IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• задачи в 2024 году:

Авдеевка-
    Покровск –
    Торецк –
    Часов-Яр –
    Константиновка –
    Кураховский выступ –
    Северское направление –
    Купянск –

Za 2025 нещу целите ги бавят

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Е как защо - не следите ли борса, индекси - всичко сринаха, сега вече всичко катери обранто от седмица-две и СП500 и т.н. аз имам едни фондове дето селдят по СП500 и бяха на -30%, сега са на -12%, мисля до есента пак ще са на + стабилен. Тръмп и компания са обрали едни парички от борсите според мен.
        Един от сенаторите демократи призоваваше да разследват Тръмп за inside trading

Коментар

• 5:0 за добрите хора, на 5км. от путинията.
          https://censor.net/ua/videonews/3551...h-shturmovykiv

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

За 90 дни е " отлагането" не за 30, въпросът е защо въобще се занимаваш да вдигаш мита с което да стресиращ цялата икономика и световните пазара след като после ги връщаш до нивата от преди да си ги вдигнал?.
            Е как защо - не следите ли борса, индекси - всичко сринаха, сега вече всичко катери обранто от седмица-две и СП500 и т.н. аз имам едни фондове дето селдят по СП500 и бяха на -30%, сега са на -12%, мисля до есента пак ще са на + стабилен. Тръмп и компания са обрали едни парички от борсите според мен.

Коментар

• Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аз не разбрах нещо за тези години, откак Хрущев в нарушение на Конституцията на СССР подарява Крим на Украйна, КАКВО ТОЧНО са построили украинските власти там?
                Те и в Киев не са. Значи Киев също го смятат за руски и са се приготвили да го дадат.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Ако те са подарили на някой нещо и с тях постъпят така, не само че ще си искат подаръка, но ще искат да им платят наем за времето през което е ползван. Украйна е редно да плати за това че е държала Крим толкова години - справедливост се нарича.
                  Аз не разбрах нещо за тези години, откак Хрущев в нарушение на Конституцията на СССР подарява Крим на Украйна, КАКВО ТОЧНО са построили украинските власти там?

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

Далечният изток е много по тлъста премия от Тайван. Освен това за Тайван трябва да се конфронтира със САЩ и съюзниците му, а руският изток ще си го вземат без нито един изстрел и жертва.
                    Надценяваш някои моменти но, аз наблюдавам с интерес, доколко ще стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
                      Между другото " майстора на сделките" сключи мега, ултра, хипер "сделка" с китайците. Затаете дъх........ След като въведе 100 и не знам колко процента мита върху китайския внос, което трябваше да връща производството в САЩ, да забогатяват американците и т.н. сделката е намаляване на митата за китайски стоки от 100 и нещо на 10%. За това как щеше да наказва Русия с вторични санкции за страните купуващи руски петрол, ако не сключи 30 дневното предложено от него примирие вече не се говори
                      Нещо не му фърфи далаверката, май.

Коментар

• Агро, остава да се намерят китайци, които да искат да заживеят там ? Ходят да работят, китайски фирми направо си работят там и по 6 месеца, после се изнасят - 4к евро на калпак - китаец заплата, за да хукне да работи там, но не и да живее. Китаеца иска в Шанхай, в Далечния Изток като дойдат китайците ще пратят теб да живееш там, да го населиш.
                        Last edited by supertrader; 12.05.2025, 17:51.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                          "Смятам, че Си Дзинпин изнесе 7-часова лекция на джуджето по световна политика, от която няколко часа бяха посветени на Украйна. Китай има уникалната възможност да покаже, че е най-голямата сила, способна да провежда конструктивна политика. Мисля, че той е склонявал джуджето към прекратяване на огъня поне за 30 дни – без предварителни условия – с цел да започнат сериозни преговори.

И Китай има силна карта – още от началото на войната, независимо от всичките им „приятелства без граници“, Китай последователно подчертава значението на териториалната цялост на Украйна. Това е контрапункт на последните изказвания на джуджето, че Украйна трябва да признае Крим и прочее.

Сега Китай трябва да покаже кой е истинският миротворец. Той е този, който стои на брега и чака труповете на враговете да изплуват по реката. Ако Русия се провали – той получава разграден Далечен Изток. Ако Западът се провали – Тайван му пада в ръцете.

Но мисля, че вече по реката плува руският труп"
                          Далечният изток е много по тлъста премия от Тайван. Освен това за Тайван трябва да се конфронтира със САЩ и съюзниците му, а руският изток ще си го вземат без нито един изстрел и жертва.

Коментар

• Ако те са подарили на някой нещо и с тях постъпят така, не само че ще си искат подаръка, но ще искат да им платят наем за времето през което е ползван. Украйна е редно да плати за това че е държала Крим толкова години - справедливост се нарича.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• mitko2848, толкова ли не ти е ясно, който продал преди да паднат акциите и купил преди да се възтановят пак цените - печели, а има заеми да се плащат там. Някой ще си ги плати така, другите по бавно ще ги изплащат. Той и конфликта в Украйна е за да се стресират пазарите и да изкарват информираните пари. Това как много искат Крим, как Зеленски много печели за Украйна..не им пука за Украйна. Крим са го получили подарък, ами много ясно има неписани закони - щом си скочил срещу този който ти е подарявал - той си взема обратно каквото ти е подарил. Бил на Украйна, как е станал на Украйна ?
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Working...
                                X