IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Получавам потвърждение, че много често хората които са за Русия имат някаква неприязън към хомосексуализма и насаждането на западната идеология за равенство на различните ориентации в нашата страна. Познавам такива хора. Например има приятел, който скача на ЕС заради това, че жена му, учителка в България я карат да ходи на обучения за сексуално равенство и да преподават някакви такива на децата, без подробности горе-долу това знам. В края на краищатата тази неприязън ги кара да търсят антипода и го намират в Русия, която се явява стожер на правилната сексуална ориентация. Друг спасител от прайдовете е Тодор Живков, може и Доналд Тръмп. Всеки, който с твърда ръка ще натика геювете където им е мястото и най-накрая ще си отдъхнем щастливи. Оттук нататък всичко, което прави този човек или страна е правилно и му се прощава и оправдава безусловно. Общо взето, клопка на ума, не е голям дефект но присъства масово по света. Поправимо е при откриване на проблема в себе си и желание за промяна.

За другото категорично не съм съгласен с теб - "Ако продължаваме да се дръвчим на русия има такава вероятност - ако не се дръвчим НИКАКВА НЯМА" - ако се снишим няма никакво значение за руснаците. Руската Империя е завоювала и асимилирала 100 народности, якути, чуваши, буряти, чеченци, башкирци, балкарци, какви ли не, те нямат жалост към никой и към себе си също и ще трепят само защото могат. Когато имат интерес и могат ще го направят, ще ни нападнат. Ако ти мислиш, че правилно по-силната страна да напада по-слабата и има право на това само защото едната казала нещо, което не се харесало на другата, например България казва, че не иска да присъстват руски шпиони на нейна територия и според теб е правилно Русия да ни нападне за това, защото сме изразили мнение - не съм като теб.
    Аз пък нито Русия харесвам,нито пропагандата на хомосексуализма. Нито руския империализъм, нито западната либерастия подкрепям.Искам Европа на Кол,Тачър и Митеран, не на Стармър,Макрон и Урсула .Русия пък никак не я искам.
    По времето на първите трима нито пропаганда на хомосексуализма имаше, нито затоплизъм,нито масово вкарване на азиатци и африканци в Европа.
    Last edited by mirodes; 19.05.2025, 13:05.

Коментар

Получавам потвърждение, че много често хората които са за Русия имат някаква неприязън към хомосексуализма и насаждането на западната идеология за равенство на различните ориентации в нашата страна. Познавам такива хора. Например има приятел, който скача на ЕС заради това, че жена му, учителка в България я карат да ходи на обучения за сексуално равенство и да преподават някакви такива на децата, без подробности горе-долу това знам. В края на краищатата тази неприязън ги кара да търсят антипода и го намират в Русия, която се явява стожер на правилната сексуална ориентация. Друг спасител от прайдовете е Тодор Живков, може и Доналд Тръмп. Всеки, който с твърда ръка ще натика геювете където им е мястото и най-накрая ще си отдъхнем щастливи. Оттук нататък всичко, което прави този човек или страна е правилно и му се прощава и оправдава безусловно. Общо взето, клопка на ума, не е голям дефект но присъства масово по света. Поправимо е при откриване на проблема в себе си и желание за промяна.

За другото категорично не съм съгласен с теб - "Ако продължаваме да се дръвчим на русия има такава вероятност - ако не се дръвчим НИКАКВА НЯМА" - ако се снишим няма никакво значение за руснаците. Руската Империя е завоювала и асимилирала 100 народности, якути, чуваши, буряти, чеченци, башкирци, балкарци, какви ли не, те нямат жалост към никой и към себе си също и ще трепят само защото могат. Когато имат интерес и могат ще го направят, ще ни нападнат. Ако ти мислиш, че правилно по-силната страна да напада по-слабата и има право на това само защото едната казала нещо, което не се харесало на другата, например България казва, че не иска да присъстват руски шпиони на нейна територия и според теб е правилно Русия да ни нападне за това, защото сме изразили мнение - не съм като теб.
      Нямам НИЩО ПРОТИВ гейовете. Работил съм 2 години с евгени минчев. Всеки божи ден почти.
      Странно ама и Евгени е против прайдовете и псевдо шарените пауни
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Бурятия по собствена инициатива е напуснала Монголия и следващата година с референдум се е присъединила към РФ към 1918г. Република Тува е втората монголска република, която е взета в РФ-от империята Цин, поради което е оспорвана от Китай. Вътрешна Монголия пък е автономна в Китай.
        Только освобождение Славянска и восстановление канала "Северский Донец — Донбасс" позволит полноценно обеспечить ДНР водой, заявил глава республики Денис Пушилин. Пушилин назвал данный канал сложным гидротехническим сооружением. После освобождения, отметил он, предстоит восстановить шесть водоподъемных насосных станций, разрушенных ВСУ.

