник да съм на подобна пропаганда, би ми било трудно да вържа и две приказки, тъй като няма грам логическо и познавателно съдържание в това. Ще ми трябва аутокю с големината на светлинното табло на националния стадион, за да се справя.
Тази абезяна на аватара , май не е случайна......Предупреждава че написаното от въпросния ник , може да е като извадено от маймунски г...з
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение...
Впрочем имам информация, че Баташкото клане е инсценировка на Сорос, за да купи на безценица небостъргачите на Коч в Галата.
освен това е предсказано от Ванга !!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Па те не са съседи - как да им откъсне. Понякога ме удивяваш - усещаш ли, че за да ударят Иран, еврейците са минали през териториите на 2 (две) суверенни държави! Две! И са ударили трета, която също е суверенна -това как е, добре ли е? Иначе Израел е отнел достатъчно територия от съседите си и е извършил етнически прочиствания в мащаби, които орките никога няма да могат да догонят (процентно). И въпреки това на мен не ми пука, точно както не ми пука и за Украйна - обаче лицемерчетата с жусуи нещо пак въртят задните части, за да се нагодят. А това вече не е ок - ако си мъж, селдва да имаш принципна позиция и да я следвашНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
отваряш Уики или питаш ИИ какво е "сламен човек", после прочиташ пак какво си написал и се пробваш да анализираш как си изпълнил на 100% предписаниятаНе, нищо от това не съм казал и не съм избягал пък от това, което вече съм казал, ще пробвам отново:
- водя се само от българската позиция, т.е. какво е добро за България
- след това се водя от истината
- и на трета място се водя от реалността такава, каквато е, а не такава, каквато ми се иска
Така, с оглед на горното, което явно не си разбрал, пак да го кажа:
- САЩ си играят тяхната игра и не се съобразяват с никого
- Израел, също като САЩ, си играят тяхната игра и не им дреме за никого
- Орки 1 се пробват да играят тяхната си игра, но с редица ограничения заради нефелността и слабостта на Путлер
- Орки 2 се пробват да си удържат измислената държавица от тотален разпад, защото няма как да върнат времето назад, а и нямат вече избор
- Китай си играе неговата игра, но с огромен лаг във времето, щото те по принцип не бързат
- ЕС, част от което сме ние, се чуди накъде да си завърти задника, за д ане би някой да се разсърди, че не ни е онодил навреме и с достатъчно качество
така достатъчно ясно ли е - аз се кефя и на САЩ, и на Израел, защото са абсолютно безпардонни и налагат своето със сила без да се съобразяват - една велика сила прави точно това. Орките се мъчат, но не им се удава по една или друга причина, докато ние - е, вече го казах. И това е драма, при това голяма. Поне според мен - ти си се отвличай с гълби, кемтрейлсове и пет джита, без да видиш същината
... кажи пак как Германия не искала да публикува ЕГН-тата на избитите в лагерите евреи, за да не лъснела Холокост измамата.
Да се чуди човек отде толкова самоубийства сред немските съседи на лагерите, откъде толкова ПТСР сред американските освободители, както и откъде се намериха тия милиони ползвани зъбни коронки, очила, обувки и часовници, както и такова количество черепи.
Впрочем имам информация, че Баташкото клане е инсценировка на Сорос, за да купи на безценица небостъргачите на Коч в Галата.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
И колко земи откъсна Израел от Иран дотук? Колко референдума проведе на иранска територия Израел, че изобщо да се говори за "нахлуване"?
Лоботомия барабар с костния мозъкNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
И колко земи откъсна Израел от Иран дотук? Колко референдума проведе на иранска територия Израел, че изобщо да се говори за "нахлуване"?
Лоботомия барабар с костния мозък
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениедрън дрън, защо ви е важно толкова много да лъжете?
аре поплачете си
"Некоторые иранские сторонники жесткой линии говорили смело, но они не знали, что должно произойти! Они все уже МЕРТВЫ"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Нали така задаваше и въпроса за Русия - защо е нахлула в Украйна, след като никой не я е нападал. Защо Израел нахлу в Иран, след като никой не ги е нападал?
Лоботомия барабар с костния мозък
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар