IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
    Покушението срещу премиера на Словакия Роберт Фицо е политическо! ..........
    Нещо оцапахти гащити, копринените?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
      Това " звездите ли ти го говорят"? Сподели в какво се изразява " победата" на Русия- за над 2 години нито Киев, нито Одеса, нито Харков.....срещу страна с 5 пъти по- малко население, и 50 пъти по- малка икономика.....
      И всичките тези многобройни "победи" с масивната помощ на Китай.
      А без тях?

      Коментар


      • terziеv, няма да влязат във война американците, евреите се кошмарят че всички могат да се откажат от долара им, тъкмо са яхнали здраво САЩ както преди са били яхнали Германия - почти половин квадрилион долара заеми са раздали там. Те са дали нещо което клони съм нула, и то ще им носи някакъв процент лихва и дори 1% да им носи през следващите 500 години те ще приберат 500% кеш с размерите на този балон умножен по 5..Те така си го представят.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Покушението срещу премиера на Словакия Роберт Фицо е политическо! Това не е криминален акт, а опит за убийство извършено от активист на либералната партия "Прогресивна Словакия". Това е словашкият политически еквивалент на "Демократична България" у нас -войнстващи либерали, самопровъзгласили се демократи и джендър прогресисти, с идентичен манталитет като тукашните жълтопаветни екстремисти на розовия болшевизъм.

          Изродът Юрай Синтула, който простреля Фицо е писател, драскач на същите тъпотии, като родния "букър" Георги Господинов, който най-вероятно е закичил украинското знаме на профила си, а това на дъгата се вее от терасата на жилището му. Това са те! Войнстващи дехуманизирани девианти с нацистки уклон, които са готови да убиват заслепени от фанатизма и нетърпимостта си към всеки, който не споделя извратените им възгледи и се противопоставя на злокобната сатанинска матрица, в която се борят да вкарат Европа и западната цивилизация като цяло. Днес тази либерална паплач показа истинското си лице и фашизоидната си същност. Палачът на Фицо е същият като нашите "демократи", които ядоха на Коледа изродска торта с детски главички в чест на това, че нарязаха един паметник с флекс и захвърлиха фигурата на българската майка с дете на ръце в калта до София. Въпрос на време е да започнат да убиват - те и сега го искат, но все още не им достига кураж. Повечето са жалки страхливци и за момента не се чувстват достатъчно силни, иначе не биха се поколебали да посегнат на човешки живот.

          Робърт Фицо е един истински прогресивен държавник, социалист в здравия смисъл на това понятие, което претърпя серизни метаморфози през последните десетилетия и в крайна сметка днес е узорпирано от една социал-либерална секта и употребено по най-безскрупулен и долен начин. Някакъв долнопробен маргинал, фанатизиран активист на словашките "добри сили", на тамошната ДБ, покоси доблестен мъж, който застана начело на Словакия и се опълчи на диктата на назначенците на Сорос, които дерибействат в Брюксел и издевателстват над европейските народи, отказа да въоръжава киевската хунта и момчето на Байдън Зеленски и не пожела да поведе сатанинското шествие на извратеняци, наречено Прайд в Братислава. Робърт отказа да бъде евроатлантик и обяви, че той и народа му няма да приемат псевдоценностите, които словашките жълтопаветници натрапваха на обществото.

          Фицо даде надежда на мого нормални хора в Словакия и в Европа като цяло, че корпоративния либерал-сатанизъм с всичките му извращения няма да може да прекърши човешкото в нас. Вярвах, че той е един от хората, които ще вдигнат вълна и ще върнат нормалността в Стария свят, към който принадлежа. Днешната мерзост на либералния фанатик в Словакия трябва да накара всички ни да се замислим какъв свят ще оставим на децата си.

          Настава време разделно и всеки трябва да се определи на чия страна застава, защото вече не може да си неутрален или по средата! Смирненски го е написал преди повече от 80 години в миниатюрата "Босоногите деца" - "Два свята, единият е излишен!"...............

          Коментар


          • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
            Американците официално влизат във войната. Не знам какво по-добро доказателство, че проксито грохна и РФ победи. Разиграваме Първата световна.
            Това " звездите ли ти го говорят"? Сподели в какво се изразява " победата" на Русия- за над 2 години нито Киев, нито Одеса, нито Харков.....срещу страна с 5 пъти по- малко население, и 50 пъти по- малка икономика.....

