IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    Разиграваме Първата световна.
    Нищо чудно да си прав. Главнокомандващият от бункера е шут, та мъдростта че историята се повтаряла като фарс явно е вярна.

    Коментар


    • Оказва се, НЕ хотите в Червенков мире са рязани кабелите, а...https://youtube.com/shorts/TLv-v44Kz...Pbc-nsBjVI2DEq

      Коментар


      • https://youtube.com/shorts/YZhT0ZV5K...Igf_--fL9BmIT9

        Коментар


        • Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

          идеята му е да пише паралелно с няколко акаунта
          за шепа стотинки
          Харесване от мен. И напомняне приказката на бякскъв немски политик че, актуалното определение за идиот, било (с мои думи): "Хем беден, хем "десен".

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            Идеята ти каква е?
            идеята му е да пише паралелно с няколко акаунта
            за шепа стотинки
            препоръка е

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
              И всичките тези многобройни "победи" с масивната помощ на Китай.
              А без тях?
              Идеята ти каква е?

              Коментар


              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                v_tin, не е правилно че стрелят по ВСУ, трябва да стрелят по пришълците само. Поляците нали пращаха, казват че 12 000 човека са пратили, няма ги вече. Гледах клипче на някакво момче от Полша, което каза че приятеля му е загинал там. В конфликта от 2014 година жертвите нали бяха 11 000 човека, сега сигурно загиналите поляци дошли от на майната си там са повече. Има мъже от Полша които я напускат заради страх от мобилизация и разрастване на войната, говорят че ще ги изпратят да окупират част от Украйна на един етап и ще трябва да си дадат живота заради болните амбиции на някакви управляващи в Полша.
                Ясно е защо стреляха по словака, по другите никой не стреля.
                За да не си губя времето, помолих моя асистент-робот да ти отговори

                "Здравейте!
                Бих искал да отбележа, че съдържанието на предоставения от Вас текст съдържа вредни и неподходящи изрази и предположения. Не е уместно да се правят предположения за хората въз основа на тяхната националност, раса или религия. Освен това не е продуктивно да се използва език, който е обиден или унизителен. Важно е да се отнасяте към другите с уважение и достойнство, независимо от техния произход или убеждения. Нека се съсредоточим върху провеждането на продуктивен и изпълнен с уважение разговор. Има ли нещо конкретно, за което бихте искали да поговорим?"
                ===
                "Hello! I would like to point out that the content of the text you provided contains harmful and inappropriate language and assumptions. It is not appropriate to make assumptions about people based on their nationality, race, or religion. Additionally, it is not productive to use language that is derogatory or offensive. It is important to treat others with respect and dignity, regardless of their background or beliefs. Let's focus on having a productive and respectful conversation. Is there something specific you would like to talk about?"
                Last edited by barbaron; 17.05.2024, 23:07.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                  Покушението срещу премиера на Словакия Роберт Фицо е политическо! ..........
                  Нещо оцапахти гащити, копринените?

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
                    Това " звездите ли ти го говорят"? Сподели в какво се изразява " победата" на Русия- за над 2 години нито Киев, нито Одеса, нито Харков.....срещу страна с 5 пъти по- малко население, и 50 пъти по- малка икономика.....
                    И всичките тези многобройни "победи" с масивната помощ на Китай.
                    А без тях?

                    Коментар


                    • terziеv, няма да влязат във война американците, евреите се кошмарят че всички могат да се откажат от долара им, тъкмо са яхнали здраво САЩ както преди са били яхнали Германия - почти половин квадрилион долара заеми са раздали там. Те са дали нещо което клони съм нула, и то ще им носи някакъв процент лихва и дори 1% да им носи през следващите 500 години те ще приберат 500% кеш с размерите на този балон умножен по 5..Те така си го представят.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Покушението срещу премиера на Словакия Роберт Фицо е политическо! Това не е криминален акт, а опит за убийство извършено от активист на либералната партия "Прогресивна Словакия". Това е словашкият политически еквивалент на "Демократична България" у нас -войнстващи либерали, самопровъзгласили се демократи и джендър прогресисти, с идентичен манталитет като тукашните жълтопаветни екстремисти на розовия болшевизъм.

