If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Франция се подигра с пропагандата на рашистката телевизия
за предполагаемия "пакет с кокаин" във влака със западните лидери, и поясни: "това е обикновена салфетка, за бърсане на нос"
От Елисейския дворец заявиха, че "когато европейското единство стане неудобно,
дезинформацията стига толкова далеч, че една обикновена салфетка изглежда като наркотик".
По-рано говорителката на външното министерство на РФ захарова
се опита да представи салфетката като "пакетче с бял прах"
Този самолет влиза в зона в която летят самолети на Украйна нанасящи удари, бомбардират отделилите се от Донбас, минал е над един месец през който се случват тези нападения. Някой стреля по него, защото се отбранява и на радара виждат отметка на самолет който се движи в зоната в която летят и украинските хвърлящи бомби. Просто мястото му не е било там, Украйна е била длъжна да предупреди всички пътнически компании да не влизат самолетите им в тази зона, в която нейните военни самолети летят. Малайзийската компания май беше заключила, че грешката е тяхна. Ако се продължава по този начин ще се стигне до много голяма и с тежки последици война. Русия за всичко е виновна тя, извергите от украйна са светци и трябва да бъдат защитавани на всяка цена, отвъд границите на елементарната страведливост. Всяка несправедливост поражда нова така, и агресията продължава. Те в САЩ ще се случат нещата и без това, има американци които ще се вдигнат със сила срещу това нещо, не всички са участвали в ритуали на канибализъм и не са изяждали човек заедно с тези които си мълчат и са управляеми.
Международната организация за гражданска авиация (ИКАО) обяви Русия за отговорна за свалянето на малайзийския боинг в Донбас през 2014 г.
Отбелязва се, че с действията си Русия е нарушила Чикагската конвенция за международно гражданско въздухоплаване, по-конкретно нейната разпоредба, забраняваща използването на оръжие срещу граждански въздухоплавателни средства по време на полет.
През следващите седмици организацията ще разгледа въпроса за това как Русия трябва да компенсира щетите.
A целите на зеления палячо е да се клати на престола несменяем.
"Коалиция употребляющих" пригрозила передозировкой в случае отказа России от перемирия на 30 дней
t.me/indeec_1937/21940
Е как защо - не следите ли борса, индекси - всичко сринаха, сега вече всичко катери обранто от седмица-две и СП500 и т.н. аз имам едни фондове дето селдят по СП500 и бяха на -30%, сега са на -12%, мисля до есента пак ще са на + стабилен. Тръмп и компания са обрали едни парички от борсите според мен.
Един от сенаторите демократи призоваваше да разследват Тръмп за inside trading
За 90 дни е " отлагането" не за 30, въпросът е защо въобще се занимаваш да вдигаш мита с което да стресиращ цялата икономика и световните пазара след като после ги връщаш до нивата от преди да си ги вдигнал?.
Е как защо - не следите ли борса, индекси - всичко сринаха, сега вече всичко катери обранто от седмица-две и СП500 и т.н. аз имам едни фондове дето селдят по СП500 и бяха на -30%, сега са на -12%, мисля до есента пак ще са на + стабилен. Тръмп и компания са обрали едни парички от борсите според мен.
Аз не разбрах нещо за тези години, откак Хрущев в нарушение на Конституцията на СССР подарява Крим на Украйна, КАКВО ТОЧНО са построили украинските власти там?
Те и в Киев не са. Значи Киев също го смятат за руски и са се приготвили да го дадат.
Коментар