            Коментар


            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Барабон ли си, дарадон ли си не знам, но мозъка ти екато балон, почини си малко че издишаш...

              Коментар


              • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                Американците официално влизат във войната. Не знам какво по-добро доказателство, че проксито грохна и РФ победи. Разиграваме Първата световна.
                Разкажете къде видяхте в Украйна F22 F35 и A10.

                Коментар


                • Американците официално влизат във войната. Не знам какво по-добро доказателство, че проксито грохна и РФ победи. Разиграваме Първата световна.

                  Коментар


                  • По-отблизо видео на освобождението на новоросийския терминал

                    https://censor.net/ua/video_news/348..._novorosiyisku

                    вижда се и как пуцат сватбарската по звук... фтараята ф мире...

                    Коментар


                    • Тежка картечница срещу руско пушечно месо.Обичам да си пия кафето сутрин с подобни клипчета.
                      Зареждат ме през целия ден с тонус.

                      https://x.com/Bodbe6/status/1791473770340794450

                      Коментар


                      • Там по повече от 50к армии не е имало и от двете страни на първа линия, няма как жертвите да са толкова много.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Last edited by barbaron; 17.05.2024, 14:44.

                          Коментар


                          • Рашизмът е особена форма на човеконенавистническа идеология, основана на великодържавен шовинизъм, пълно бездушие и безнравственост.
                            Той се различава от известните форми на фашизъм, расизъм, национализъм с особена жестокост както към човека, така и към природата. Принципът на действие е унищожаване на всичко и всички, тактика на изгорената земя. Отличава се с шизофренична форма на мания за световно господство. Притежавайки робска психология, паразитира върху фалшивата история, върху окупираните територии и потиснатите народи. Русизмът се характеризира с постоянен политически, правен и идеологически тероризъм.
                            ---------------------------------------
                            Рашизм - это особая форма человеконенавистнической идеологии, основанная на великодержавном шовинизме, полной бездуховности и безнравственности.
                            Отличается от известных форм фашизма, расизма, национализма, особой жестокостью, как к человеку, так и к природе. Принцип действия - уничтожение всего и вся, тактика выжженной земли. Отличается шизофренической формой мании мирового господства. Обладая рабской психологией, паразитирует на ложной истории, на оккупированных территориях и угнетаемых народах. Русизму характерен постоянный политический, юридическо-правовой и идеологический терроризм.

                            Коментар


                            • Кое в чем россия демонстрирует реальный прогресс

                              Мало того, что сами трупозаготовки поставлены на «широкую ногу», есть успехи и в упаковке, складировании, укладке и транспортировке больших партий мертвецов.
                              Непрерывный поток СВОшных трупов пакуется и раскладывается в ЯТ001, каждый из которых имеет вкладку из оцинкованного железа. К ящику прилагается справка об опайке. Размеры ЯТ позволяют с комфортом ( при необходимости) разместить в одном ящике тела близких родственников ( братьев, отца-сына и т.д.)
                              «Генетикой» на ТРП (трупопересыльных пунктах) никто не заморачивается; как правило, благодарные родственники не суют нос в запаянный цинк, а при получении просто перемещают его в похороночный гроб.
                              Известно о 30 ТРП, каждый из которых способен принять, упаковать и складировать до 200 тел. Работают ТРП в две смены, и ночью не прекращая прием убитых.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                СБУ и ГУР атаковали цели в Новороссийске и Туапсе

                                Как сообщили источники УНИАН, эта ночь была очень жаркой для российских военно-логистических объектов, расположенных в Крыму и на российском побережье Черного моря.

                                В частности, были атакованы такие объекты:
                                • В Севастопольской бухте прилетело по электроподстанции "Севастопольская", что привело к отключениям электричества.
                                • В морпорте Новороссийска были взрывы в районе нефтяного терминала и на железнодорожной станции.
                                • Также дроны залетели на Туапсинский НПЗ, который россияне начали восстанавливать после предыдущей атаки. После новых взрывов ремонт придется делать заново.

                                "Сегодняшняя спецоперация доказала, что россияне не способны защитить свои основные морские базы в Севастополе и Новороссийске. Все, что им остается, - прятать военные корабли в глубине портов за гражданскими судами. О доминировании черноморского флота РФ россияне могут забыть. Украинский "хлопок" найдет их везде!", - отметил информированный источник.
                                Никой не вярва че сбу и гур са способни на такива неща, руснаците знаят че това са командировани чужденци. Те свършат работата, а ответката идва по украинците.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X