Строительство водовода Дон—Донбасс позволило не допустить гуманитарной катастрофы, но покрыть более половины потребностей региона в воде он не может. Строительство второй нити этого водовода, уточнил Пушилин, это всего лишь один из вариантов, который прорабатывается наряду с другими.

"Прорабатываются все дополнительные варианты, которые могут стабилизировать ситуацию в плане подачи воды", — заключил он. Водовод "Дон — Северский Донец — Донбасс" протяженностью 200 километров проложен через Ростовскую область и ДНР. Для изготовления 400 километров труб круглосуточно работали пять металлургических заводов, которые изготовили 170 тысяч тонн продукции.
        Last edited by Кисимов; 19.05.2025, 13:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Първият български гей прайд се е провел на 28 юни 2008 г. в София, ..
          "През 2005-та на 17 май – БГО „Джемини“ осъществява „Поход за равноправие“ – мирно шествие до Парламента .
          Макар че в него участват стотина ЛГБТИ активисти – мнозина смятат това шествие за първия Прайд в България."

Със сигурност ви е загадка, защо 300 спартанеца са се изправили срещу хилядите персийци,
          пък срещу 300 свирки са можели да живеят, ще кажете вие.

Момите при Калиакра също не ги разбирате.
          Last edited by satz; 19.05.2025, 12:45.

Коментар

Първият български гей прайд се е провел на 28 юни 2008 г. в София, под надслов "Аз и моето семейство"

Забележи годината - първата след влизане в ес. Значи това са НАЙ-ВАЖНИТЕ евроценности. Е АЗ СЪМ ПРОТИВ. Какъв ще ме наречеш за това не ма интересува. ЕПИТЕТИТЕ ТИ си ги заври в прайда.
            НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКАКВА ВОЙНА и избиване на хора. И аз не съм ходил на война ама един войник на 18г пред очите ми му пуснаха погрешка(играчка плачка) един откос с калашника. Направо го разкъса през корема и гледах от 2-3 метра как умира наборника. И понеже винаги се е водила война някъде че и по няколко едновременно, всяка която не е в моя двор, градинка не ме интересува. Само вероятността да дойде в моя двор. Ако продължаваме да се дръвчим на русия има такава вероятност - ако не се дръвчим НИКАКВА НЯМА

Коментар

• 99 процента не бяха свързани. Под номенклатура не се разбира някой бачкатор комунист, а тия,които заемаха висши постове.
              И в моя род и от двете страни нямаше нито един комунист.

Коментар

• mirodes, 99% от българите бяха свързани с комунистическата номенклатура, ти не си ли ?
                D.Y.F-091066

Коментар

• bota156, всичко им е такова. Затворени общества, заговори и конспирации. Колкото им дреме за природата, че я рушат, толкова и за това че имало 0.2% които се раждат с някаква полова аномалия.
                  Last edited by supertrader; 19.05.2025, 10:52.
                  D.Y.F-091066

Коментар

Според мен ти си проруски настроен и досегашните ти изказвания на това сочат. Критикуваш Зеленски наркомана и украинците а руснаците ги показваш в добра светлина и правилни. Прост въпрос ти зададох да се определиш кого поддържаш А ТИ СЕ ИЗМЪКВАШ и обясняваш, че не си съгласен да ни прилапа ЕС. Ама то това е решено преди двадесетина години, когато бяхме доста по-бедни от сега, хората в България бяха съгласни, че това е пътя. Пък и я нямаше алтернативата на Русия, те ядяха помощи от добрата Америка (тогава). Сега някои хора се почувстваха по-силни, по-заможни и изведнъж не им харесва ЕС. Цяла прослойка сте в България и най-ми е забавно, че точно средна класа с добри финансови възможности получени от лошия Запад го плюят и искат да не сме към този лагер. Хайде кажи, че си съгласен с руската инвазия и да е ясно.
                    Първият български гей прайд се е провел на 28 юни 2008 г. в София, под надслов "Аз и моето семейство"

