IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• цирка на ционистко ФАЩистката демоНкрадска общност няма край.

Съединените щати са нанесли съществени щети на иранския ядрен обект във Фордо, но обектът не е унищожен, потвърди израелският премиер Бенямин Нетаняху по време на специална пресконференция, предава CNN.

Основният ядрен обект на Иран – подземният комплекс Фордо, е унищожен при американската въздушна операция през тази нощ, според думите на президента на САЩ Доналд Тръмп.

„Фордо вече го няма“, гласи съобщение, публикувано от Тръмп в акаунт на спецслужбите с отворен код, съобщи Би Би Си.

Абе тез сами се топят кой по голям глупак.
    Слава на иранския дъртак - накара ги сами да си говорят, че и да спорят, остава само да се и сбият

Мое мнение - нетаМахууу се насади на същите пачи яйца кат зеления клоун. Единствения начин да си запази още малко властта (вероятно и живота) е да води безумна война
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• mirodes, прочети какво се е говорило в ООН, за там едва ли е лъжа. Мюсюлманите смятат това за нападение срещу тях, днес Иран, утре друга държава в която населението изповядва исляма. Има между тези държави такива, които официално имат ядрено оръжие и такива за които се предполага че имат. Казали са че ще предоставят на Иран ядрено оръжие, нещо което Иран не са се стремили да притежават. Сащ още разсъждават - бомбим само ние, нас не ни бомбят. Оказва се че Иран е продавал петрол на Китай и китайците имат претенции, че им се полага да купуват петрол от там и газ разбира се. Също са се изказали, че ще подкрепят Иран, разтоянието е голямо и дронове не са ползвани, но пък Израел ги свалят на ура всичките разбира се. Става ясно колко много лъжат и нищо повече. Израел без доставки на оръжие вече не може, сами заявяват че военните им заводи горяли, но като ги изгасят пак ще произвеждат - дали е възможно, имат малко на брой военни заводи. Може да прочетеш, че иранците са ги сринали с някакви с неизвестна абривиатура по големи ракети с по две степени, имали такива стотици бройки пишат западни медии. Лъжат много всички разбира се.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Тръмп изигра театър с тия бомбардировки,щото еврейското лоби в САЩ го натискаха да удари Иран. Не че нямаше бомбардировки,но надали са толкова големи пораженията.Според мен сега Иран ще отвърнат и те театрално като бомбандират околностите на някоя американска база в района,без да има жертви И това е най-добрият вариант в сравнение с една война между САЩ и Иран.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
          Още първия ден от нападението на Украйна се е оказал ПЪЛНА КАТАСТРОФА за руснаците. Плановете им тотално са се провалили. Загинали са огромно количество войници и десантници от елита на руската армия. Свалени са много хеликоптери с десантници вътре в тях. Свалени са много самолети. Летището край Киев така и не са успели да го превземат, в резултат на което десетки военно-транспортни самолети на руснаците, пълни с жива сила, са били принудени да завият и да се върнат обратно в Русия. ТОТАЛЕН ПРОВАЛ НА ПЛАНОВЕТЕ ЗА БЪРЗО ЗАВЗЕМАНЕ НА КИЕВ !!!

Вторият тотален провал е 60-километровата опашка от танкове, спрели на едно място заради задръстването. Украйнците буквално са ги обстрелвали на пусия и са униищожили огромна част от тях, заедно с добре обучените им екипажи. Това е ВТОРА ПЪЛНА КАТАСТРОФА за руснаците.

ТОТАЛЕН СРАМ и ТОТАЛЕН ПОЗОР за втората армия в света, която беше почти напълно унищожена от шепа защитаващи се и необучени украински доброволци.

Вижте повече, за да се накефите:

https://www.facebook.com/reel/1210101663908333

Слава на Украйна !!!
          Извън това , че всичко горенаписано е лъжа , или поне измислица ......объркал си цялата парадигма ......
          Измислиците по шорошки и либерастки , както и ''славата '' на 404 я пишехте със синьо .......
          Остаряваш и забравяш......

Със червено пишем само

СЛАВА НА РУСИЯ

И на ПУТИН - СЛАВА

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
            ...

