IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

О, да - първата ми любов беше рускиня, после продължих успешно и неуспешно с още няколко. Харесвах тази външност тип жени. Даже съм късметлия, падаха ми се долу-горе адекватни. Нямам нищо против руснаците. Съжалявам, че приключиха за стотици години ама то си е в тях. Полезни изкопаеми имат но съм скептичен, че някой ще им иска газа, нефта в следващите столетия. Обречени са на бедност.
    Втората икономика в ЕС се скъса да купува това от Русия

Докато страните-членки ограничават вноса на руски газ, Франция се опитва да се докопа до колкото се може повече от суровината

Да не говорим за петрола, за торовете също- между 300 до 400% увеличение на износа на продукцията

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Руснаците пък защо им е
      възстановяване на тяхната църква в Украйна? Какво им е на нормалната си украинска православна църква?

Освен това, не прочетох нищо за територии, а руснаците на мир без Херсон, Запорожие и Одеса няма да се съгласят. Даже и за Харков не съм убеден.
      Защото тяхната църква е канал за пропаганда и промиване на мозъци. Също като нашата така наречена БПЦ.

Коментар

Руснаците пък защо им е
        възстановяване на тяхната църква в Украйна? Какво им е на нормалната си украинска православна църква?

Освен това, не прочетох нищо за територии, а руснаците на мир без Херсон, Запорожие и Одеса няма да се съгласят. Даже и за Харков не съм убеден.
        Тая църква е филиал на руските спецслужби.Затова толкова държат на нея,за да прокарва руско влияние.
        А тия приказки, че няма да има мир без изброените градове са за пред мужиците и тьотките.Украйна никога няма да им ги даде, нито пък Русия е способна да ги превземе.Така че ще минат без тях.
        Last edited by mirodes; 19.05.2025, 20:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
          Той е писал, че е съгласен и за путлерска инвазия в България "ще ги чакам с хляб и сол"

Украинские защитники ликвидировали одного из лучших военных снайперов России
          Разведчик-снайпер армейского спецназа

И кой е той ????

Напиши име , звание , дата , местонахождение на разстрела ...........

Как така ...... снимка от Фейса ......... едно ''ЗЕТ'' ....... малко заткински тект ........ и 8 идиото-олигофренски лайка .......

Не може така !!!!

Ако искаш да си трол на място , трол със самочувствие и за уважение - правиш всичко гореизписано .........
          Иначе , си просто затка

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Добре, че оная мърла навремето не успя да затвори всички български реактори. Палачинката се обръща.
            Оная мърла беше само машата, но кой я държеше?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
              Поредната излагация на Путин

Днес имаме поредния провал при изстрелването на ракета Орешник.....

Изстрелването беше планирано като показване на Тръмп на мускули от страна на Путин непосредствено преди телефонния им разговор. Да, ама на практика Путин демонстрира поредната излагация... Иначе всички велики сили бяха предупредени за балистичната ракета, да не би да се уплашат, но тя така и не се появи на радарите им. Голяма излагация.

Абе тия руснаци имат ли ядрени ракети, които да могат да летят?
              Матейко, този ти коментар показва колко куха лейка може да бъде индивид като теб. Не знам дали изобщо е изстреляна ракетата, дали изобщо е могла да бъде засечена от радари, НО тук се правят изпитания и тестове. Никъде по света един тест не е казано, че трябва да са успешни. Ми я си представи, че теста е бил направен и е успешен щон никой радар не е засякъл нищо...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

еми тогава ще се хапем и сдавим .
                Ето виж не съм много злопаметен - след 1-2 дена забравям. Ама мнението че си труден противник, а за жена невъзможен едва ли ще се промени. Затова пък интересен, има интрига неопределеност, тактика похвати. Ял съм те за феминизма
                Било е преди година по това време. Нещо се разкряка. Ще го търся ама абсурд да го намеря.
                Last edited by Selena2024; 19.05.2025, 20:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Друго беше. От доста по-отдавна. Не беше това

Дъфче се и се плюе тютюн и емфие. Селенка не подлежи на дъфчене
                  еми тогава ще се хапем и сдавим .
                  Ето виж не съм много злопаметен - след 1-2 дена забравям. Ама мнението че си труден противник, а за жена невъзможен едва ли ще се промени. Затова пък интересен, има интрига неопределеност, тактика похвати. Ял съм те за феминизма
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Германия се отказва от противопоставянето си на ядрената енергия в името на сближаването с Франция - FT

Изданието пише, че германското правителство, ръководено от канцлера Фридрих Мерц, официално се е отказало от предишното си противопоставяне на ядрената енергия. Това е част от усилията за възстановяване на сътрудничеството с Франция и ще позволи на ядрената енергия да получи равен статут с възобновяемите източници в законодателството на ЕС.