Забележи годината - първата след влизане в ес. Значи това са НАЙ-ВАЖНИТЕ евроценности. Е АЗ СЪМ ПРОТИВ. Какъв ще ме наречеш за това не ма интересува. ЕПИТЕТИТЕ ТИ си ги заври в прайда.
                    НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКАКВА ВОЙНА и избиване на хора. И аз не съм ходил на война ама един войник на 18г пред очите ми му пуснаха погрешка(играчка плачка) един откос с калашника. Направо го разкъса през корема и гледах от 2-3 метра как умира наборника. И понеже винаги се е водила война някъде че и по няколко едновременно, всяка която не е в моя двор, градинка не ме интересува. Само вероятността да дойде в моя двор. Ако продължаваме да се дръвчим на русия има такава вероятност - ако не се дръвчим НИКАКВА НЯМА
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

... Хайде кажи, че си съгласен с руската инвазия и да е ясно.
                      Той е писал, че е съгласен и за путлерска инвазия в България "ще ги чакам с хляб и сол"

Украинские защитники ликвидировали одного из лучших военных снайперов России
                      Разведчик-снайпер армейского спецназа

Click image for larger version

Name:	Zfin_n.jpg
Views:	1
Size:	43.5 КБ
ID:	4272376

Коментар

• troika, Русия навремето когато се създава България един път носи тук 8 вагона злато и втори път още 8 вагона. Обаче ти си русофоб и според теб трябва да приемем еврото за което да платим 22 милиарда, а не да го приемем и да получим 22 милиарда. И ако платим 22 милиарда ще сме добре вече...Как ги мислите тези неща ? За ЕС е много по добре да ни даде също, така ще се създадат нови свежи пари, които ще опосредствят тъговията в ЕС. Ако го направят и за другите - Румъния, Полша..това са доста свежи пари. Вие какво искате - да сме бедни и да сме в съюз в който икономиката не върви или обратното..
                        D.Y.F-091066

Коментар

• troika, няма руска инвация, особенно в България и няма и да има никога. Ние можем да сме с когото искаме, наистина е така. Не си ли забелязал, че като се появи някой в Русия и каже - Тази България..и получава от някой потупване по рамото и ела да ти обясня. Руснаците имат доверие на българите, искат да бъдат мост - връзка с такива които смятат че Русия им е враг. Едни преговори в България за ситуацията с Украйна биха били в пъти по успешни. Но Русия и Украйна трябва да разговарят пряко, посредниците са гадна работа, по голям е шанса за изграждане на доверие при преки преговори. За Сащ няма по хубаво нещо, което може да им се случи от това този конфликт да се разреши и за Сащ е от особен интерес да стане.
                          D.Y.F-091066

Коментар

боли ма .... Ама виж за това че ес иска да ни прилапа без да ме пита и МЕ ЗАСЯГА ПРЯКО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН.
                            Според мен ти си проруски настроен и досегашните ти изказвания на това сочат. Критикуваш Зеленски наркомана и украинците а руснаците ги показваш в добра светлина и правилни. Прост въпрос ти зададох да се определиш кого поддържаш А ТИ СЕ ИЗМЪКВАШ и обясняваш, че не си съгласен да ни прилапа ЕС. Ама то това е решено преди двадесетина години, когато бяхме доста по-бедни от сега, хората в България бяха съгласни, че това е пътя. Пък и я нямаше алтернативата на Русия, те ядяха помощи от добрата Америка (тогава). Сега някои хора се почувстваха по-силни, по-заможни и изведнъж не им харесва ЕС. Цяла прослойка сте в България и най-ми е забавно, че точно средна класа с добри финансови възможности получени от лошия Запад го плюят и искат да не сме към този лагер. Хайде кажи, че си съгласен с руската инвазия и да е ясно.

Коментар

• Няма да стане така, съвсем по друг начин ще протекат събитията. Скоро ще има истински преговори и на тях ще има обрат.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Click image for larger version

Name:	photo_2025-05-18_20-53-36.jpg
Views:	1
Size:	96.1 КБ
ID:	4272356

Коментар

Working...
                                X