Понеже съм тъп ватник мое ли някой да ми обЯсни ..
            И що тряя си губим времето? като явно ви е загадка, дори в мините защо думкат повече от веднъж

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
              Israel's military has targeted Iran's Fordow nuclear site a day after the US bombed the facility, while also blowing the doors off of a notorious Iranian prison.

Понеже съм тъп ватник мое ли някой да ми обЯсни що сраел бомби "УНИЩОЖЕНОТО" ВЕЧЕ от ФАЩ ядрено съоръжение.
              Аз като малоумен след като съм убил мухата с палката НИКОГА не съм продължавал да удрям по нея да я ... утрепя за пореден път може би
              Там където е хвърлил бомби са наземните съоръжения, а къде под земята се намират обектите не знаят. Бомбят защото за това ще получат пари - помощ от САЩ, от парите на тези които плащат данъци..нещо такова, друга причина няма. Като причина да нападнат Иран изтъкват, че иранците говорели против тях, но не са ги нападали. Дали е истина, но на Иран ще му бъде предоставено ядрено оръжие от други мюсюлмански страни прочетох. Иран е нанесъл удари по военните заводи на Израел с по големи ракети, другите били малки и с тях не са удряли в Тел Авив, тези разрушения нямало как да са от техни ракети, някой друг събаря цяла сграда има в Тел Авив снимка показват с бомба. Въобще ако може да разбереш истината значи може да познаеш и числата от тотото. Не са нанесли удари с Б2, не са могли да влязат казват, използвани са крилати ракети, два Б2 се били повредили като наближили Иран. Кое е вярно и кое не е ?
              Last edited by supertrader; 23.06.2025, 15:42.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Mateev, по голяма катастрофа е за Европа, застраховки автокаско за новорегистрирани автомобили в ЕС са спаднали със 70%. Смятайте колко са спаднали продажбите. Тези хора нападат съюзниците си, точно както казва този равин - Ние когато ни преследваха се приютявахме в арабските страни и те се държаха чудесно с нас, точно както повелява религията им ! Сега ционистите - националистите евреи ги нападат. Изгледай го, не хапе за разлика от лъжливите клипове на укропропагандата.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Israel's military has targeted Iran's Fordow nuclear site a day after the US bombed the facility, while also blowing the doors off of a notorious Iranian prison.

Понеже съм тъп ватник мое ли някой да ми обЯсни що сраел бомби "УНИЩОЖЕНОТО" ВЕЧЕ от ФАЩ ядрено съоръжение.
                  Аз като малоумен след като съм убил мухата с палката НИКОГА не съм продължавал да удрям по нея да я ... утрепя за пореден път може би

Коментар

• Още първия ден от нападението на Украйна се е оказал ПЪЛНА КАТАСТРОФА за руснаците. Плановете им тотално са се провалили. Загинали са огромно количество войници и десантници от елита на руската армия. Свалени са много хеликоптери с десантници вътре в тях. Свалени са много самолети. Летището край Киев така и не са успели да го превземат, в резултат на което десетки военно-транспортни самолети на руснаците, пълни с жива сила, са били принудени да завият и да се върнат обратно в Русия. ТОТАЛЕН ПРОВАЛ НА ПЛАНОВЕТЕ ЗА БЪРЗО ЗАВЗЕМАНЕ НА КИЕВ !!!

Вторият тотален провал е 60-километровата опашка от танкове, спрели на едно място заради задръстването. Украйнците буквално са ги обстрелвали на пусия и са униищожили огромна част от тях, заедно с добре обучените им екипажи. Това е ВТОРА ПЪЛНА КАТАСТРОФА за руснаците.

ТОТАЛЕН СРАМ и ТОТАЛЕН ПОЗОР за втората армия в света, която беше почти напълно унищожена от шепа защитаващи се и необучени украински доброволци.

Вижте повече, за да се накефите:

https://www.facebook.com/reel/1210101663908333

Слава на Украйна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

И към кого беше адресирана "обидата" ми ???

