IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тепихчоо, гледайй.. !

prof. Martin Levi van Crevelde

We possess several hundred atomic warheads and rockets and can launch them at targets in all directions, perhaps even at Rome. Most European capitals are targets for our air force…. We have the capability to take the world down with us. And I can assure you that that will happen before Israel goes under.”

Коментар

• Click image for larger version

Name:	YOQxFNwYTSA.jpg
Views:	1
Size:	25.8 КБ
ID:	4279537

Коментар

• На живо в ефир: Израел удари държавната телевизия на Иран (видео)

Следвайте "Гласове" в Телеграм и Инстаграм

Израел атакува държавната телевизия на Иран. Кадри разкриват как излъчването на живо е прекъснато от взрив. В студиото летят отломки и се носи черен дим.

Напомня ми за едни други ракети които удариха пак телевизия и посолство

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Глупости. Все едно аз да смятам за чистокръвни англичани арабите с британски паспорти,които се биха за Ислямска държава.
          Не са глупости. Особено за хората, които, никога не са били тук. Срещат някакъв, показва български паспорт...Разбираш ли. Първи контакт, първо впечатление.
          Last edited by Pyramid; 16.06.2025, 20:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Би ли ми намерил доказателство за тези си думи?

Ама не "Фък EU" и прочее простотии, от които цял антируски сценарии си измислихте.
            "Келог: Путин е прав, че НАТО води прокси война срещу Русия"

набери това в гугъл и си избери източник

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Много ти разбира балалайката. За чужденците, те може да са всякакви. Просто, хората НЕ правят разлика ежду цигани и българи, да речем: Гледат, български документи, точка.
              Глупости. Все едно аз да смятам за чистокръвни англичани арабите с британски паспорти,които се биха за Ислямска държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Пак се издаваш, че не си българин.Тия са румънци, колкото са българи жителите на Столипиново. И всеки българин е наясно за какви "румънци "става въпрос.
                Много ти разбира балалайката. За чужденците, те може да са всякакви. Просто, хората НЕ правят разлика ежду цигани и българи, да речем: Гледат, български документи, точка.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Тия си ги разправяйте помежду си с Маймуната. След като държавният секретар на САЩ - Рубио, и главният преговарящ за Украйна - Келог, са признали това като главни инициатори именно на този процес, ти какъв се явяваш с твоето твърдение?
                  Би ли ми намерил доказателство за тези си думи?

Ама не "Фък EU" и прочее простотии, от които цял антируски сценарии си измислихте.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                    Купона в бейрут е на макс

https://www.facebook.com/reel/703647...9?locale=bg_BG
                    А в бункерите е пълно с израелски войници - гейове

https://x.com/i/status/1934587131600494618

Същата рота преди нападението ......Баси джендерасите ..............

https://x.com/i/status/1934588795417993463

Коментар

• Купона в бейрут е на макс

https://www.facebook.com/reel/703647...9?locale=bg_BG
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Ако имат бомба , ще стане радиационно интересно!!!
                        Споко, ще я направят, въпреки убийствата, един от комплексите е много надълбоко в планината и до него не могат да стигнат

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Никой не е изкарвал мечката Русия от бърлогата - тя сама се изкара, след като украинското мече реши да ходи при друга, по-добре гледана мечка.
                          Остава въпросът защо предпочита да убие мечето си, вместо то да отиде при друга.
                          Липса на майчински инстинкт ми се чини.
                          Тия си ги разправяйте помежду си с Маймуната. След като държавният секретар на САЩ - Рубио, и главният преговарящ за Украйна - Келог, са признали това като главни инициатори именно на този процес, ти какъв се явяваш с твоето твърдение?

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
                            Сякаш прочетох "Мъжът и жената интимно". Всичко това е вярно, обаче. Проблемът не е в постиженията, а във възможността да запази постигнатото. Защото нещата хич не вървят в добра посока, което не е видно на улицата в Амстердам или Айндховен. Въпросът е защо след всичко разказано от теб Европа се втурна да накърнява интересите на Русия с проксито Украйна и извади Мечката от бърлогата? Това е фундаменталният въпрос. Това бе признато и от днешните шерифи във Вашингтон. Да си припомним думите на Бисмарк, дългогодишен дипломат в Руската империя и познавач на местните нрави - "Знам хиляди начини да изкарам Мечката от бърлогата, но не знам нито един да я върна обратно".Сега ще се милитаризираме поради екзистенциална необходимост - виждаш ли къде е фокусът на глупостта, която допусна Европа? Да, прав си, превърнахме що-годе нормалните отношения на континента в арена на неизбежен сблъсък. Сега развий теорията за чугунените глави, които не вдяват цялата тази проста действителност.
                            Никой не е изкарвал мечката Русия от бърлогата - тя сама се изкара, след като украинското мече реши да ходи при друга, по-добре гледана мечка.
                            Остава въпросът защо предпочита да убие мечето си, вместо то да отиде при друга.
                            Липса на майчински инстинкт ми се чини.

Коментар

• Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение

Доказателства че атентата е направен от хизбула има ли, все си мисля че родната полиция работи повече на вярвайте ми, отколкото да намери това или онова- хеле пък в него случай. Не мисля че полицаите са намерили надпис маде ин хизбула, на такова са способни само англичаните когато търсят башкиров и петров
                              Имаше официално изявление на прокуратурата и следствието. Как са стигнали до тоя извод не знам,щото не съм запознат с разследването.
                              Last edited by mirodes; 16.06.2025, 17:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Добре де ако са цигани, защо не кажат честните западняци че румънски цигани са причинили бунтовете ! Нали са честни уж. Между другото това са отрепките на румънските цигани, сигурно има и нормални хора румънски цигани.
                                Няма и да кажат,щото не е политкоректно.Между другото румънци в ТикТок се оплакват от заплахи срещу тях във Великобритания, дори насилие. Пак добре, че не са цигани от България. А ще се въздържа от коментар дали има нормални цигани.

Коментар

Working...
                                X