IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Арестович казва че всякакви военни сражения са безсмислени, а някакъв руски специалист пък казва че ударените енергийни обекти от руснаците в Украйна били поправими. Руснаците можели в кратки срокове да ги поправят.
    В Одеса щом има много евреи значи са комунисти, евреите са комунисти и дори фамилиите които държат финансите в САЩ са комунисти, те нямат лична собственост знаете ли ? Нещо да кажете за комунетата ?
    Last edited by supertrader; 10.04.2024, 16:46.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
      Не искам да злорадствам, ама не беше ли редно първо да си ремонтират язовирите и да си оправят дигите и тогава да ходят да "асвабаждават" Източна Европа от перспективата за европейски жизнен стандарт?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
        Одеса е руски град, с преобладаващо еврейско население. А ти, си никому неизвестен бръмчител.

        Коментар


        • Tepix, това не е най богатата на ресурси територия, най богата е Южна Америка.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Подарък за обожателите на Путлер:

            https://t.me/Istinataa

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

              Те не, че нашите тук, примерно, са си свършили работата на местно ниво..Виж в Карлово да речем, какво става.
              Нямам наблюдение да имаме претенциите за световна суперсила, 17 млн км2, геополитически полюс и да сме най-богатата на ресурси държава в света.

              Сега, че някой местен олигарх е окрал парите за язовири и диги - хубаво, не е колективен грях. Ма защо след 24 години в Кремъл още има яко кражбА из руската провинция? Нали Путин беше вътворил ред и дисциплина?

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                Не искам да злорадствам, ама не беше ли редно първо да си ремонтират язовирите и да си оправят дигите и тогава да ходят да "асвабаждават" Източна Европа от перспективата за европейски жизнен стандарт?
                Те не, че нашите тук, примерно, са си свършили работата на местно ниво..Виж в Карлово да речем, какво става.

                Коментар


                • Не искам да злорадствам, ама не беше ли редно първо да си ремонтират язовирите и да си оправят дигите и тогава да ходят да "асвабаждават" Източна Европа от перспективата за европейски жизнен стандарт?

                  Коментар


                  • Ако в Русия все още има руснаци, те трябва да осъзнаят, че те стрелят в храма. Те убиват града, който до голяма степен е създал тяхната култура, за чието величие продължават да говорят. Продължават да крещят, че украинският национализъм застрашава руската култура в Украйна, а в същото време самите те бомбардират Одеса, която е един от източниците на тази култура!

                    Една от любимите ми теми в германската културна история е спорът между Томас Ман и Йозеф Гьобелс.., Гьобелс казва: "Германската култура сега ще се справи без г-н Ман." На това нобеловият лауреат Томас Ман отговаря: "Немската култура е там, където съм аз!".

                    Руската култура е там, където е Одеса.



                    Представете си Хитлер да бомбардира Потсдам и Кьонигсберг, или Мусолини да бомби Триест... толкоз за путлер "защитника на Русия" .
                    Русия на Пушкин и Лермонтов я няма!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      https://www.youtube.com/shorts/HYxRUPmqWkw дал приказ нам дяда вова
                      https://www.youtube.com/watch?v=slx40JaHF2g , не е за темата но...
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • РУСКАТА ПРОПАГАНДА В БЪЛГАРИЯ

                        Мрежата за руска пропаганда в България гравитира около “Блиц”, която се свързва с Делян Пеевски. Сайтове за пропаганда бяха създадени през ноември 2022, непосредствено около агресивното нахлуване на путлеристката армия в Украйна. Първо, през март 2022 бяха 7-8, през ноември станаха 370. И те започнаха да разпространяват руски пропагандни послания включително чрез директни преводи от руските медии и военни кореспонденти. Тези сайтове биват ретранслирани в социалните мрежи през хора, на които се заплаща да споделят това съдържание. Тази огромна машина избълва в началото на 2023 над 150 хиляди публикации, които въртят руски опорки.

                        И забележете, какво съвпадение – рязко в същите тези сайтове изгря Делян Пеевски като пръв евроатлантик. Те започнаха да тиражират изцяло новото му лице на евроатлантически ястреб. Като гледам как текат патакламите около правителството, очаквам пак да видим обратния резултат, тъй като самият Пеевски, карайки се с Христо Иванов, тия дни се върна към добре овладяната от него руска реторика.

                        Трябва да кажем, че Пеевски е човекът, който 2013-2014 чрез собствената си тогава медийна група и присъдружни медии, въведе руските пропагандни клишета в българското медийно пространство. През 2013 за първи път тези руски опорки бяха вкарани за омаскаряване на тогавашните протести срещу Пеевски и Орешарски от медиите на Пеевски – “Телеграф”, “Блиц” и т.н. Те започнаха да наричат протестиращите “соросоиди”, “либерасти”, “толерасти”, “гендари” – все изрази, директно взети от руския език. Това са калки от руски език и изобретени от руската пропагандна машина да омаскарява на последните големи протести в Русия през 2011-2012 и след това за всяка гражданска съпротива, която излезе на терен.

                        Този репертоар за омаскаряване награждански, икономически и политически противници на всеки, който ти е неудобен, чрез метода на бухалката, беше вкаран от медиите на Пеевски в България.

                        Коментар


                        • https://www.youtube.com/shorts/HYxRUPmqWkw дал приказ нам дяда вова

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                            Абе то беше добре, ама нещата бе, пусто. Нещата повече да имат излаZ на море.
                            Панченко казва че техните управляващи много отдавна са заплашвали Русия че ако не им дават подаръци, ще минат към САЩ . От 30 години всички управляващи в Украйна са обвинявали Русия, че тя е виновна и ги дърпа назад. Според нея САЩ идват защото те ги викат, а сега Зеленски точно ги шутира. Порошенско иска да избяга от там, но няма къде - в Русия абсурд на негоните митинги обиждаха руснаците, на Запад не го искат също.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Не е ли добре Одеса да е към Украйна за да имат излаз на Черно море и те, защото иначе ще са вечно сърдити.
                              Абе то беше добре, ама нещат бе, пусто. Нещат повече да имат излаZ на море.
                              Last edited by Pyramid; 10.04.2024, 08:07.

                              Коментар


                              • Не е ли добре Одеса да е към Украйна за да имат излаз на Черно море и те, защото иначе ще са вечно сърдити.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X