Като не съм цитирал или обърнал персонално към никой ....
                      Или ти си на мнения че "полезни идиоти " в България , не съществуват.....
                      Аз пиша за тях , а не за някой от форума ти...
                      Не , в никакъв случай ....

Междудругато ....защо не триеш "копейки" , "ватници" ...и т.н.

Те са ОБИДИ ... И са насочени срещу хора от форума....
                      Но ти усложливо си криеш гумата тогава....

Или според теб - не са обиди???

Не може с двоен аршин , още повече със заплахи ....
                      И какво като ми "изтриеш мнението " ?
                      Ще промениш ли нещо от това , което ще стане?

А всички знаем какво е то - Русия ще бъде победител И в този конфликт , а полезните идиоти в България пак ще се 'апат за гъза....
                      ха ха
                      се е разпознал кат "полезния идиот".
                      Аз па се кефя на тез да наричат мислещите копейки, путинисти, ватници. Боли ма шмайзера, нямам нищо общо ни като мислене ни като натуритет с тяхните опорки - чист БОЛГАР-БОЛГАР съм си
                      Last edited by X_Y; 23.06.2025, 14:07.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=lAqtcKcbJDc , въобще евреи ли са тези в Израел.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Напомняш ми за соца, всякакви невероятни истории за Запада и Америка се ширеха и препредаваха от един идиот на друг.

В САЩ е достатъчно да се обадиш по телефона че някой гледа накриво, или се подсмива и полицията тутакси пристига. И не само пристига, но и арестува. За подхилкване и селфита. А след това съдът налага и допълнително задържане. Жената свидетелства и съдията удря с чука - има го на тикток.

Да, такова е там ежедневието на евреите.
                          Ама разбира се,че без никакви доказателства ще държат в ареста 71 дни пет агенти на МОСАД.Седем часа да ги държат без доказателства и ще стане дипломатически скандал ,а и еврейското лоби в САЩ веднага ще се активира.В случаят са били наясно с вината им и са уредили въпроса тихомълком без много шум.

Коментар

• Този коментар от Сибирския Бръснар е изтрит от X_Y
                            Причина: Намерете начин да се изказвате без да обиждате останалите във форума. Ако искате ще махна цялото мнение, щом няма смисъл.

И към кого беше адресирана "обидата" ми ???

Като не съм цитирал или обърнал персонално към никой ....
                            Или ти си на мнения че "полезни идиоти " в България , не съществуват.....
                            Аз пиша за тях , а не за някой от форума ти...
                            Не , в никакъв случай ....

Междудругато ....защо не триеш "копейки" , "ватници" ...и т.н.

Те са ОБИДИ ... И са насочени срещу хора от форума....
                            Но ти усложливо си криеш гумата тогава....

Или според теб - не са обиди???

Не може с двоен аршин , още повече със заплахи ....
                            И какво като ми "изтриеш мнението " ?
                            Ще промениш ли нещо от това , което ще стане?

А всички знаем какво е то - Русия ще бъде победител И в този конфликт , а полезните идиоти в България пак ще се 'апат за гъза....

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                              Отразена е в документално предаване и е интервюирана жената,която ги е видяла да се радват и да се снимат на фона на горящите сгради и която се е обадила в полицията.Знаят се и имената им и че са задържани за 71 дни.
                              Напомняш ми за соца, всякакви невероятни истории за Запада и Америка се ширеха и препредаваха от един идиот на друг.

В САЩ е достатъчно да се обадиш по телефона че някой гледа накриво, или се подсмива и полицията тутакси пристига. И не само пристига, но и арестува. За подхилкване и селфита. А след това съдът налага и допълнително задържане. Жената свидетелства и съдията удря с чука - има го на тикток.

Да, такова е там ежедневието на евреите.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

За какво да се намесва Путя? Тази война му идва дюшеш-ойля Фърчи. Даже си мисля, че палят свещи, надявайки се аятоласите да думнат някой танкер близо до Ормуз.
                                Ойля връща назад... Eй го в реално време https://oilprice.com/
                                путя и да иска, няма с какво да се намеси.

Свърши тая прокситата му да пуцат по рафинерии на Саудитите

Коментар

Working...
                                X