Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Tepix, в Азия ще направят държавен съюз, сега американците им мътят водата, но няма да изтече много вода по Дунава доката ги прогонят. БРИКС е идея на ФЕД, да инвестирали там и да печелят, а от САЩ ще се изнесат. Ще им се наложи да останат в САЩ дори долара като го няма вече пак ще са си там.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за мое съжаление, трябва да призная
че брикс не се развиват както очаквах
Особено когато от години например Китай въоръжава Пакистан срещу Индия, а Бразилия отказва да си развали търговските взаимотношения с ЕС през цялото време. Междувременно Индия става все по-многолюдна и с нестабилен социум, докато стандарта в Китай се вдигна неимоверно за сметка на убийствена демографска криза.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Да, ИБРИКС завладява не знам си какво, ама Си няма да пътува, както и Путин на следващата среща. Нещо и китайците стопираха невероятната идея за обща валута (на Путин идеята) и казаха: "Защо да правим обща валута, нали имаме юан?". Индия подскочи от радост.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеПуснаха спътникови снимки на летището "Мариновка", последно са изгорели 3 бомбардировача СУ-34 а 2 бр. са повредени. Заедно с падналия заради дефект при учебен полет общо за последните дни 6 бр. СУ-34 са си заминали. Ако прибавим хеликоптерите Ми-8, Ми-26 и Ми-28 а имаше и някакви други гръмнати летателни апарати, стават на 10 бр. за седмица. Колко ли ще бъдат тази?
[ATTACH=CONFIG]n4283075[/ATTACH]
"В результате атаки на аэродром “Мариновка” в Волгоградской области рф 27 июня были повреждены 5 самолётов Су-34: три истребителя сгорели полностью, ещё два — частично - ASTRA"
Коментар
-
Пуснаха спътникови снимки на летището "Мариновка", последно са изгорели 3 бомбардировача СУ-34 а 2 бр. са повредени. Заедно с падналия заради дефект при учебен полет общо за последните дни 6 бр. СУ-34 са си заминали. Ако прибавим хеликоптерите Ми-8, Ми-26 и Ми-28 а имаше и някакви други гръмнати летателни апарати, стават на 10 бр. за седмица. Колко ли ще бъдат тази?
"В результате атаки на аэродром “Мариновка” в Волгоградской области рф 27 июня были повреждены 5 самолётов Су-34: три истребителя сгорели полностью, ещё два — частично - ASTRA"
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за мое съжаление, трябва да призная
че брикс не се развиват както очаквах
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Да, ИБРИКС завладява не знам си какво, ама Си няма да пътува, както и Путин на следващата среща. Нещо и китайците стопираха невероятната идея за обща валута (на Путин идеята) и казаха: "Защо да правим обща валута, нали имаме юан?". Индия подскочи от радост.
че брикс не се развиват както очаквахпрепоръка е
Коментар
-
ЖИДОВСКИТЕ СВИНЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИЗБИВАТ ЦИВИЛНИ !!!
Над 100 палестинци бяха убити на 1 юли в резултат на удари на израелската армия в ивицата Газа, съобщи катарският телевизионен канал Ал Джазира.
Според него израелските военни са убили 109 палестинци, включително 28 души, които са чакали да получат храна в пунктовете за хуманитарна помощ. Според здравното министерство на анклава, от края на май при атаки срещу пунктове за разпределение на хуманитарна помощ са убити над 600 души.
Общо от ескалацията на въоръжения конфликт през октомври 2023 г. в ивицата Газа са убити над 56 600 души, а 134 хиляди са ранени.
На 18 май израелската армия обяви началото на военни операции в северните и южните райони на ивицата като част от мащабна сухопътна операция, наречена „Колесниците на Гидеон“.
Източник "Факти"
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТе чакат някой да дойде да иска кредит, ще я вдигнат ако има опашка за кредити, но кредити всички имат по много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ама има цяр за тая работа: Вдигат ти лихвите, и са ти онодили девалвирането.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВ Европа заемите ще се девалвират по този начин, значи и в САЩ.
Коментар
Коментар