IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

Хаха изведнъж млъкнаха като наср.ни! Досега не съм срещнал ни един русороб който да даде смислен отговор на тези въпроси. Винаги след тези въпроси почват с личните нападки и обиди
    Роби няма, объркал си се. Ама какво да речем, всеки решава за себе си. Аз никога не съм и помислял да бягам завинаги. Подлъгах се малко за гурбет но, като видях, че ще изгубя връзката с децата, и се върнах. Има по-важни неща от високата заплата.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      И пенсията идва, и ежемесечните хонорари, чудя се как да ги похарча
      Майкоооууу, жива да не бях

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

За Полша съм абсолютно съгласен, но Унгария е извън всякакви сметки, докато Орбан е на власт. Тъй като рейтинга му пада, а икономиката е в регрес, вероятно ще го наследи консерватор, който обаче няма да е ок с това Русия да го разиграва и ще иска силна Унгария, а не някаква постсъвестка мизерия.

Блока, който се очертава, е Полша-Балтики-Финландия-Чехия-Румъния, вероятно и Хърватия и Словения.
        Силна, колко да е силна унгария, там са едни смешници, че........, никой не ги бръсне за нищо, ако напишеш унгария винетка проблеми ще ти излязат най вероятно ако не хиляди, то стотици постове

Коментар

• Ето го Томск: https://www.youtube.com/watch?v=Rg7T6Hir200
          А сената може само да предложи нещо на конгреса, който да го разгледа и което ако Тръмп не одобри, ще трябва да се повтори процедурата вече с 2/3 мнозинство и без конкретика в случая за кои страни ще се прилага. https://topwar.ru/265039-amerikanski...vija-mira.html Даже если предложенные сенаторами санкции будут одобрены Конгрессом, Трамп может наложить на законопроект вето, и в этом случае авторам законопроекта потребуется 2/3 голосов, чтобы это вето преодолеть.

Коментар

• Забрана на парите в брой предлага френски министър

Актуално
            23.05.2025
            Автор:Обективно

Френският министър на правосъдието Жералд Дарманен предложи премахване на плащанията кеш, твърдейки, че цифровите плащания – включително криптовалутите – са много по-лесни за проследяване от физическите пари и ще помогнат на властите да се борят с трафика на наркотици и други престъпни дейности.

Дарманен заяви в Сената, че „голяма част от ежедневната престъпност и дори престъпните мрежи разчитат на пари в брой“ и заяви, че „краят на парите в брой ще попречи на създаването на пунктове за търговия с наркотици“.

Дарманин, който преди това ръководеше публичните финанси като министър на публичните действия и сметките, призна, че забраната на парите кеш няма да премахне търговията с наркотици, но настоя, че „след като парите са проследими“, става „по-сложно“ както за потребителите, така и за дилърите да избягат от финансовия надзор.

Правосъдният министър заяви, че престъпните групи вероятно ще преминат към използване на криптовалути вместо пари в брой, но твърди, че това ще бъде напредък, тъй като „криптовалутите често са по-лесни за проследяване“ поради блокчейн записите и новите правила на ЕС за наблюдение на транзакциите. Съгласно новата директива на Европейския съвет, която ще влезе в сила през следващата година, доставчиците на криптоактиви ще бъдат задължени да събират и споделят данни за подателите и получателите с данъчните власти, като така на практика се прекратяват анонимните криптопреводи в рамките на блока.

Коментар

• Само в Русия:

https://www.facebook.com/reel/1942656266263544

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                Русия, град Томск ...

https://www.facebook.com/reel/679471157891188

Коментар

• Русия, град Томск ...

https://www.facebook.com/reel/679471157891188

Коментар

• Какъв е резултата от руската пропаганда, която промива мозъците на своите деца:

https://www.facebook.com/reel/588998737542511

Коментар

Да добавя - колко от рос-отрепките в този форум живеят в Русия?

Живеят в Европа или в България, което е същото, а тръгнали да оплюват същата тази Европа.
                      Децата им учат в България или на запад, а тръгнали да оплюват същия този запад.

И на колко от росотрепките във форума спестяванията им са в рубли?

И защо така? Ами национални предатели и отрепки Уотсън ...
                      Хаха изведнъж млъкнаха като наср.ни! Досега не съм срещнал ни един русороб който да даде смислен отговор на тези въпроси. Винаги след тези въпроси почват с личните нападки и обиди

Коментар

В САЩ от 100 сенатора 81 вече подкрепят законопроекта за жестоки първични и вторични санкции срещу Русия. Когато се гласува, мнението на Президента Тръмп няма да има никакво значение. С такова мнозинство дори и президентско вето може да бъде преодоляно.

https://www.youtube.com/watch?v=bPDrQT9QA0E

Така че Путин да се стяга в кръста, щото нищо добро не чака Русия, ако не прекрати тази война.
                        Ето го и на ангийски език, че украинските сензационни канали понякога само глупости говорят да си надъхват народа.

Законопроектът за санкции срещу Русия, предложен от Греъм-Блументал, е получил подкрепата на 81 съвносители в Сената на САЩ.

наистина ще има "братски" американски санкции за Рашастана и ще им секне всичко още тази година, аз все си мисля че до края на лятото всичко ще е приключило.
                        U.S. Sen. Lindsey Graham's push to sanction Russia continues to earn bipartisan support in the Senate.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

За Полша съм абсолютно съгласен, но Унгария е извън всякакви сметки, докато Орбан е на власт. Тъй като рейтинга му пада, а икономиката е в регрес, вероятно ще го наследи консерватор, който обаче няма да е ок с това Русия да го разиграва и ще иска силна Унгария, а не някаква постсъвестка мизерия.

Блока, който се очертава, е Полша-Балтики-Финландия-Чехия-Румъния, вероятно и Хърватия и Словения.
                          И пак ще сме силни в правенето на компоти, с компютрите няма да можем да се справим, за тях трябват над 1 милиард човека. Варианта е да се обединим в голяма държава, първоначално съюз и после държава. Хората ги чакат много трудни времена, големи промени и включително и климатични, застудяване и ще са необходими много горива. Руснаците няма да могат да се справят да отклонят метеоритите сами и никой друг без тях няма да може.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Русия е най-красива след кратък пролетен дъжд!

Last edited by Mateev; 23.05.2025, 16:50.

Коментар

• Съветът на ЕС ще обсъди спирането на правото на глас на Унгария
                              На 27 май Съветът по общи въпроси на ЕС ще разгледа прилагането на член 7 от Договора за ЕС спрямо Унгария, който позволява страната да бъде лишена от правото си на глас, ако "сериозно нарушава европейските ценности".

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

Не , не ми се иска ТСВ , изобщо ....

Ще ми се само Путин да удари и претроши ръчичките на европейските и нашите соросоидо - либерасти.

И както винаги предлагам бас , че ще се случи .....

Аз почти нямам загубени такива....
                                Като започтеш от ковида .... минеш през Тръмп - Президент и "Величие" в Парламента ...и свършиш до по дребни, касаещи я някой активи , я развитие на дадена ситуация .....
                                Като тази отдолу .....на снимката.....
                                Кой Ковид ... онзи, заради който затвориха Москва, заради който имаше седмица без ходене на работа в Русия или заради който набодиха старците с експерименталката "Спутник", а сега засекретиха данните за съдбата им - бетер Файзер и АЗ?

Коментар

Working...
                                X