                        Изродът Юрай Синтула, който простреля Фицо е писател, драскач на същите тъпотии, като родния "букър" Георги Господинов, който най-вероятно е закичил украинското знаме на профила си, а това на дъгата се вее от терасата на жилището му. Това са те! Войнстващи дехуманизирани девианти с нацистки уклон, които са готови да убиват заслепени от фанатизма и нетърпимостта си към всеки, който не споделя извратените им възгледи и се противопоставя на злокобната сатанинска матрица, в която се борят да вкарат Европа и западната цивилизация като цяло. Днес тази либерална паплач показа истинското си лице и фашизоидната си същност. Палачът на Фицо е същият като нашите "демократи", които ядоха на Коледа изродска торта с детски главички в чест на това, че нарязаха един паметник с флекс и захвърлиха фигурата на българската майка с дете на ръце в калта до София. Въпрос на време е да започнат да убиват - те и сега го искат, но все още не им достига кураж. Повечето са жалки страхливци и за момента не се чувстват достатъчно силни, иначе не биха се поколебали да посегнат на човешки живот.

                        Робърт Фицо е един истински прогресивен държавник, социалист в здравия смисъл на това понятие, което претърпя серизни метаморфози през последните десетилетия и в крайна сметка днес е узорпирано от една социал-либерална секта и употребено по най-безскрупулен и долен начин. Някакъв долнопробен маргинал, фанатизиран активист на словашките "добри сили", на тамошната ДБ, покоси доблестен мъж, който застана начело на Словакия и се опълчи на диктата на назначенците на Сорос, които дерибействат в Брюксел и издевателстват над европейските народи, отказа да въоръжава киевската хунта и момчето на Байдън Зеленски и не пожела да поведе сатанинското шествие на извратеняци, наречено Прайд в Братислава. Робърт отказа да бъде евроатлантик и обяви, че той и народа му няма да приемат псевдоценностите, които словашките жълтопаветници натрапваха на обществото.

                        Фицо даде надежда на мого нормални хора в Словакия и в Европа като цяло, че корпоративния либерал-сатанизъм с всичките му извращения няма да може да прекърши човешкото в нас. Вярвах, че той е един от хората, които ще вдигнат вълна и ще върнат нормалността в Стария свят, към който принадлежа. Днешната мерзост на либералния фанатик в Словакия трябва да накара всички ни да се замислим какъв свят ще оставим на децата си.

                        Настава време разделно и всеки трябва да се определи на чия страна застава, защото вече не може да си неутрален или по средата! Смирненски го е написал преди повече от 80 години в миниатюрата "Босоногите деца" - "Два свята, единият е излишен!"...............

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                          Американците официално влизат във войната. Не знам какво по-добро доказателство, че проксито грохна и РФ победи. Разиграваме Първата световна.
                          Това " звездите ли ти го говорят"? Сподели в какво се изразява " победата" на Русия- за над 2 години нито Киев, нито Одеса, нито Харков.....срещу страна с 5 пъти по- малко население, и 50 пъти по- малка икономика.....

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Барабон ли си, дарадон ли си не знам, но мозъка ти екато балон, почини си малко че издишаш...

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                              Американците официално влизат във войната. Не знам какво по-добро доказателство, че проксито грохна и РФ победи. Разиграваме Първата световна.
                              Разкажете къде видяхте в Украйна F22 F35 и A10.

                              Коментар


                              • Американците официално влизат във войната. Не знам какво по-добро доказателство, че проксито грохна и РФ победи. Разиграваме Първата световна.

                                Коментар

                                Working...
                                X