IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не, че нещо, ама едно предложение към админите.
    Да ограничат броя на коментарите до 10 на ден, че страшен спам се навърта. Някои хора не могат да издържат и отговарят на всеки коментар, имам чувството, че егото им не позволява да подминат нещо, без да се изкажат последни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
      На втори прочит. Абсурд е някой да измами висш ум като матеевия. Няма казус. Това са бизнес стратегии

Изчезвам. Мир, любов, цветя и по-бързо уреждане на тази “сво”, че явно вече на всички ни е писнала.
      Матеев ли? Някой като мен са го измами -абсурд. Ама го изработи фирмата на Белчев. А той също е милионер, значи, и умен би трябвало да е.

Коментар

• Защо така не уважават СВО ветераните в Русия, загадка...
        Превод: В Русия ветеран от СВО без крака го пребили и му счупили ръката, защото ги дразнел звука от протезите му.
        .
        Click image for larger version

Name:	photo_2025-03-20_09-04-56.jpg
Views:	1
Size:	86.4 КБ
ID:	4258193

Last edited by troika; 20.03.2025, 10:39.

Коментар

• mirodes, в момента такива амперклещи набързо потърсих в интернет - 400лв. , ако са явно от популярен бранд, който за мен е неизвестен. Има и много евтини - 40-50лв, но тези евтините брандове ги знам, защото други неща ползвам като съм ги купил на най ниските цени и правят проблеми, имат един ротационен превключвател - ключ, галетен се нарича и много бързо почва да не прави контакт..мърдаш го насам - натам да направи контакт. Цените на тези неща сега са много по ниски при всички положения. Те и двамата са много в час за тези неща, гледали някаква цена която би трябвало да не е реална и да ги усъмни..Обаче нали знаеш, че човек е склонен да вярва в чудеса.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Умножавай по две за всяко поколение назад средно на 25 години и ще видиш, че преди хиляди години сме имали милиони предци.Примерно всеки човек има по двама родители,четири баби и дядовци,осем прадядовци и баби. През 1700 г са живели 4096 наши предци. Като се умножава по 2 назад в годините и числата нарастват значително. Така че всеки има някакви предци,които са били от различни етноси.
            Тъй, пак сметки без кръчмар. Значи, ако правилно разбирам, това, че се построява дълга редица предци, трябва автоматично да прави някои от тях- ама задължително! - от друг етнос? И на какво отгоре? Ти си казал? На това ли ви учиха в Симеоново?
            Last edited by Pyramid; 20.03.2025, 10:32.

Коментар

За отвличането на пумата има видеоклип,а не е голо твърдение. Това, че ти нямаш интелект и отричаш видяното не е мой проблем.
              Ето, пак. Казваш, и Мистер Сенко си режеше главата, понеже, го има заснет на лента, така ли? Сладур.

Коментар

Дразня го.Не че ми пука,това са си техни отношения с Матеев. Той ако иска да го съди.
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Да? Познавам те, крещиш навсякъде, що за стока си. Пуми, отвличания, някой те бил "обидил"... Кух, отвсякъде, та дрънка.
                  За отвличането на пумата има видеоклип,а не е голо твърдение. Това, че ти нямаш интелект и отричаш видяното не е мой проблем.

Коментар

Че ме изкарваш некадърник,не ми пука. Не се имам за много велик юрист или следовател. Но да твърдиш, че съм закрилял престъпници, явно си най-голямата отрепка щом го казваш, без да ме познаваш.
                    Да? Познавам те, крещиш навсякъде, що за стока си. Пуми, отвличания, някой те бил "обидил"... Кух, отвсякъде, та дрънка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Гаранция. Само погледни огледалото.
                      Умножавай по две за всяко поколение назад средно на 25 години и ще видиш, че преди хиляди години сме имали милиони предци.Примерно всеки човек има по двама родители,четири баби и дядовци,осем прадядовци и баби. През 1700 г са живели 4096 наши предци. Като се умножава по 2 назад в годините и числата нарастват значително. Така че всеки има някакви предци,които са били от различни етноси.
                      Last edited by mirodes; 20.03.2025, 10:06.

Коментар

Дразня го.Не че ми пука,това са си техни отношения с Матеев. Той ако иска да го съди.
                        На втори прочит. Абсурд е някой да измами висш ум като матеевия. Няма казус. Това са бизнес стратегии

Изчезвам. Мир, любов, цветя и по-бързо уреждане на тази “сво”, че явно вече на всички ни е писнала.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                          аз държа, че мирко е бил от рода на татарите
                          Да.

Коментар

Ако съм бил от рода на Чингис хан няма да е лошо. Между другото и в България монголите са били правели набези и след това България на практика им е била васал около 60 години,така че не е изключено и много българи да имат и монголска кръв.
                            Между другото имам и малки ,дръпнати очи,а сестра ми още повече, така че може и да имаме такива предци.
                            Гаранция. Само погледни огледалото.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не ѝ ли е минал давностния срок на тая случка
                              пиши му на пирамидата едно прокурорско постановление
                              и го пускай по живо по здраво

Коментар

• Добро утро на добрите хора с кадър от путинията:

аре тежък им ден на путирасите.

Коментар

Working...
                                X