Отбелязва се, че Париж и Берлин са се споразумели да премахнат дискриминацията срещу ядрената енергия в нормативните актове - важна стъпка за реформиране на енергийната политика на ЕС и привличане на инвестиции в нови технологии, включително водород от атомни електроцентрали.

Контекст: Германия започна да се отказва от ядрената енергия след аварията във Фукушима през 2011 г. Последните три реактора бяха спрени през 2023 г. Противници на връщането към атомните електроцентрали бяха Зелената партия и привържениците на екологичния преход.

Сега, според FT, Германия няма да възпрепятства инициативите на Франция и други държави, насърчаващи ядрената енергетика като „нисковъглероден“ енергиен източник.

Новият подход на Берлин също така проправя пътя за диалог с Париж относно изграждането на обща ядрена възпираща сила на фона на заплахите от страна на Русия.
                    Добре, че оная мърла навремето не успя да затвори всички български реактори. Палачинката се обръща.

Коментар

Руснаците пък защо им е

Е как? Как да се лишат от Ченгета под прикритие, които да мътят водата по стар техен обичай. Традиции са това.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

не се оплаквай. Щом не съм те сдъвкал и изплюл нищо ти няма. Па и ти не си тука за да се сърдиш ....
                        А и аз не си спомням такова нещо - значи не си го интерпретирала правилно.
                        сега се сетих за "кво съм пушил" - ще те изям и изплюя за това
                        Друго беше. От доста по-отдавна. Не беше това

Дъфче се и се плюе тютюн и емфие. Селенка не подлежи на дъфчене
                        Last edited by Selena2024; 19.05.2025, 19:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                          Според журналиста Дмитрий Гордън още утре може да има примирие за прекратяване на огъня след разговора Тръмп Путин. С няколко искания на руснаците:1.Забрана за влизане на Украйна в НАТО 2.Забрана за влизане на войски от натовски държави в Украйна 3.Признаване на руско малцинство в Украйна 4.Използване свободно на руският език 5.Възстановяване на украинската православна църква, която е свързана с Русия.
                          С тия искания Украйна по принцип
                          е съгласна.Така че възможно е войната да приключи скоро.
                          Руснаците пък защо им е

Коментар

• Поредната излагация на Путин

Днес имаме поредния провал при изстрелването на ракета Орешник.....

Изстрелването беше планирано като показване на Тръмп на мускули от страна на Путин непосредствено преди телефонния им разговор. Да, ама на практика Путин демонстрира поредната излагация... Иначе всички велики сили бяха предупредени за балистичната ракета, да не би да се уплашат, но тя така и не се появи на радарите им. Голяма излагация.

Абе тия руснаци имат ли ядрени ракети, които да могат да летят?
                            Last edited by Mateev; 19.05.2025, 19:52.

Коментар

• barbaron, ти не ни ли убеждаваше как България трябва да си затвори всички ядрени реактори, нямат бъдеще, ще ги забранят за да минем на чиста възобновяема енергия. Сега нещо си се завъртял на 180 градуса.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Германия се отказва от противопоставянето си на ядрената енергия в името на сближаването с Франция - FT

Изданието пише, че германското правителство, ръководено от канцлера Фридрих Мерц, официално се е отказало от предишното си противопоставяне на ядрената енергия. Това е част от усилията за възстановяване на сътрудничеството с Франция и ще позволи на ядрената енергия да получи равен статут с възобновяемите източници в законодателството на ЕС.

Отбелязва се, че Париж и Берлин са се споразумели да премахнат дискриминацията срещу ядрената енергия в нормативните актове - важна стъпка за реформиране на енергийната политика на ЕС и привличане на инвестиции в нови технологии, включително водород от атомни електроцентрали.

Контекст: Германия започна да се отказва от ядрената енергия след аварията във Фукушима през 2011 г. Последните три реактора бяха спрени през 2023 г. Противници на връщането към атомните електроцентрали бяха Зелената партия и привържениците на екологичния преход.

Сега, според FT, Германия няма да възпрепятства инициативите на Франция и други държави, насърчаващи ядрената енергетика като „нисковъглероден“ енергиен източник.

Новият подход на Берлин също така проправя пътя за диалог с Париж относно изграждането на обща ядрена възпираща сила на фона на заплахите от страна на Русия.

Коментар

Working...
                                X