Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
Майсторска работа: Руски СУ-25 свали руски СУ-25 край Соледар!
https://offnews.bg/sviat/majstorska-...ar-846124.html
- 1 like
Коментар
-
В Украйна руски орки май няма, там орките са украински. Ти като този дето интервюираше пленници - Пита едно на 20 години хлапе, и казва - Ти си агресор, какво правиш в Украйна ? Малкия му отвърна - Ами ти какво правиш в Украйна ?, той - Ами аз тук съм се родил ! Малкия - Ами и аз тук съм се родил ! Те са украинци, ако още не сте разбрали. Има такъв географски обект в Русия, който е наречен Украйна.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
Питането не е русия-украйна, питането беше за израел-иран
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеLast edited by dmm; 14.06.2025, 13:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнениеВярно ли е че железния купол го прекръстили на решетъчния купол
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
и за затки незнаещи руски, но неразличаващи анимация от реалност
[ATTACH=CONFIG]n4278868[/ATTACH]
межпрочим къде им отидоха любимите ахметовци
https://x.com/i/status/1933117512771596797
Гледай го 4 -5 пъти ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
ахахахаха, а бе вярно ли е че петрола ударил 80 долара, ако е толкова , то колко е руския петрол
или само стиска стика...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Агресорът е Русия. Какво правят руските орки на територията на Украйна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнениеахахахаха, а бе вярно ли е че петрола ударил 80 долара, ако е толкова , то колко е руския петрол
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнениеА бе да питам- кой е агресора сега - израел или иран, значи евреите разбомбиха иран. Това дали е тероризъм, обясняват че са ударилиядрени обекти, но снн показва разрушени жилищни блокове и избити жени и деца. Според бг телевизията нощес са убити 20 ирански деца
НЯКОЙ дали ще даде сметка за събиране помощи за иранските деца
- 4 Харесвания
Коментар
-
А бе да питам- кой е агресора сега - израел или иран, значи евреите разбомбиха иран. Това дали е тероризъм, обясняват че са ударилиядрени обекти, но снн показва разрушени жилищни блокове и избити жени и деца. Според бг телевизията нощес са убити 20 ирански деца
НЯКОЙ дали ще даде сметка за събиране помощи за иранските деца
Last edited by dmm; 14.06.2025, 12:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Путин казал, че е много разочарован и ще направи забележка на Израел. Сили за военна помощ нямал, но им казал на иранците да се държат, духом бил с тях. Благодарил на иранците и израелците за допълнителните приходи от повишениете цени на нефта. Смятал да изиграе един казачок и това е засега.
"
ахахахаха, а бе вярно ли е че петрола ударил 80 долара, ако е толкова , то колко е руския петрол
Коментар
Коментар