Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Мдам. Друго си е демократично да те оставят да пукнеш без зимни дрехи в някой сибирски зандан. Справка: Навални.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Мдам. Друго си е демократично да те оставят да пукнеш без зимни дрехи в някой сибирски зандан. Справка: Навални.
Както казваше Булгаков,
...Животът е краен а понякога - и внезапно краен.
Коментар
� -
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Припомни ми, моля, от колко години все санкции налагат?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Стига де, дори и без очила се вижда, че Франция не е с GDP per capita (PPP) $ in 2011 prices през 1989 от 29 000, а не повече от 25 000 - наистина спориш само за спорта - очевидно е, че ръстът в периода 1945-1989 в комунистическа България и жусуи Франция е еднакъв - при едните от 2 до 10, а при другите от 5 до 25. понякога наистина не те разбирам?!?!
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Те това правят, само че са забравили да отменят гласуването.
Два пъти го гледах снощи този твоя Хазин. Не е глупак и не е кой да е.
Когато ми изтипоса подобен анализ за руската икономика ще го призная. И как се вписва Русия в целия този джаз ще го призная.
Основната му теза се гради на нещо дето май го бил казал бернанке май през 2012 или май през 2015. Много вяла доказателствена част - оттам изгражда конструкция, но Русия стои встрани от тази ментална конструкция.Last edited by Selena2024; 14.03.2025, 15:06.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Верно ли?И откъде идват денгите в руският бюджет?Основно от продажбата на нефт и газ. А Тръмп има начини да ограничи тая продажба. И тогава само с една"Катюша"ще го карат руснаците.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеСанкциите, като лост за въздействие, биха били по-ефективни при едни други условия. Изчерпаха се като вариант. Досега минаха...колко бяха...15÷20000? Още (+/-)10000, колко да са?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеСанкциите, като лост за въздействие, биха били по-ефективни при едни други условия. Изчерпаха се като вариант. Досега минаха...колко бяха...15÷20000? Още (+/-)10000, колко да са?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Мислех те за по-умен, затова ти пратих биткойнчета да си купиш шампанско
Иначе би трябвало да забележиш, че "измислените цифри" съм ги взел
от твоята и на твоя опонент графики
Старшина от ВВ, с другите ти "мъдрости" няма да си губя времето, момчето ти е отговорило перфектно
Младежът ти говори за графиката на френската следвоенна икономика.
Публиката се чуди как стигаш до заключението, че:
"ръстът на gdp per capita На колонията България и колонията Франция
за периода 1945-1989 е еднакъв (даже нашия май е повече)"
при тези данни за GDP per capita (PPP) $ in 2011 prices:
България: 1944 г.: $2 000, 1989 г.: $10 000
Франция : 1944 г.: $4 000, 1989 г.: $29 000
Освен това сигурно знаеш, че е много по-лесно
от 20 км/час да достигнеш до 100 км в час,
отколкото
от 40 км/час да достигнеш до 290 км/часNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Точно така е-аз като разправях,че Тръмп няма да играе в полза на Путин ме оплюваха във форума.
При чичо Дони няма 5-6-човекът наистина иска мир в Украйна. И ако някой не ще мира,му предлага секира.Путин ако е умен ще му приеме условията,докато Русия напълно не се срине финансово.А Тръмп има начини да го направи.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Те и сега ще те оплюват.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИ каква стана тя-уж Тръмп беше агент на КГБ,а се оказва, че защитава украинските интереси.Възобнови доставките на оръжия и разузнавателна информация, а ако бункерния откаже примирие го чакат сериозни санкции.
Коментар
� -
Точно така е-аз като разправях,че Тръмп няма да играе в полза на Путин ме оплюваха във форума.
- 1 like
Коментар
�
Коментар